Pawson 31.10.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 a jak sie wali w dekiel Normalnie stajesz pod latryna i walisz w dekiel dlugi nie wie no ładnie sprawdzałem Cie i niestety miałem racje jak ty takie bzdury pleciesz na lewą i prawą to nic dziewnego że już połowa parku dookoła latryny obsrana ... staje sie w latrynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 31.10.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 ja mam akwarium pod telewizorem To Ci Kaczyńscy srają bezpośrednio do wody?!!! ups sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 31.10.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 to nic dziewnego że już połowa parku dookoła latryny obsrana ... Ale prawa czy lewa, bo to ma chyba znaczenie w zdiagnozowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.10.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 no ładnie sprawdzałem Cie i niestety miałem racje jak ty takie bzdury pleciesz na lewą i prawą to nic dziewnego że już połowa parku dookoła latryny obsrana ... staje sie w latrynie Dziekuje Ci za ten tekst . Dawno sie nie oplulam Kaczki to do wody faktycznie wala bezpsrednio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 31.10.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 ja mam akwarium pod telewizorem To Ci Kaczyńscy srają bezpośrednio do wody?!!! ups sorry ja tylko zapalam sprzet na dobranocke dzisiaj gumisie leciały było cacy -to moja ulubiona bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 31.10.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 ja mam akwarium pod telewizorem To Ci Kaczyńscy srają bezpośrednio do wody?!!! ups sorry ja tylko zapalam sprzet na dobranocke dzisiaj gumisie leciały było cacy -to moja ulubiona bajka mam nadzieje że jakiś gumiś zginął na końcu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.10.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 a mnie remx tak okreslil , ale w innym wewatku Tak jakas dumna sie czuje i oszukana , bo ja nie chlopcem przeciez jestem .Rrmi, Rrmi mój uczniu ulubiony i ty mnie opuściłeś Sel czy Ty dziecinniejesz na starosc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 31.10.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 rrmi - wiesz, skoro juz remx uczniem cię zwał, wyłamię się z solidarnosci samców, i zdradzę że selimm po prostu rwie panny na uczucia macieżyńskie. Dobry sposób, zwaszcza jak kto fetyszysta na punkcie cycuszków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 31.10.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 No ładnie.....człowiek wraca z przepustki a tu flirty jakieś Siedzę sobie w latrynie, a raczej kucam, bo reformy nowe, a ktoś znowu deskę obsmarował ......patrzę......na drzwiach malowidło jakieś wydrapane Kto wyrył serce przebite szczałą dźwi świeżo malowane bo kontrola sanepidu niedugo, a tu jakieś elementa niszczą mienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 01.11.2006 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 kuleczka od kogo dostałas nowe reformy ?? I za co??? Nie flirty tylko filtry, to forum jest budowlane, a nie jadłodajnia u św Jakuba a ja sie na przykład postanowiłam dzisiaj zachować, o proszę! ['] - świeczka dla weronki naszej, dla ogryzionych do czysta jej kosteczek pod porzeczki krzakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.11.2006 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 ło kurde kuleczka a ja zem myślał żeś ty wyzdrowiała była i wypisa dostała aggi to weź sie zachowaj skoro se tak postanowiłaś i skombinuj jakąś flaszyne skoro się kuleczka odnalazła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.11.2006 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 To pod Kuleczke? Nie myslalam , ze sie Aggi potrafi tak zachowac , fiu fiu http://bi.gazeta.pl/im/7/3694/z3694977X.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 01.11.2006 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 no wiesz.. one obie takie ładne i pewnie obie długiego, bo on to ma wszystko ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.11.2006 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 no wiesz.. one obie takie ładne i pewnie obie długiego, bo on to ma wszystko ładne bo ladny sam jest oczy ma takie sliczne I spojrzenie takie maslane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 01.11.2006 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 tak, tu sie wyjatkowo z Tobą zgodzę: oczka ma maślane , rączki ma maślane i w ogóle się udał, no nie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.11.2006 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 to chodz Go tak wysciskamy a Ti Ti niuniu Chyba nas pogoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.11.2006 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Aggi ale jesteś sliczna na tym zdjeciu ... tylko skąd u ciebie te rogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 01.11.2006 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 no wiesz.. one obie takie ładne i pewnie obie długiego, bo on to ma wszystko ładne Mnie się buty podobają i napewno nie długiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 01.11.2006 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Aggi ale jesteś sliczna na tym zdjeciu ... tylko skąd u ciebie te rogi nie wiesz skąd się rogi bierze ??? naiwniak, albo idealista .... Dementuje plotkę jakobym była kozą długiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.11.2006 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Mnie się buty podobają i napewno nie długiego moje moze ? mam ladne , naprawde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts