sebo8877 08.11.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 no wiesz, nie miał kto latać po browca ale za to biegusiem to robi kciałem wszem i w obec oznajmic, ze nie latam po piwo dla Selimma ani jego kumpli, wszelkom odpowiedzialnosc z tego tytulu ponosi Pawson i jego koza Kruca Bomba nie wiedziałem Pawsiu że odbiłes koze długimu Te Sell jak będziesz w tej Bułgarii na tym szkoleniu zapodaj nie zapomniec przywieźć Lakiji - to prawie tak samo smakuje jak sok z weronki W takich falszkach to majom http://free-vz.htnet.hr/karlovic/medica_liker_orah.jpg Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.11.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 no wiesz, nie miał kto latać po browca ale za to biegusiem to robi kciałem wszem i w obec oznajmic, ze nie latam po piwo dla Selimma ani jego kumpli, wszelkom odpowiedzialnosc z tego tytulu ponosi Pawson i jego koza nie pyskuj ! bo za koze bedziesz Długiemu robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.11.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 no wiesz, nie miał kto latać po browca ale za to biegusiem to robi kciałem wszem i w obec oznajmic, ze nie latam po piwo dla Selimma ani jego kumpli, wszelkom odpowiedzialnosc z tego tytulu ponosi Pawson i jego koza nie pyskuj ! bo za koze bedziesz Długiemu robic Długi ma wiaderko teraz, kozy mu nie trza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.11.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 no wiesz, nie miał kto latać po browca ale za to biegusiem to robi kciałem wszem i w obec oznajmic, ze nie latam po piwo dla Selimma ani jego kumpli, wszelkom odpowiedzialnosc z tego tytulu ponosi Pawson i jego koza nie pyskuj ! bo za koze bedziesz Długiemu robic Nie strasz kolegi Masta blasta............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 08.11.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Kuleczka, powiedz chlopu, zeby dal Ci spokoj, bo strasznie wychudlas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.11.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Kuleczka co Ci sie stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.11.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Eeeeeeeeeeee.....spłynęła na mnie światłość ojca Rydzyka........................ chyba..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 08.11.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Eeeeeeeeeeee.....spłynęła na mnie światłość ojca Rydzyka........................ chyba..... Oby to nie było zaraźliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.11.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Eeeeeeeeeeee.....spłynęła na mnie światłość ojca Rydzyka........................ chyba..... to bierz te światłość i lećta razem pręciuśko do piwnicy posprzątać ... nikt inny nie da rady bo tam ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.11.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Będzie trudno, bo ta światłość jakaś oszukana jest i mnie do złego teraz bardziej ciągnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 08.11.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Będzie trudno, bo ta światłość jakaś oszukana jest i mnie do złego teraz bardziej ciągnie No to z bratem Pawsonem czekamy na Ciebie Ukradniemy sanitarke i pojezdzimy po placu... Potem w blasku ksiezyca wypijemy tanie wino... Musisz zajefajnie wygladac ze szronem na wlosach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 08.11.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Będzie trudno, bo ta światłość jakaś oszukana jest i mnie do złego teraz bardziej ciągnie A mi tak oświetlona blaskiem Rydzyka podobasz się jeszcze bardziej Co ja bym z Tobą robił w tej piaskownicy... tego nie wie nikt Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.11.2006 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Będzie trudno, bo ta światłość jakaś oszukana jest i mnie do złego teraz bardziej ciągnie A mi tak oświetlona blaskiem Rydzyka podobasz się jeszcze bardziej Co ja bym z Tobą robił w tej piaskownicy... tego nie wie nikt Sebo8877 .......ja tam najbardziej lubie glist szukać........może być mmad Czekam na sygnał Tylko czym obezwładnić sanitariusza, bo tak dobrowolnie to raczej sanitarki nie pożyczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.11.2006 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 [Tylko czym obezwładnić sanitariusza, bo tak dobrowolnie to raczej sanitarki nie pożyczy Siłom i godnościom osobistom Albo flaszką , ale pełną I nie w łeb ale poczęstować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.11.2006 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 a ja zmeczony byłem lezalem se z lekka nutką dekadencji myslałem ze Zosia przyjdzie ...nie przyszła Maxi była ,ale pokoj utonol w połmroku i sie pizła o czajnik ...no i teraz lezy nieprzytomna ja przyszlam, ale wyszlam bo tak poczulam te dekadencje i ze juz musze bo juz czas ja Wam wysylalam sygnaly takie ale nie wiem czy doszly bo sie o latryne odbijaly. I juz nie wiem o co Maxi sie pizla czy o ten sygnal czy o czajnik bo szkoda by tego czajnika - bo on tak fiiiiiiiiiiiiuuuuuu robil. i to byla ta nutka co sel z nia lezal. no chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.11.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Oczyscmy nasze dusze , a Kulce ten blask rydzykowy zniknie W imie diabla wzywam Was A moze to ja sie pizglam a nie Sis I pewnie w glowe Ale jak sie nie pizgnac kiedy jakies zwloki walaja sie po podlodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.11.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 to chodźcie pogadamy o milosci czy cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.11.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 nic sie nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.11.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 to chodźcie pogadamy o milosci czy cos a Tobie co? Moze chora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.11.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 acha. mialam Was zapytac.czy Wy wycinacie skorki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts