mmmad 20.11.2006 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Do fryzjera się jutro wybieram to i trochę tej sierści mniej będe miała do wycierania . A w ogóle dla mnie jakaś ściereczka może być , mała i tak jestem poza tym mmmad , jak coś ładnego napiszesz to i imputacja się to może nazywać W krotszych tez bedziesz wygladac pieknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.11.2006 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Chcialabym jeszcze dzisiaj ustalic stosunek pomiedzy podawaniem putakow i kwiczeniem swin Ona nie zaraza , zobacz na mnie dajmy na to , albo taka Maxti dla przykladu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 20.11.2006 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Chcialabym jeszcze dzisiaj ustalic stosunek pomiedzy podawaniem putakow i kwiczeniem swin http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=7652&postdays=0&postorder=asc&start=3113 Ona nie zaraza , zobacz na mnie dajmy na to , albo taka Maxti dla przykladu Ale jeszcze mi wytlumacz, czy to argument za czy przeciw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.11.2006 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 I rzut nowy jest gotowy ( wódka z sokiem kaktusowym ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 20.11.2006 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Cześć doszłam do końca sprawdziłam 43 matury próbne z geografii załamałam się tylko 4 osoby wiedziały, że góry Stołowe leżą w województwie dolnośląskim, którego stolicą jest Wrocław czy to mnie jakoś weryfikuje? mam malinówkę... pzd Jakbys ich zapytala, gdzie lezy Gora Kosciuszki mogloby byc jeszcze gorzej... Mysle, ze poradziliby sobie z Lysa Gora. A jakby spytac o gore glupoty - tu mozna by punktowac trafnosc odpowiedzi... 10 pkt za Wiejska, 9 za najblizszy US, 8 dzis daje ZUD-om... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 20.11.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 I rzut nowy jest gotowy ( wódka z sokiem kaktusowym ) Maxtorka czym będziesz znowu rzucać , bo nie wiem czy już się schylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.11.2006 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 I rzut nowy jest gotowy ( wódka z sokiem kaktusowym ) Maxtorka czym będziesz znowu rzucać , bo nie wiem czy już się schylić No jak to czym , kulką Przecież przy ruletce stoję Rię na wa pli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 20.11.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 I rzut nowy jest gotowy ( wódka z sokiem kaktusowym ) Maxtorka czym będziesz znowu rzucać , bo nie wiem czy już się schylić No jak to czym , kulką Przecież przy ruletce stoję Rię na wa pli To ja stawiam na czarne Wygrałam coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 20.11.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 jak to rięja tam stawiam na Tolka . I na banana.se la vi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.11.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 I na banana. [.[/i] Ty to artystka jesteś Kulka jak na parzyste stawiałaś to wygrałaś ....tygodniowy pobyt na półkoloniach za latryną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.11.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 kulkom miotajom, kaktusy, Tolek, banan...o so chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.11.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Bo my z Tolkiem w Kasynie Rojal som , przy ruletce stoim . Zochna na bananie kulkę zostawiła . Ja kaktusa z wódeczką piję Ot i cała tajemnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.11.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 w Atlantic kolo kasyn jest oprocz banana jeszcze publiczny prysznic .Mozna sie wykapac za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 20.11.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 w Atlantic kolo kasyn jest oprocz banana jeszcze publiczny prysznic . Mozna sie wykapac za darmo no mozna ale...po co?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.11.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 w Atlantic kolo kasyn jest oprocz banana jeszcze publiczny prysznic . Mozna sie wykapac za darmo no mozna ale...po co?! Po kolana na przykład Albo po szyję Lub po co tam kto uważa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.11.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Lub po co tam kto uważa wlasnie wiec zastananowmy sie czy jest sens mozna pupe umyc i pod pachami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 20.11.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Lub po co tam kto uważa wlasnie wiec zastananowmy sie czy jest sens mozna pupe umyc i pod pachami noi to ja wybieram po..... kostki mam bardzo ładne i seksowne kostki jakby co [to niech czyste beda a co mi tam ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 20.11.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 wyjasniam lewa kostka jest ładna a prawa seksowna zeby nie bylo ze 2 w 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.11.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Po szyję wybieram Samo sie wszystko umyje I na hydromasaż pójdę Muszę dbać o kręgosłup ( moralny ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 20.11.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 jestem przeciw myciu może lepiej się natrzyjmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts