Wrredna 10.11.2006 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Mnie tu z góry przysłali, bo tu jakiś ferment się szerzy. Ale ja zawsze ze znieczuleniem tu wpadam, inaczej się nie da... Na trzeźwo nie dasz rady.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 10.11.2006 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 A na sam koniec to wszyscy bedom jeździli sanitarkom Ot co A nie sie dzieje Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 10.11.2006 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 bogus, Ty jeden zauważyłeś nasz seksapił, wyczytałeś z oczów Pawson, jea dobrze Ci radzi, dziurke zostaw sobie na gorsze czasy, będzie jak znalazł wrredna na krosty polecam inhalacje ze skarpet Selimma, wszystko wypali O nie ! moje skarpetki to na Allegro idą .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 10.11.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Mnie tu z góry przysłali, bo tu jakiś ferment się szerzy. Ale ja zawsze ze znieczuleniem tu wpadam, inaczej się nie da... Na trzeźwo nie dasz rady.. Rany lulek to Ty wczesniej niz ja zaczynasz co prawda ja jeszcze od wczoraj nie skonczyłem ale juz koncze i zaczne dopiero o 20, trza cos zjesc... słyszałem, ze zaba motyla upolowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 10.11.2006 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 bogus, Ty jeden zauważyłeś nasz seksapił, wyczytałeś z oczów Pawson, jea dobrze Ci radzi, dziurke zostaw sobie na gorsze czasy, będzie jak znalazł wrredna na krosty polecam inhalacje ze skarpet Selimma, wszystko wypali O nie ! moje skarpetki to na Allegro idą .... ..pewnie w dziale "militaria- broń chemiczna" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 10.11.2006 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 bogus, Ty jeden zauważyłeś nasz seksapił, wyczytałeś z oczów Pawson, jea dobrze Ci radzi, dziurke zostaw sobie na gorsze czasy, będzie jak znalazł wrredna na krosty polecam inhalacje ze skarpet Selimma, wszystko wypali O nie ! moje skarpetki to na Allegro idą .... one chodzom...a dokond idom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 10.11.2006 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 bogus, Ty jeden zauważyłeś nasz seksapił, wyczytałeś z oczów Pawson, jea dobrze Ci radzi, dziurke zostaw sobie na gorsze czasy, będzie jak znalazł wrredna na krosty polecam inhalacje ze skarpet Selimma, wszystko wypali O nie ! moje skarpetki to na Allegro idą .... one chodzom...a dokond idom Dyć napisał że idą na allegro. Sprawdzałem, ale chyba jeszcze nie doszły. Może załbądziły nieboraczki? Ale nic to, jak sel drzwi otworzy to może następne wyjdom??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 10.11.2006 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 bogus, Ty jeden zauważyłeś nasz seksapił, wyczytałeś z oczów Pawson, jea dobrze Ci radzi, dziurke zostaw sobie na gorsze czasy, będzie jak znalazł wrredna na krosty polecam inhalacje ze skarpet Selimma, wszystko wypali O nie ! moje skarpetki to na Allegro idą .... one chodzom...a dokond idom Dyć napisał że idą na allegro. Sprawdzałem, ale chyba jeszcze nie doszły. Może załbądziły nieboraczki? Ale nic to, jak sel drzwi otworzy to może następne wyjdom??? A może soę po prostu połamały po drodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 10.11.2006 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Mogły się połamać jedynie jakby wpadły pod gąsiennice czołgu. A manewrów nie było... No chyba że na węgry zabłądziły i tam pod T34 ... Ale chyba nawet T34 za letki jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 10.11.2006 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 ... słyszałem, ze zaba motyla upolowała nie "motyla" tylko dres długiego i nie "upolowała" tylko sam jej dał Normalnie w prezencie jak na imieniny czy coś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.11.2006 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Zaraz tam na krzywy ryj Ryj po pierwsze mam prosty mozesz to jakos udowodnic? mam takie jedne zdjecie takiej raspli przy biurku, czy to ty? te zdjecie to po necie chodzi , jak co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 10.11.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 bogus, Ty jeden zauważyłeś nasz seksapił, wyczytałeś z oczów Pawson, jea dobrze Ci radzi, dziurke zostaw sobie na gorsze czasy, będzie jak znalazł wrredna na krosty polecam inhalacje ze skarpet Selimma, wszystko wypali O nie ! moje skarpetki to na Allegro idą .... one chodzom...a dokond idom Ano do domu chcom, do Selimmka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.11.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Wiecie co ? Zosia chyba sie zakochala w tym kandedacie Jakby Juska bylo Jej malo Wiem , ze cweter ladny jest , ale nie az tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 10.11.2006 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Wiecie co ? Zosia chyba sie zakochala w tym kandedacie Jakby Juska bylo Jej malo Wiem , ze cweter ladny jest , ale nie az tak to nie Zosia!!!! to ja !!!! moj ci on!!!! nie oddam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 10.11.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Tu niejedna do niego wzdycha..................ach Ja najbardziej na tą posiadłość lecę i nieudawany sexapił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 10.11.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Selimm podobno podpisał jakoms umowe z MON, czy przetarg wygrał na doposażenie armii...majom je podwieszac pod te jastrzembie zeby smrod robiły na wschodzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 10.11.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Wiecie co ? Zosia chyba sie zakochala w tym kandedacie Jakby Juska bylo Jej malo Wiem , ze cweter ladny jest , ale nie az tak to nie Zosia!!!! to ja !!!! moj ci on!!!! nie oddam a białą chusteczkę masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 10.11.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 hmmm mam taka co była biała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.11.2006 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 hmmm mam taka co była biała ofluczylas tak bardzo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 10.11.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 hmmm mam taka co była biała ofluczylas tak bardzo? butki wycieralam... nada sie szara?! bedzie mu do koloru sweterka pasowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts