Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dochodzą do końca

Grzegorz 40

Recommended Posts

:D

ojjj... dzieki za wlozona prace :wink:

ale jak oczy to tylko wylacznie moje wlasne wstawiam :wink: :wink: :wink:

i zwykle jeszcze swojego autorstwa :wink:

wogole - ta glistka zielona - to chyba pierwszy (no moze gdzies tam sie jeszcze cos zaplatalo kiedys pod drodze :wink: ) avatarek zciagniety z netu :wink:

ale jakos sympatie do niej poczulam i jak kuleczka slusznie zauwazyla jest fajniutka tłuściutka i zieloniutka :roll: :roll: :roll:

i ma zlosliwy wyraz oczek :oops: 8)

:wink: :lol: czyli pasuje :p:)

• Odpowiedzi 21,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• rrmi

2928

• Aggi

2330

• zielonooka

1354

• Pawson

1210

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

O mało nie dostałem zawału. W moim wieku nie powinieniem oglądać takich rzeczy ;-) :-)

A glizdeczka jest fajna. Z tym że bardziej podobał mi się ten awatarek, z nogami, który wywołał protesty zgorszonej publiczności ;-)

najwiecej szumu bylo o taki awatarek gdzie widac bylo pol ramienia, jedna noge i zarys posladka ...

nawet skargi do moderatorow byly ze sieje zgorszenie

hiehie :wink: :lol:

wlasnie moze by posiac zgorszenie w szpitaliku.... selimm bedzie biegal z majtkami na glowie:D:D:D:D

Ojej, Zielonooka, zmień avatarek, jeśli możesz. Pllllliiiiiissss!!!! Nie moge na to patrzeć. Innym może się podoba, ale ja mam trudności ze skoncentrowaniem sie na tym, co jest napisane. Widzę dookoła pełno robaków. Boję się że nabawię się jakiejś fobii. :oops: :oops:

Mam hopla na punkcie różnych robaków,pędraków, itp....

Jakoś trudno mi przyzwyczaić się do twojego nowego wizerunku. :wink: :wink:

Myślę że bardziej by pasował do ciebie jakiś np. diabełek-ale zielony!! :) :)