_bogus_ 10.11.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Aggi, kochana, nie płacz. Ja dla Ciebie to już taki przetworzony kartofel mam:http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/020/2078.jpgbo ten normalny to niestety wcześniej się zgłosił taki homiczek:http://plavo.fm.interia.pl/kartofel.jpg(a przy okazji: zobaczcie co wychodzi jak się szuka w google słowa 'kartofel') Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wrredna 10.11.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Ja też przyłączę się do imprezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 10.11.2006 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Ja też przyłączę się do imprezy ale tak na krzywy (przepraszam) ryj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 10.11.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Ta by tylko na imprezy chadzała....i najlepiej na krzywego ryja Tu nikt nie imprezuje....tu sie ludzie leczom każden jak umie najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 10.11.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Aggi nie kradnij mi myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wrredna 10.11.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Zaraz tam na krzywy ryj Ryj po pierwsze mam prosty, a po drugie to ja tu nie z pustymi ręcoma. Trochę rozrywki nawet na oddziale specjalnym musi być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 10.11.2006 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 kuleczka bo wy z Aggi to takie podobne jesteście z tymi slicznymi, dużymi, niewinnymi (hi hi hi) oczętami że i pewnie myślicie podobnie. Może wy siostry jesteście? Jednojajowe? Może o polityce powinniście pomyśleć wspólnie? Ja jak jestem już w tej masce przeciwgazowej to i wrredną przytulić mogę. (a wiecie że taka maska to super sprawa bo nawet do picia jej zdejmować nie trzeba) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 10.11.2006 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 ...ja tu nie z pustymi ręcoma. a co masz? Pewnie moje gumofilce chcesz oddać to się na imprezę ni nadadzą, idź przynieś modlitweniki jakieś, zadbaj o moralną stronę imprezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 10.11.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Witaj Wrrrrredna masz krosty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 10.11.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 o kurrrrde wrrrredna wpadła z krostami ... impreza być może ... mam ciastko z dziurką ... mogę przynieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 10.11.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 wrredna jest tutaj na misji, nie myślcie sobie, że dziewczyna by tak czas marnowałła !!! A krosty to są z napięcia nerwowego i problemów hormonalnych... dobrze w sumie trafiła z tą misją ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 10.11.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Pawson przynies ino ciastko dziurke se ostaw moze Ci sie poźni przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 10.11.2006 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 bogus - ja Ci strrasznie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 10.11.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Aggi - Ja już taki jestem że jak śliczne oczęta widzę to ostatnią butelką spirytu się podzielę szczególnie jak just juz pusta (i tu głasku głasku po futerku ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 10.11.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 bogus, Ty jeden zauważyłeś nasz seksapił, wyczytałeś z oczów Pawson, jea dobrze Ci radzi, dziurke zostaw sobie na gorsze czasy, będzie jak znalazł wrredna na krosty polecam inhalacje ze skarpet Selimma, wszystko wypali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 10.11.2006 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 wrredna jest tutaj na misji, nie myślcie sobie, że dziewczyna by tak czas marnowałła !!! A krosty to są z napięcia nerwowego i problemów hormonalnych... dobrze w sumie trafiła z tą misją ... misja misjom Wrredna krosty wycisniemy ino przynies co kunkretnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 10.11.2006 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 o kurrrrde wrrrredna wpadła z krostami ... impreza być może ... mam ciastko z dziurką ... mogę przynieść lepiej przyprowadź to przy okazji się pogada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 10.11.2006 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Aggi - Ja już taki jestem że jak śliczne oczęta widzę to ostatnią butelką spirytu się podzielę szczególnie jak just juz pusta (i tu głasku głasku po futerku ) eeee mnie to loto - wystarczy jak się do butelki przytulę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 10.11.2006 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 bogus, Ty jeden zauważyłeś nasz seksapił, wyczytałeś z oczów Pawson, jea dobrze Ci radzi, dziurke zostaw sobie na gorsze czasy, będzie jak znalazł wrredna na krosty polecam inhalacje ze skarpet Selimma, wszystko wypali tego ostatniego to bym nie polecał, włosy jej wypadnom w najlepszym wypadku bedom sie kruszyły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 10.11.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Aggi - Ja już taki jestem że jak śliczne oczęta widzę to ostatnią butelką spirytu się podzielę szczególnie jak just juz pusta (i tu głasku głasku po futerku ) eeee mnie to loto - wystarczy jak się do butelki przytulę Wszystkie tak mówią na początku - a później mam problem co robić z browarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts