Aggi 17.11.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Matko teraz kuleczka ma omamy Kuleczko - to ja Aggi!!! Mimo najszczerszch chęci nie moge być Twoja matką Może biedaczke do prądu podłaczyć, na te... elektrowstrząsy. Własciwie to wszystkich zapraszam!!! Elektrowstrząsy tylko u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 17.11.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 ja ! ja moge kuleczke adoptowac zasadniczo . smieci trzeba wynosic tylko. no a chlop .. jak On by sie cieszyl ( ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.11.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Kto gra grubo wygrać musi Jak się nie wie co się gra To sie gra jeden dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.11.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 co pilas? Ja tez chce takie same chodz do kozy , nikt nas nie znajdzie i wiecej dla nas bedzie bo jak Zoska z nowa adoptowana corka nas znajda to kicha bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.11.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Ja już od wczoraj w tej izolatce siedzę , co to Ty też miałaś tam być Troszkę ciemność widzę więc co piję to Ci nie powiem ale smaczne nawet i takie ....aksamitne z meszkiem ( jak głos Merlin Monroł podobno ) . Sebo chyba zostawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 17.11.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 znalazlem sobie dzisiaj plytke Clannad -Legend nie wiem co mam zrobic odpalic czy nie odpalić kfiotki mam takie wrazliwe aaa bo se ide z Lady Marian pod kołderke , bączka puszcze to Robin ucieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.11.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 znalazlem sobie dzisiaj plytke Clannad -Legend nie wiem co mam zrobic odpalic czy nie odpalić kfiotki mam takie wrazliwe aaa bo se ide z Lady Marian pod kołderke , bączka puszcze to Robin ucieknie Do Stumilowego Lasu A tam Puchatek z Prosiaczkiem i Kangurzycą się nim zajmą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 17.11.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 nie zdązył zgazował sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 17.11.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 znalazlem sobie dzisiaj plytke Clannad -Legend nie wiem co mam zrobic odpalic czy nie odpalić kfiotki mam takie wrazliwe nie odpalaj. zrobi Ci sie tak niedobrze koło mózgu kfiotkom tyż zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.11.2006 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Zosia - cio ta za lemoniada To mocz do analizy przygotowany. Mozemy przeanalizowac, jakby co. Wyjdzie kto ma robaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 17.11.2006 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 To mocz do analizy przygotowany. Mozemy przeanalizowac, jakby co. Wyjdzie kto ma robaki. on jest nawet przegotowany i z robakow wylazlo bialko i sie scielo a z reszty bedzie kogel mogel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 18.11.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 ja ! ja moge kuleczke adoptowac zasadniczo . smieci trzeba wynosic tylko. no a chlop .. jak On by sie cieszyl ( ) Do wynoszenia śmieci to sie nadaję....zasadniczo ale tego kogielu mogielu pić nie bede FUJ!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 18.11.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Co sie dzieje i o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 18.11.2006 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Kruca Bomba Widzieliśta??? - ja jezdem ELYTA A gdzie fanfary... fajerwerki...kwiaty.......tort ???. Ps. Byłem ja sobie skromny forumowicz - i komu to przeszkadzało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 18.11.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Kruca Bomba Widzieliśta??? - ja jezdem ELYTA A gdzie fanfary... fajerwerki...kwiaty.......tort ???. Ps. Byłem ja sobie skromny forumowicz - i komu to przeszkadzało? jakiegoś sikacza...ino znajde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 18.11.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Po zbanowaniu jestem, donoszę , że na wsi dobrze się mieszka psy wyją, pijaki łażą, kuropatwy gonią, koty sikają, tuje zdychają, dzieci biegają, pieniądze znikają, drogi się mijają, sklepy zamykają ( wcześnie), ale neostrada jest i działa Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 18.11.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Eskimos , pamietasz coś gadał o elicie ? Beaty -witaj znowu chyba dzisiaj otworze te bozole za 26 zeta ....ino dokoncze unikatowe pifko Perła-podobno chmielowe ...z Lublina moj lennik Pawian mi je posłał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.11.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Po zbanowaniu jestem, donoszę , że na wsi dobrze się mieszka psy wyją, pijaki łażą, kuropatwy gonią, koty sikają, tuje zdychają, dzieci biegają, pieniądze znikają, drogi się mijają, sklepy zamykają ( wcześnie), ale neostrada jest i działa Pozdrawiam Wszystkich o? a za co cie banneli? mow ! zawsze takie rzeczy mnie intrygowaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.11.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Eskimos , pamietasz coś gadał o elicie ? Beaty -witaj znowu chyba dzisiaj otworze te bozole za 26 zeta ....ino dokoncze unikatowe pifko Perła-podobno chmielowe ...z Lublina moj lennik Pawian mi je posłał a ja???? tez chce sprobowac slynnej Perly nie badz wisnia i poczestuj kolezanke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 18.11.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Witam Sellima! Cześć Zielonooka! Eee nic takiego... sama na własne życzenie- zamieszkałam u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts