zielonooka 20.11.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Po szyję wybieram Samo sie wszystko umyje I na hydromasaż pójdę Muszę dbać o kręgosłup ( moralny ) a masz?!?!?!?! o jejku - a ja nie to o kostki zadbam... własnie.... czy kostki moga byc ... moralne?!?!??! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.11.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 smierdziucha no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.11.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 jestem przeciw myciu może lepiej się natrzyjmy. A kto o myciu mówi ? Tylko do wody wchodzimy , resztę bicze wodne i te inne wynalazki zrobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 20.11.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Ja nie nacieram.Ja sie lepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 20.11.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 jestem przeciw myciu może lepiej się natrzyjmy. A kto o myciu mówi ? Tylko do wody wchodzimy , resztę bicze wodne i te inne wynalazki zrobią opalenizna mi od tego odpadnie może ja Wam pasiaków popilnuję ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 20.11.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 jest udowodnione , ze od mycia sie czlowiek kurczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.11.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 jest udowodnione , ze od mycia sie czlowiek kurczy. Taaaa Częste mycie skraca życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.11.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 opalenizna mi od tego odpadnie może ja Wam pasiaków popilnuję ? Co kropelka sklei , sklei Żadna siła nie rozklei ... Nie bój nic , zapas mamy w wózkowni , Konopnicka się sprawiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 20.11.2006 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Ja nie nacieram. Ja sie lepie. Znaczy masz lepkie ręce A ja się zastanawiam, kto mi ciągle ptaszynkę wykrada Jeśli zaś chodzi o mycie, to mi bicze wodne niepotrzebne są. Ja preferuję zdrowsze metody, bez ryzyka skurczenia siebie lub swego życia Pod pachy tampony nasączone terpentyną (odstraszają mole i insze insekta). Nieco niżej dezodorant EXOTIC Na stopy dobre onuce, oczywiście z najlepszych gatunków bawelny.......wchłaniają pot, zapewniają dostęp świeżego powietrza.....takie ma tylko pani Jadzia z bazarku pod śpitalikiem I na co komu bicze wodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 21.11.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Kulka co się dzieje, terpentyna Cię skurczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 21.11.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Ja nie nacieram. Ja sie lepie. Znaczy masz lepkie ręce A ja się zastanawiam, kto mi ciągle ptaszynkę wykrada No mam lepkie rece, ale zdecydowanie nie na ptaszki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 21.11.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 mmad - Ty to mię nie pozdrawiaj - bo sobię cos pomyśle ... Zielona te kostki to masz rewelacja - takie jakies poobijane ???... Maxi - fruzura bomba - prawie jak New Age - prawie robi wielką różniće - ale i tak Cie kocham Kulka - a tobie co się stąło - terpentyna walisz na 100 metrów Sela widzieliście a Pawian gdzie ??? Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 21.11.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Sell z Pawianem odkupili te półkolonie za latrynom co je Kulka w ruletke wygrała...siedzom se i sie bawiom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 21.11.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Sell z Pawianem odkupili te półkolonie za latrynom co je Kulka w ruletke wygrała...siedzom se i sie bawiom Wow, to brzmi bardzo dziwnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 21.11.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Ale dobrze zapłacili dostałam: procę, gumę do majtek w całkiem dobrym stanie, kapsel od piwa i butelkę po sikaczu (na dnie jeszcze zostało pół łyczka ). I co zazdrość was zżera sebo...................a w nocy to mi szeptałeś, że pięknie pachnę i w ogóle KŁAMCA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 21.11.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Ale dobrze zapłacili dostałam: procę, gumę do majtek w całkiem dobrym stanie, kapsel od piwa i butelkę po sikaczu (na dnie jeszcze zostało pół łyczka ). I co zazdrość was zżera sebo...................a w nocy to mi szeptałeś, że pięknie pachnę i w ogóle KŁAMCA W amoku byłem... Mało co pamiętam - jak było ?? Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 21.11.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 [Maxi[/b] - fruzura bomba - prawie jak New Age - prawie robi wielką różniće - ale i tak Cie kocham Sebo8877 Ale ja jeszcze nie byłam u fryzjera Zgrzebło jakiesik , pewnie po kozie znalazłam , to się troszku zaczesałam Resztę koza przylizała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 21.11.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 [Maxi[/b] - fruzura bomba - prawie jak New Age - prawie robi wielką różniće - ale i tak Cie kocham Sebo8877 Ale ja jeszcze nie byłam u fryzjera Zgrzebło jakiesik , pewnie po kozie znalazłam , to się troszku zaczesałam Resztę koza przylizała Dla mnie jesteś najpiekniejsza.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 21.11.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Ale dobrze zapłacili dostałam: procę, gumę do majtek w całkiem dobrym stanie, kapsel od piwa i butelkę po sikaczu (na dnie jeszcze zostało pół łyczka ). I co zazdrość was zżera sebo...................a w nocy to mi szeptałeś, że pięknie pachnę i w ogóle KŁAMCA W amoku byłem... Mało co pamiętam - jak było ?? Sebo8877 Terpentyna i ten dezodorant na dół Go tak...aż łza sie w oku kręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 21.11.2006 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 zielona - przesuń w dół te napisy " Dołączył: 17 Maj 2004 " itd bo zasłaniają ... I jak już będziesz przesuwać to tak by dało się ocenić też te kostki - i tą ładną i tą seksowną ... Przy okazji się sprawdzi czy inne podwójne elementa też takie Miłośnicy TERpentyny - to mają zlot na Florydzie - TERminator organizuje ... Sel z Pawson'em już się wpław wybrali ... Na GoogleEarth można ich poobserwować ... Dzielnie płyną, oj dzielnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts