Pawson 08.11.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 o zesz w morde to juz poważniejsza sprawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.11.2006 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Czy ja musze mieć zawsze takiego pecha dlaczego znów ja, ja, dlaczegoooooo Czy sie nie staram, nie sprzątam latryny...buuuuuu czy nie śpiewam kołysanki do snu.... zawsze pomogę, głodnego nakarmię spragnionego napoję, nagiego przyodzieję..............ach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.11.2006 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 co sie stalo kulka nam mozesz powiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.11.2006 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 A bo Pawson dawał sygnał, a ja nie usłyszała była I wino przepadło i przejażdżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 09.11.2006 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Kulka- zapierdzielali tą sanitarką - wino wypili sami - Sell z Pawianem. Chcialem z nimi pojeździć ale chamy mie nie zabrały. Powiedzieli że mają 1 wolne miejsce - ale da kobiety - Zielona się wtryniła- a mówiłem ze pójde Cie poszukać ... Nie martw się - mi też za nich jest wstyd - zawsze jak sie nachlają tracą nad soba kontrolę sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 09.11.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 kulka gdzie byłaś jak wrzeszczałem ?? obrażony jestem i zwykłe drapanie po plecach tego nie załatwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 09.11.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Aleś sie darł - byłes jak w Malignie Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 09.11.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Darłeś sie ino se szyby w sanitarce nie opusciłes i słychac nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 09.11.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 spragnionego napoję, nagiego przyodzieję..............ach Ale przeciez tu nie o pojenie i odziewanie chodzilo... Sprobujemy kiedy indziej, dzisiaj rano i tak nie bylo mrozu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 09.11.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Kulka- zapierdzielali tą sanitarką - wino wypili sami - Sell z Pawianem. Chcialem z nimi pojeździć ale chamy mie nie zabrały. Powiedzieli że mają 1 wolne miejsce - ale da kobiety - Zielona się wtryniła- a mówiłem ze pójde Cie poszukać ... Nie martw się - mi też za nich jest wstyd - zawsze jak sie nachlają tracą nad soba kontrolę sebo8877 Sel i Zielona? Znaczy najpierw ukradli mi pomysl na schadzke, potem sanitarke, a potem brata Pawiana? Pawson, az mi Cie szkoda... Sebo, ja slyszalem, ze jak sie nachlaja ZA MALO, to traca kontrole. Zielona pierscionkami, na ten przyklad, rzuca... Sel to nie wiem czym... Pawson rzuca oczami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 09.11.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Wiem - chciałem Pawiana ratować - bo on kierowcą był a na pasażerskim tylko się zmieniało jak w kalejdoskopie Sell- Zielona-Sell Zielona-Sell - góra dół, plecy torsy (nieubrane !!!) a Pawisiu miał takie rozbiegane te oczęta - najwyraźniej nie ze strachu przed prowadzeniem karetki tylko przed tym co oni tam wyprawili tz Sell Z Zieloną sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 09.11.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Kulka- zapierdzielali tą sanitarką - wino wypili sami - Sell z Pawianem. Chcialem z nimi pojeździć ale chamy mie nie zabrały. Powiedzieli że mają 1 wolne miejsce - ale da kobiety - Zielona się wtryniła- a mówiłem ze pójde Cie poszukać ... Nie martw się - mi też za nich jest wstyd - zawsze jak sie nachlają tracą nad soba kontrolę sebo8877 Sel i Zielona? Znaczy najpierw ukradli mi pomysl na schadzke, potem sanitarke, a potem brata Pawiana? Pawson, az mi Cie szkoda... Sebo, ja slyszalem, ze jak sie nachlaja ZA MALO, to traca kontrole. Zielona pierscionkami, na ten przyklad, rzuca... Sel to nie wiem czym... Pawson rzuca oczami... ja se tak myśle ... kurde fajne uczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 09.11.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Kuleczko, co Ci się stało w gąskę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 09.11.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Kuleczko, co Ci się stało w gąskę ? Ska(le)czyła się chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 09.11.2006 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Kuleczko, co Ci się stało w gąskę ? Ska(le)czyła się chyba Eeee... chyba sie tylko poPiSuje... albo zniesie jajko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.11.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Kulka- zapierdzielali tą sanitarką - wino wypili sami - Sell z Pawianem. Chcialem z nimi pojeździć ale chamy mie nie zabrały. Powiedzieli że mają 1 wolne miejsce - ale da kobiety - Zielona się wtryniła- a mówiłem ze pójde Cie poszukać ... Nie martw się - mi też za nich jest wstyd - zawsze jak sie nachlają tracą nad soba kontrolę sebo8877 Sel i Zielona? Znaczy najpierw ukradli mi pomysl na schadzke, potem sanitarke, a potem brata Pawiana? Pawson, az mi Cie szkoda... Sebo, ja slyszalem, ze jak sie nachlaja ZA MALO, to traca kontrole. Zielona pierscionkami, na ten przyklad, rzuca... Sel to nie wiem czym... Pawson rzuca oczami... ja se tak myśle ... kurde fajne uczucie hmm... ja rzucam kaczkami i kubeczkami pierscionek ktos mi podiwanil co do torsow - to ze nagie to ok gorzej ze Sela owłosione!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 09.11.2006 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 zielonooka - opalarka temu owłosieniu zaradzi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 09.11.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 zielonooka - opalarka temu owłosieniu zaradzi ... Brutal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 09.11.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Kulka- zapierdzielali tą sanitarką - wino wypili sami - Sell z Pawianem. Chcialem z nimi pojeździć ale chamy mie nie zabrały. Powiedzieli że mają 1 wolne miejsce - ale da kobiety - Zielona się wtryniła- a mówiłem ze pójde Cie poszukać ... Nie martw się - mi też za nich jest wstyd - zawsze jak sie nachlają tracą nad soba kontrolę sebo8877 Sel i Zielona? Znaczy najpierw ukradli mi pomysl na schadzke, potem sanitarke, a potem brata Pawiana? Pawson, az mi Cie szkoda... Sebo, ja slyszalem, ze jak sie nachlaja ZA MALO, to traca kontrole. Zielona pierscionkami, na ten przyklad, rzuca... Sel to nie wiem czym... Pawson rzuca oczami... ja se tak myśle ... kurde fajne uczucie hmm... ja rzucam kaczkami i kubeczkami pierscionek ktos mi podiwanil co do torsow - to ze nagie to ok gorzej ze Sela owłosione!!!!! no wiesz co warkoczyki na klacie sela ci sie nie podobały a on biedny plótł pół dnia wcześniej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 09.11.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 zielonooka - opalarka temu owłosieniu zaradzi ... Brutal Twardym trzeba być nie mientkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts