Maxtorka 10.11.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 co sie kurde porobiło /// To nie to co myślisz My tu sobie pozytywną energię przekazujemy To taka nowa terapia co ją rrmiś z Hameryki była przywiezła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 10.11.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 ja mam czkawke ... nie moge sie od pol godz pozbyc Wiesz, przejżyj w wolnej chwili za co przyznali w tym roku igNoble. Z medycyny. Badania nad dość specyficznym sposobem walki z uporczywą czkawką :-) :-) Ps. nie dziękuj - to była przyjemność ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 10.11.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 A ja mogę Cię posmerac po pióreczkach ??? Aleś Cie się wczoraj prztulali -a mnie nie było no Sebo8877 Każdy facet taki sam, ledwo się człowiek odwróci, a już smera jakąś inną Maxtorkę, czy jak jej tam No Kulka , nie zazdraszczaj tylko się nastaw , posmyram i Ciebie Tylko stań blisko Sebcia Dziękuję Maxi siostrzyczko Ale miłe to smyranko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 10.11.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 a co wy zesta kurde zarlli Lepiej sprawdź, czy brukselka jeszcze jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 10.11.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Maxi- dziękuję - jesteś miszczyniom Smyranka A i milej sie zrobilo jak sie kulka do mnie przytuliła. łikend idzie - trza sie nastroić Pawsonku sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 10.11.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Eh Sebo.............też to poczułeś Gdyby nie gumofilce Aggi, mogło być nawet romantycznie Że też akurat dzisiaj musiała je wietrzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 10.11.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Eh Sebo.............też to poczułeś Gdyby nie gumofilce Aggi, mogło być nawet romantycznie Że też akurat dzisiaj musiała je wietrzyć Wiesz, ona je będzie dopiero wietrzyć dzisiaj, to co wczoraj to tylko dlatego że pomyślała o wietrzeniu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 10.11.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Ja jestem przygotowany, na aukcji zakupiłem gustowną maske przeciwgazową, to w przytulaniu i mizianiu niewiele przeszkadza (a nawet pomaga w moim przypadku - zdecydowanie przystojny ze mnie gość - w masce przeciwgazowej of kors :-) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 10.11.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Eh Sebo.............też to poczułeś Gdyby nie gumofilce Aggi, mogło być nawet romantycznie Że też akurat dzisiaj musiała je wietrzyć Moje gumofilce Kuleczko odeszły razem z wrredną widocznie woń była nęcąca Te, jak sądzę, mogą być twoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 10.11.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Ja jestem przygotowany, na aukcji zakupiłem gustowną maske przeciwgazową, to w przytulaniu i mizianiu niewiele przeszkadza (a nawet pomaga w moim przypadku - zdecydowanie przystojny ze mnie gość - w masce przeciwgazowej of kors :-) ) ino uważej żeby Ci sie szyby nie parowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 10.11.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Ja jestem przygotowany, na aukcji zakupiłem gustowną maske przeciwgazową, to w przytulaniu i mizianiu niewiele przeszkadza (a nawet pomaga w moim przypadku - zdecydowanie przystojny ze mnie gość - w masce przeciwgazowej of kors :-) ) ino uważej żeby Ci sie szyby nie parowały Dzięki za przypomnienie. Juz przecieram kartoflem ... Ciach, ciach. I gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 10.11.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Eh Sebo.............też to poczułeś Gdyby nie gumofilce Aggi, mogło być nawet romantycznie Że też akurat dzisiaj musiała je wietrzyć A idź - tak sie fajnie zapowiadało Trzeba jej chyba fundnąć nowe ?? - Ale czy to coś da ??.. Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 10.11.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Eh Sebo.............też to poczułeś Gdyby nie gumofilce Aggi, mogło być nawet romantycznie Że też akurat dzisiaj musiała je wietrzyć Moje gumofilce Kuleczko odeszły razem z wrredną widocznie woń była nęcąca Te, jak sądzę, mogą być twoje. Kurcze, coś w tym jest, bo ta woń tak za mną chodzi od rana Stanowczo za mało nam NFZ przyznał mydła "biały jeleń" w tym miesiącu Sebuś , kto by tam paczał na takie szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 10.11.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Lizol jest to nam się wstrzeliwuje lingwistycznie w nastrój i stan higieny "dla lingwisty erotomana mokradło to mokre prześcieradło" a ja bym zjadła coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 10.11.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Lizol jest to nam się wstrzeliwuje lingwistycznie w nastrój i stan higieny "dla lingwisty erotomana mokradło to mokre prześcieradło" a ja bym zjadła coś... Bogus ma...kartofla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 10.11.2006 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Tak został mi się jeno kartofel - ale taki co to na słońcu poleżał i neurotoksynami wręcz ocieka... Ps. Właśnie sobie policzyłem że w ciągu ostaniej 0,5 godziny zjadłem ciasteczka o wartości kalorycznej 1 500 calorii. Ciekawe jak długo mój fantastyczny metabolizm będzie jeszcze tak fantastyczny jak dotychczas? Badania trwają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 10.11.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Eh Sebo.............też to poczułeś Gdyby nie gumofilce Aggi, mogło być nawet romantycznie Że też akurat dzisiaj musiała je wietrzyć Moje gumofilce Kuleczko odeszły razem z wrredną widocznie woń była nęcąca Te, jak sądzę, mogą być twoje. Kurcze, coś w tym jest, bo ta woń tak za mną chodzi od rana Stanowczo za mało nam NFZ przyznał mydła "biały jeleń" w tym miesiącu Sebuś , kto by tam paczał na takie szczegóły Bo cały jest w tym Ambarans żeby dwoje chciało naraz sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 10.11.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Tak został mi się jeno kartofel - ale taki co to na słońcu poleżał i neurotoksynami wręcz ocieka... Ps. Właśnie sobie policzyłem że w ciągu ostaniej 0,5 godziny zjadłem ciasteczka o wartości kalorycznej 1 500 calorii. Ciekawe jak długo mój fantastyczny metabolizm będzie jeszcze tak fantastyczny jak dotychczas? Badania trwają... Boguś może Ty już tych Badąń nie przeprowadzaj??? Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 10.11.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Tak został mi się jeno kartofel - ale taki co to na słońcu poleżał i neurotoksynami wręcz ocieka... Ps. Właśnie sobie policzyłem że w ciągu ostaniej 0,5 godziny zjadłem ciasteczka o wartości kalorycznej 1 500 calorii. Ciekawe jak długo mój fantastyczny metabolizm będzie jeszcze tak fantastyczny jak dotychczas? Badania trwają... metabolizm metabolizmem a smaki smakami, ja tak mam z piciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 10.11.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Bądź człowiekiem - daj kartofla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts