Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dochodzą do końca

Grzegorz 40

Recommended Posts

czopki, czapki, perelynki... kuleczka za wrażliwa, na zielonooką nikt nie zwraca....

upadek, totalny upadek :cry:

Zara tam za wraźliwa...........czasem lubie wrazić co nieco gdzie nie trzeba, ale żeby od razu wraźliwa :roll:

Twoja gęś wygląda na zbuntowaną :-? Co jej zrobiłaś? Coś złego na pewno... coś jej wraziłaś ? :roll:

Wraziłam jej patyk w kuper, bo mnie Sebo zdradza z Maxtorką :( i nawet mój zapach go drażni już :-? Wystarczyło, że poszła do fryzjera i przepadłam z kretesem :evil:

:lol: :lol: :lol:

Zielona

Wal.......nie leć w kulki, nie ściemniaj, łoczami nie przewracaj, nie zbijaj z pantałyku, oczu nie mydl, w bawełnę nie owijaj.............. :D

Wal prosto z mostu :wink:

• Odpowiedzi 21,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• rrmi

2928

• Aggi

2330

• zielonooka

1354

• Pawson

1210

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:lol:

wlazlam na kozetke ale zasnelam

w sumie..... pomoglo :o :lol:

Wiesz, spanie samemu powinno być opodatkowane, jako nie prorodzinne ;-) Ale nie martw się - jakby pojawili się ze skarbówki to zaświadcze że w tym przypadku podatek nie powinien być naliczany... Mam nawet dowody ;-)

hmmm ale ja jak nie jestem sama to przeciez nie spie :wink: :lol:

Ta Malinoska spod szostki na trzeciem pietrze to jakas jest ten tego .

Normalnie

to u nas sa trzy pietra :o

to my jakis palac kultury jestesmy czy cos :roll:

wydaje mi sie ze raczej cos

chociaz w zasadzie to nie wiem :roll:

pewnosci nie mam :roll:

i moge sie mylic :roll:

a w ogole to sie na tym nie znam :( :(

:o o kurde :evil: kto mi ukradł moje zarozumialstwo :evil: :evil: :evil:

czopki, czapki, perelynki... kuleczka za wrażliwa, na zielonooką nikt nie zwraca....

upadek, totalny upadek :cry:

Zara tam za wraźliwa...........czasem lubie wrazić co nieco gdzie nie trzeba, ale żeby od razu wraźliwa :roll:

Twoja gęś wygląda na zbuntowaną :-? Co jej zrobiłaś? Coś złego na pewno... coś jej wraziłaś ? :roll:

Wraziłam jej patyk w kuper, bo mnie Sebo zdradza z Maxtorką :( i nawet mój zapach go drażni już :-? Wystarczyło, że poszła do fryzjera i przepadłam z kretesem :evil:

:lol: :lol: :lol:

Zielona

Wal.......nie leć w kulki, nie ściemniaj, łoczami nie przewracaj, nie zbijaj z pantałyku, oczu nie mydl, w bawełnę nie owijaj.............. :D

Wal prosto z mostu :wink:

Kuleczko moja droga - z Tobną to ja sie kocham (razem rozładowujemy stresa i napięcie), a twój zapach to jest niepowtarzalny i jedyny w całym śpitalu

Maxtroka jest pokarmem mojej duszy, moja miłośc do niej jest platoniczna bo wiem ze szans ni mom.

I nikogo z nikim nie zdradzam :) pokarmem dla mego ciała jesteś ONLY YOU :wink:

Sebo8877

Kuleczko (...) twój zapach to jest niepowtarzalny i jedyny w całym śpitalu

No teraz mnie olśniło :D Już wiem skąd się wzięła kuleczka :lol: :lol: Naprowadziłeś mnie sebo.....

.... żuk ją zgubił :wink: :wink: :wink: 8)

Nie żuk tylko śkarabeusz

zielona Wygodnie Ci na tej kozetce? Nie za gorąco? Może by ten guziczek rospiąć? Lepiej? A widzisz. No to następne ... To światło to może troszkę przygasimy żeby w oczy nie raziło. Wolisz nie gasić? OK. (dalsza część dialogów dozwolona od lat 18 ;-) )