kuleczka 22.11.2006 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 czopki, czapki, perelynki... kuleczka za wrażliwa, na zielonooką nikt nie zwraca.... upadek, totalny upadek Zara tam za wraźliwa...........czasem lubie wrazić co nieco gdzie nie trzeba, ale żeby od razu wraźliwa Twoja gęś wygląda na zbuntowaną Co jej zrobiłaś? Coś złego na pewno... coś jej wraziłaś ? Wraziłam jej patyk w kuper, bo mnie Sebo zdradza z Maxtorką i nawet mój zapach go drażni już Wystarczyło, że poszła do fryzjera i przepadłam z kretesem Zielona Wal.......nie leć w kulki, nie ściemniaj, łoczami nie przewracaj, nie zbijaj z pantałyku, oczu nie mydl, w bawełnę nie owijaj.............. Wal prosto z mostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 23.11.2006 04:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 ja tam sobie posklejam gumioki, bo mi się na tej Waszej budowie paw spuścił Robilas tam za recznego masturbatora drobiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 23.11.2006 04:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 przyszlam na kozetke na terapie chce porozmawiac Zochna powiedziala ze moge ale nie wiem czy mnie nie wkreca Nie wkreca Cie, mozesz sie polozyc na kozetce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 23.11.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 betoniarke nam wcielo betoniare mam ja nie dałaś sie karnac ciungnikiem po wywontku to sie w betoniarce krence Zielona jak zlezie z kozetki to do ni włazi, mówiła mi po cichu, żebym jej w głowie zawrócił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 23.11.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 wlazlam na kozetke ale zasnelam w sumie..... pomoglo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 23.11.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 wlazlam na kozetke ale zasnelam w sumie..... pomoglo Wiesz, spanie samemu powinno być opodatkowane, jako nie prorodzinne Ale nie martw się - jakby pojawili się ze skarbówki to zaświadcze że w tym przypadku podatek nie powinien być naliczany... Mam nawet dowody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 23.11.2006 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 czesc ja chce do IZOLATKI coby mi wszyscy dookoło dali spokój choć przez 5 min prawie zajechany na śmierć JA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.11.2006 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 czesc ja chce do IZOLATKI coby mi wszyscy dookoło dali spokój choć przez 5 min prawie zajechany na śmierć JA No dobra, to ja do Ciebie już nic nie mówie............nic a nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 23.11.2006 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 wlazlam na kozetke ale zasnelam w sumie..... pomoglo Wiesz, spanie samemu powinno być opodatkowane, jako nie prorodzinne Ale nie martw się - jakby pojawili się ze skarbówki to zaświadcze że w tym przypadku podatek nie powinien być naliczany... Mam nawet dowody hmmm ale ja jak nie jestem sama to przeciez nie spie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.11.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Ta Malinoska spod szostki na trzeciem pietrze to jakas jest ten tego .Normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 23.11.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 co znowu przeskrobała ta wredna cholera .. jestem jem pizze pije piwo i odzywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 23.11.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Ta Malinoska spod szostki na trzeciem pietrze to jakas jest ten tego . Normalnie to u nas sa trzy pietra to my jakis palac kultury jestesmy czy cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 23.11.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Ta Malinoska spod szostki na trzeciem pietrze to jakas jest ten tego . Normalnie to u nas sa trzy pietra to my jakis palac kultury jestesmy czy cos wydaje mi sie ze raczej cos chociaz w zasadzie to nie wiem pewnosci nie mam i moge sie mylic a w ogole to sie na tym nie znam o kurde kto mi ukradł moje zarozumialstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 23.11.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Ta Malinoska spod szostki na trzeciem pietrze to jakas jest ten tego . Normalnie oooo jaki smaczny obrazek... ja chce ciacho!!! [zamiast psa - Zochna terapia dziala !!!] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 23.11.2006 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Zielonooka wraca na kozetke - gdyz ciacho zezarl pies Czy My czujemy ze jest tanio i udziela sie Nam to uczucie taniosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 24.11.2006 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Puzzle sobie kupilem. Ale wszystkie czesci sa takie same.Ukladam na podlodze... Nie deptac...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 24.11.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 czopki, czapki, perelynki... kuleczka za wrażliwa, na zielonooką nikt nie zwraca.... upadek, totalny upadek Zara tam za wraźliwa...........czasem lubie wrazić co nieco gdzie nie trzeba, ale żeby od razu wraźliwa Twoja gęś wygląda na zbuntowaną Co jej zrobiłaś? Coś złego na pewno... coś jej wraziłaś ? Wraziłam jej patyk w kuper, bo mnie Sebo zdradza z Maxtorką i nawet mój zapach go drażni już Wystarczyło, że poszła do fryzjera i przepadłam z kretesem Zielona Wal.......nie leć w kulki, nie ściemniaj, łoczami nie przewracaj, nie zbijaj z pantałyku, oczu nie mydl, w bawełnę nie owijaj.............. Wal prosto z mostu Kuleczko moja droga - z Tobną to ja sie kocham (razem rozładowujemy stresa i napięcie), a twój zapach to jest niepowtarzalny i jedyny w całym śpitalu Maxtroka jest pokarmem mojej duszy, moja miłośc do niej jest platoniczna bo wiem ze szans ni mom. I nikogo z nikim nie zdradzam pokarmem dla mego ciała jesteś ONLY YOU Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.11.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Zielonooka wraca na kozetke - gdyz ciacho zezarl pies Czy My czujemy ze jest tanio i udziela sie Nam to uczucie taniosci Zochna! nie pies zezarl sam z siebie tylko rrmi mu dała do zeżarcia wracam na "kozetkię" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 24.11.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Kuleczko (...) twój zapach to jest niepowtarzalny i jedyny w całym śpitalu No teraz mnie olśniło Już wiem skąd się wzięła kuleczka Naprowadziłeś mnie sebo..... .... żuk ją zgubił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 24.11.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Kuleczko (...) twój zapach to jest niepowtarzalny i jedyny w całym śpitalu No teraz mnie olśniło Już wiem skąd się wzięła kuleczka Naprowadziłeś mnie sebo..... .... żuk ją zgubił Nie żuk tylko śkarabeusz zielona Wygodnie Ci na tej kozetce? Nie za gorąco? Może by ten guziczek rospiąć? Lepiej? A widzisz. No to następne ... To światło to może troszkę przygasimy żeby w oczy nie raziło. Wolisz nie gasić? OK. (dalsza część dialogów dozwolona od lat 18 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts