Aggi 01.11.2006 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 a co z Kulka? Przeciez nie puscisz Ja z wrredna Zepsuje sie i zacznie capic , zal by bylo Ma nowe gacie w koncu Wrredna jest ten obcy, więc się kulki z nia puszczać nie będzie trzeba sie zastanowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.11.2006 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 narada o 0.37 za plotemPawson masz byc musowieAggi my miotly mamy miec w pogotowiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.11.2006 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 jezdem i byndem a kulka nie czekaliśmy na okazję tylko na sprzedawce rozgotowanej brukselki i wiecie co DOCZEKALIŚMY SIĘ od dzisiaj aż do odwołania wszyscy żremy rozgotowana brukselkę ... kupiliśmy 4 cięzarówki tego po 45 ton każda ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 01.11.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Aggi my miotly mamy miec w pogotowiu Jakim? ratunkowym czy gazowym, słyszałem, że ktoś capi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.11.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Aggi my miotly mamy miec w pogotowiu no w końcu będzie posprzątane ... ja bym radził wam i szmaty mieć w pogotowiu bo samymi miotłami to dużo nie zwojujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.11.2006 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 słyszałem, że ktoś capi nie ktoś tylko rozgotowana brukselka i nie capi tylko rozlewa na cały nasz szpitalik swój miły dla noska aromacik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.11.2006 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Pawson masz owsiki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.11.2006 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Pawson masz owsiki? a co ?? Twoje szukają kumpli ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.11.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Nie , moje sa okAggi chciala sprzedac sloik swoich .Tluste sa i odchowaneA ruchawe cholery , ze nie wiem co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 01.11.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Nie , moje sa ok Aggi chciala sprzedac sloik swoich . Tluste sa i odchowane A ruchawe cholery , ze nie wiem co Ja mam łupież na zbyciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.11.2006 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Ja mam łupież na zbyciu a gdzie masz te zbycie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.11.2006 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Nie , moje sa ok Aggi chciala sprzedac sloik swoich . Tluste sa i odchowane A ruchawe cholery , ze nie wiem co cokolwiek by to nie znaczyło BIERE JE tylko ciekawe czy da się je w akwarium hodować ... narazie mam tam dwa złowione w jeziorku okazy ... starą oponę i butelkę po winie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.11.2006 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Ja mam łupież na zbyciu a gdzie masz te zbycie? chyba nie tam gdzie myśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 01.11.2006 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Ja mam łupież na zbyciu a gdzie masz te zbycie? chyba nie tam gdzie myśle Dobrze kombinujesz na plecach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 01.11.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Nie , moje sa ok Aggi chciala sprzedac sloik swoich . Tluste sa i odchowane A ruchawe cholery , ze nie wiem co mam więcej, ale im ostatni stolec uciekł z peronu pierwszego, będa w następnym podaniu, może nawet na platerach W związku z moim mało wyrafinowanym poczuciem humoru wymienie je na słoik łupierzu, litrowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 01.11.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 W związku z moim mało wyrafinowanym poczuciem humoru wymienie je na słoik łupierzu, litrowy A moze byc grzyb? Zarodniki dodam gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 01.11.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 (i) swieczka dla tych budujacych, ktorym nie pomogl nawet nasz OZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.11.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 (i) swieczka dla tych budujacych, ktorym nie pomogl nawet nasz OZ znaczy komu nie pomogl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 01.11.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 a co z Kulka? Przeciez nie puscisz Ja z wrredna Zepsuje sie i zacznie capic , zal by bylo Ma nowe gacie w koncu Gacie może i nowe były, dopóki się nie spotkałam z Pawsonem przy Gieesie Troche dugło my na was czekali, wino dawno wypili i nudno się zrobiło, więc Pawson postanowił się rozerwać........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.11.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Ten to w kazde gacie nawali Za to Go lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts