rrmi 16.11.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 znaczy sie- ze pierwszy raz w kraju go do ancla zamkli to sie nazywa Polska goscinnosc teraz jako grypsujacy bedzie pewnie duuuuzo gorszy a moze my w szpitalu otworzmy taki pokoj na kary? mozemy wsadzac tam kogo zechcemy , co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 16.11.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 znaczy sie- ze pierwszy raz w kraju go do ancla zamkli to sie nazywa Polska goscinnosc teraz jako grypsujacy bedzie pewnie duuuuzo gorszy a moze my w szpitalu otworzmy taki pokoj na kary? mozemy wsadzac tam kogo zechcemy , co? jezdem za, do izolatki z nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.11.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 To ja tam pierwsza na ochotnika idę Ktoś musi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.11.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 a jakie meczarnie sa proponowane? mam kilka pomyslow Maxti to chodz we dwie pojdziemy , bedzie razniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 16.11.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 przynieslam te swiezynke w ramach meczarni http://www.vinoteka.com.pl/vis/products/beaujolais02.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 16.11.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Zosia - cio ta za lemoniada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 16.11.2006 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 no to jest bożole ale moge przyniesc kole. jakby co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 17.11.2006 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Dewej te bożeole novo - trzasnymy poo świezutkim. Zielona - moja ulubienico - daj jakeś śliczne Oczka Twe na Avatra swego Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.11.2006 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Siedzem w izolatce i dobrze mi z tym Wyjdem po łikendzie Bożole albo inne dobra mile widziane Można składać pod drzwiami , po uprzednim zapukaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 17.11.2006 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Siedzem w izolatce i dobrze mi z tym Wyjdem po łikendzie Bożole albo inne dobra mile widziane Można składać pod drzwiami , po uprzednim zapukaniu Sama jezdeś...rrmi miała też być z meczarniami jakimiś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 17.11.2006 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Siedzem w izolatce i dobrze mi z tym Wyjdem po łikendzie Bożole albo inne dobra mile widziane Można składać pod drzwiami , po uprzednim zapukaniu A czy jak przyjdę z winkiem to wpuścisz mnie na posmyranie Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 17.11.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Ja tam słyszałem ze te bożole jakosikw tym roku nie-dobrepodobno włosy po nim wypadają ....najlepsza to jest arizonka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.11.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 http://www.winka.net/image/etykiety/zloty_jelen.jpg http://www.winka.net/image/etykiety/krzepkie_omega.jpg http://www.winka.net/image/etykiety/dzban_lesny_ostrowin.jpg http://www.winka.net/image/etykiety/platon_ostrowin.jpg http://www.winka.net/image/etykiety/zamkowe_2_rosewin.jpg Do wyboru, do koloru, mnie najbardziej podoba się Leśny Dzban, ze względu na praktyczne opakowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.11.2006 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Siedzem w izolatce i dobrze mi z tym Wyjdem po łikendzie Bożole albo inne dobra mile widziane Można składać pod drzwiami , po uprzednim zapukaniu A czy jak przyjdę z winkiem to wpuścisz mnie na posmyranie Sebo8877 Nie , tylko nie z winkiem , po winku , zwłaszcza czerwonym strasznie mnie głowa boli . No chyba że to bedzie jedna lampka . Ale czy to się opłaci dla jednej lampki szkło brudzić ? Może być za to dobra wódeczka , jakiś Absolucik albo Finlandia , ewentualnie łyskacz I wiaderko z lodem A co ! Wozem jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 17.11.2006 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 jak wozem, to kuń sam do domu trafi... znaczy możesz pochlać A ja mam prąąąąd !!!!! Dużo prądu !!!! Ampery, volty i fazę !!!! TAAAAAK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.11.2006 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 jak wozem, to kuń sam do domu trafi... znaczy możesz pochlać A ja mam prąąąąd !!!!! Dużo prądu !!!! Ampery, volty i fazę !!!! TAAAAAK! Jezooooo jak się cieszę Wreszcie ktoś zadowolony A fazę to ja też będę mieć Niech no tylko zakwitną jabłonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.11.2006 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 A ja mam prąąąąd !!!!! Dużo prądu !!!! Ampery, volty i fazę !!!! TAAAAAK! no a cos z ...prądem? do picia znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.11.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 jak wozem, to kuń sam do domu trafi... znaczy możesz pochlać A ja mam prąąąąd !!!!! Dużo prądu !!!! Ampery, volty i fazę !!!! TAAAAAK! Matko, aż Ci się sierść zjeżyła, wyczuwam za wysokie napięcie Zalecam terapię znieczuleniową... ale ostatnie krople soku z weronki wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.11.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Ty wiesz Kulka co? Ja dzis do Aggi dzwonilam i jak mnie cos nie kopnelo!!! ale teraz wiem , ze to prad byl Gratuluje tego pradu Malgosiu I ciesze sie razem z Toba , ale na sucho to ja sie cieszyla nie bede . Gdzie Pawsik jest , niech nam poleje aaa i te pchly co mamy pod lozkiem w sloiku to trzeba wypuscic dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 17.11.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 leju leju leju ja niestety dzisiaj nie pije jak ze mecza świętował to mam wstręta do dzisiaj ... wyrowadze za to twoje pchły na spacer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts