Pawson 11.11.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 aleśta się rozmarzyli .. dajta spokój one to gwiazdy to som dziwne ... weźmy takiego Krowa niedość że się mieści w skrzynce 50x 70 cm co stoi w sali telewizyjnej na środku to jeszcze raz biega z mieczem i ciacha raz pomaga jakiejś babce odzyskać porwanego męża a kiedy indziej jakimś naukowcem jest i fixuje zamiast se zwykłą robotę znaleźć to tak kombinuje ... ja tam nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.11.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 bo On mnie szuka ... bidulek tylko znalesc nie moze i tak sie miota poo tych krajach czasach i robotach... a ja tu w Warszawie cicutko na niego czekam ps. ewentualnie Oldman moze byc ale sie facet straszliwie ponoc rozpil i zdziadzial Deep owszem ale tylko jako Kpt. Jack Sparrow ja to jesczze Johna Malkovicza uwielbiam :) a z takich klimatow chialam sie pochwalic - mam kolege ktory moglby spokojnie wystartowac w konkursie na sobowtora Toma Cruse'a serio - no ok nie blizinaczo podobny ale bardzo bardzo i faktycznie w pierwszej chwili moze opasc szczeka ze Tom Cruise wchodzi np. na impreze nawet ze wzrostu (choc chyba wyzszy od tomka bo z 176 ma a TC to chyba skonczyl na 168 i figury najlepiej jak sie z nim gzdies wychgodzi na ulicy baby sie potykaja a kelnerki lekko zapowietrzaja w pierwszej chwili Tyle ze on sam chyba dosyc nie lubi tej postaci i ma juz dosc wiecznego porwnywania ehh... chlopy to same nie wiedza czego chca:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 11.11.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Sie baby podniecały w piątkowy wieczór Weźta wy zejdźta na ziemie, jestem pewna, że w przy bliższym poznaniu większość z nich okazała by się nudna jak flaki z olejem No, ale dodam coś od siebie: Olivier Martinez Ps. Maxtorka a ja podejrzewałam, że to Ty, bo buźka podobna do foliowego teletubisia, którego zamieściłaś w innym temacie Czuję się porażona Twojom urodom serio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 11.11.2006 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 A mi sie podoba Jenifer Aniston i juz bedzie u nas w czwartek na podwieczorku więc się dobrze zachowujcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.11.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 bedzie u nas w czwartek na podwieczorku więc się dobrze zachowujcie a w nosie bedzie mozna dlubac? tylko troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 11.11.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 zalezy w czyim ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.11.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Moze cos glupiego wymyslimy, co? Jakis taki bezsens Moze kandydata na czesci rozbierzemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.11.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Garry Oldman i John Depp mmmmmm Tos mi Aggi apetyt wyostrzyla, dasz gryza? Ja bratem pitem moge sie podzielic, tylek ma niezly, chcesz kawalek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 11.11.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Moze cos glupiego wymyslimy, co? Jakis taki bezsens Moze kandydata na czesci rozbierzemy? to moze juz tego brata pita rozbierzmy. podobno ma twardy tylek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.11.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 to dysk jest twardy z tego co ja wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 11.11.2006 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Ja tam preferuję inne twarde rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 11.11.2006 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Ja tam preferuję inne twarde rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.11.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Garry Oldman i John Depp mmmmmm Tos mi Aggi apetyt wyostrzyla, dasz gryza? Ja bratem pitem moge sie podzielic, tylek ma niezly, chcesz kawalek? cześć Słonko tyłek ma rzeczywiscie niezły, tylko podobno niedomyty wygrał jakiś ranking na najbardziej cuchnącego aktora.. no i w tej sytuacji walory wzrokowe skłaniaja ku, natomiast pozostałe aspekty jakby niekoniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.11.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Ja tam preferuję inne twarde rzeczy suchary.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 12.11.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Ja tam preferuję inne twarde rzeczy twardzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 12.11.2006 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Ja tam preferuję inne twarde rzeczy zatwardzenie ciekawe co tam w bialostockim slychac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.11.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 tyłek ma rzeczywiscie niezły, tylko podobno niedomyty wygrał jakiś ranking na najbardziej cuchnącego aktora.. no i w tej sytuacji walory wzrokowe skłaniaja ku, natomiast pozostałe aspekty jakby niekoniecznie A od kiedy ty taka wrazliwa sie zrobila, a? Z weronki co bardziej oslizgle, zielone i cuchnace wybierala i jeszcze za latryna zakopywala, coby doszlo. To ja sie poswiecam, tylek braterski zgrabny a cuchnacy spod ziemi wydobywam a ta nosem kreci. Nie to nie. W sloiki se zawekuje, na zime bedzie jak znalazl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.11.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Ja tam preferuję inne twarde rzeczy zatwardzenie Tez moge zawekowac. Bedzie co chrupac w dlugie zimowe wieczory, przy szpitalnym kominku na robotkach recznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.11.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Ja tam preferuję inne twarde rzeczy zatwardzenie Tez moge zawekowac. Bedzie co chrupac w dlugie zimowe wieczory, przy szpitalnym kominku na robotkach recznych. zrobimy prażynki ? Z tym Tristanem, to masz rację.. , tylko dlaczego on sie Pitt nazywa ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.11.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Z tym Tristanem, to masz rację.. , tylko dlaczego on sie Pitt nazywa ??? Zeby go wypelnic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts