zielonooka 15.11.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 ojjj... dzieki za wlozona prace ale jak oczy to tylko wylacznie moje wlasne wstawiam i zwykle jeszcze swojego autorstwa wogole - ta glistka zielona - to chyba pierwszy (no moze gdzies tam sie jeszcze cos zaplatalo kiedys pod drodze ) avatarek zciagniety z netu ale jakos sympatie do niej poczulam i jak kuleczka slusznie zauwazyla jest fajniutka tłuściutka i zieloniutka i ma zlosliwy wyraz oczek czyli pasuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.11.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Gdzie Ty tu złośliwość w oczkach widzisz , toż to sama dobroć i taka poczciwa misiowatość , zwłaszcza pyszczek milusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.11.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Gdzie Ty tu złośliwość w oczkach widzisz , toż to sama dobroć i taka poczciwa misiowatość , zwłaszcza pyszczek milusi hmm... no ok - nie zlosliwosc ale pewna zadziornosc widze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.11.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Ok jak juz o zwierzatkach to macie... poswintuszcie sobie Animal seeeeekssss ps. czekam na nastepny odcinek z ...koza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 15.11.2006 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 O mało nie dostałem zawału. W moim wieku nie powinieniem oglądać takich rzeczy A glizdeczka jest fajna. Z tym że bardziej podobał mi się ten awatarek, z nogami, który wywołał protesty zgorszonej publiczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.11.2006 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 O mało nie dostałem zawału. W moim wieku nie powinieniem oglądać takich rzeczy A glizdeczka jest fajna. Z tym że bardziej podobał mi się ten awatarek, z nogami, który wywołał protesty zgorszonej publiczności najwiecej szumu bylo o taki awatarek gdzie widac bylo pol ramienia, jedna noge i zarys posladka ... nawet skargi do moderatorow byly ze sieje zgorszenie hiehie wlasnie moze by posiac zgorszenie w szpitaliku.... selimm bedzie biegal z majtkami na glowie:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 15.11.2006 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 ale selim nie może biegać z majtkami na głowie, przecież on jest taki roztrzepany, rozwali sobie łeb i co będzie, trzeba go będzie położyć, a łóżka pożyczone do ostatniej wizytacji są już oddane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.11.2006 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 majtki beda przezroczyste to bedzie widzial na co wpadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 15.11.2006 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 majtki beda przezroczyste to bedzie widzial na co wpadnie Cedził i cedził to teraz są przeźroczyste ZNIKNIJ TOZIELONE PASKUDZTWO!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.11.2006 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 czemu paskudztwo? zobacz jak ładnie macham tym ... odwłoczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.11.2006 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 czemu paskudztwo? zobacz jak ładnie macham tym ... odwłoczkiem nieeeeeeeeeeeee nooooooooooooooo oczka wredne jak fuck :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.11.2006 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 ladna ta glizda jestw labolatorium dzisiaj jest narada o polnocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna K. 15.11.2006 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Ojej, Zielonooka, zmień avatarek, jeśli możesz. Pllllliiiiiissss!!!! Nie moge na to patrzeć. Innym może się podoba, ale ja mam trudności ze skoncentrowaniem sie na tym, co jest napisane. Widzę dookoła pełno robaków. Boję się że nabawię się jakiejś fobii. Mam hopla na punkcie różnych robaków,pędraków, itp.... Jakoś trudno mi przyzwyczaić się do twojego nowego wizerunku. Myślę że bardziej by pasował do ciebie jakiś np. diabełek-ale zielony!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 15.11.2006 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 a podobno taka jedna glizdka to dzisiaj ryczala bo jej starego wyciagali. na ryby ja o polnocy to nie moge . bo akurat sie przemieniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.11.2006 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Mam hopla na punkcie różnych robaków,pędraków, itp.... to my Cie tutaj mozemy podleczyc Duzo jest tez robakow z weronki i mielonki Selim to ma tylko 2 pchly zaprzyjaznione , ale na pewno da poglaskac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.11.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 nooo doooobrze glistka zjedzona ten zielony.... kot(?) hmmm ja zjadl wiec rrmi znow bez kolacji zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.11.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 nooo doooobrze glistka zjedzona ten zielony.... kot(?) hmmm ja zjadl wiec rrmi znow bez kolacji zostanie cóś mu się do grzbietu przykleiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna K. 15.11.2006 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 No dużo lepiej. Kotek może być. Mam nadzieję,Zielonoka że nie poczułaś się urażona. Poza tym glista - brzydko brzmiało. Kojarzy mi się zawsze z kims -kogo nie lubię. A Ciebie lubię. A tamten avatarek, o który było dużo szumu to mi również podobał się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.11.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Kto zeżarł zieloną gąsienniczkę Już mi ślinka ciekła, taka tłuściutka była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 15.11.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 nic nie piłem...omamy jakieś mię dopadły...żeby myszki białe to znam...ale nie, zielone jakieś i to od rana Chyba pójde do szpitala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts