_bogus_ 24.11.2006 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Ps. gdzie tanio da się kupić bicz i włosiennicę? tego nie wiem ale wiem gdzie sa w promocji kajdaneczki, skorzane pejczyki i lateksowe ubranka Wiesz, masz rację, na szarańczę przyjdze jeszcze czas Zapodaj te namiary (i wymiary - mikołajki za pasem ) mmmad - coś ty się taki żądny wiedzy zrobił? Ja dom już wybudował - to teraz można odzipnąć - fantazje SM zrealizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 24.11.2006 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Przy okazji prac związanych z adaptacją piwnic przeznaczonych na pomieszczenia wystawowe skarbca w Museum Rosenborg dokonano niezwykłego odkrycia. Okazało się, że istniejące wzmianki dotyczące „systemu do odtwarzania muzyki”, który Christian IV zaprojektował w zamku, są prawdziwe. System składa się z ukrytych w ścianach kanałów łączących pomieszczenie w piwnicy z wybranymi pomieszczeniami zamku. Piwnica była „studiem dźwiękowym”, w którym muzycy wykonywali utwory z listy przygotowanej przez króla. W pomieszczeniach królewskich muzyka płynąca kanałami w górę była doskonale słyszalna. Król Christian IV wykorzystywał to urządzenie ku zaskoczeniu i zadowoleniu zapraszanych gości. Niewątpliwie wprawiał tym w niemały zachwyt również zapraszane przez siebie kobiety, był bowiem ojcem co najmniej 23 dzieci. A dzisiaj wystarczą kolumienki + CD (choć posiadanie zamku + tytuły króla pewnie nnie zaszkodzi ). Ale gdyby ktoś chciał odwołać się do tradycji przy budowie swego lokum .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 24.11.2006 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Ja dom już wybudował - to teraz można (...) fantazje SM zrealizować Czytam obok, ze Kuleczka ma podobne sklonnosci. Chce budowac nowy dom. Przegon Sebo i sie kolo niej zakrec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 24.11.2006 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 zielonooka - czy Ty zostaniesz u nas klawiszem ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 24.11.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Czy mi się wydaje, czy tu miał miejsce gruppen sex Zawsze mnie ominie najciekawsze mmad, nie wiem czy wiesz, ale mnie ostatnio sebo zdradza z Maxi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.11.2006 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 zielonooka - czy Ty zostaniesz u nas klawiszem ??? a wiesz ! dobry pomysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.11.2006 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Czy mi się wydaje, czy tu miał miejsce gruppen sex Zawsze mnie ominie najciekawsze mmad, nie wiem czy wiesz, ale mnie ostatnio sebo zdradza z Maxi kuleczko masz stare informacje teraz sebo cie zdradza z Wrrredna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.11.2006 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 WIDZIELISCIE?!?!?!?! szpitalik nam zamkna na prawie caly dzien!!!! http://images1.fotosik.pl/270/0951f473f6b5fa99.jpg gdzie my sie biedne zuczki podziejemy?!?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 24.11.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Zielona ale ty gietka jesteś - jak mi Bogus opowiadał no no... Sebo8877 o!!! a powiedzial ze umiem sie wygiac do tylu i polizac sama siebie w piete ? ... następny stopień "wtajemniczenia" to ... pocałować się we własny łokieć ... a tak "wogle" to musiał straszny przeciąg być, w trakcie robienia TEGO awatarka ... od takiego ciągu można zajść ... a nawet dojść pzdr ps - czy mogę znowu na małą przepustkę (nie wyrabiam się ... doba za krótka czy cóś takiego, ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 24.11.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 kuleczko masz stare informacje teraz sebo cie zdradza z Wrrredna nekrofil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 24.11.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Czy mi się wydaje, czy tu miał miejsce gruppen sex Zawsze mnie ominie najciekawsze mmad, nie wiem czy wiesz, ale mnie ostatnio sebo zdradza z Maxi Kuluniu - wcale nie zdradzam CIę kochanie Jak już mówiłem Maxi to moja miłośc paltoniczna tak jak Twoja do .. Boba Dylana Zielona Ty nie ściemniaj z Wreddna - tylko se rozmawialiśmy i proszę mię tu nie podpuszczać bo powiem...Powiem pawinowi i sellowi całą prawdę... I jeszcze raz powtarzam - kochanie uprawiam tylko z kuleczką (jest najlepsze w klocki:) - Maxi - to moja miłośc paltonioczna Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 24.11.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 ale sie Wam dostanie jak wroci siostra przelozona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 24.11.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 z Wreddna - tylko se rozmawialiśmy nekrofil, na dodatek zaćpany ale gdyby Ci zostało troche tej substancji, po której tak Ci się dobrze rozmawiało, to ja bym chetnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.11.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Mam niebieski balonik I piosenki znam cudne I marzeń mi wystarczy Na całe popołudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.11.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Zielona Ty nie ściemniaj z Wreddna - tylko se rozmawialiśmy i proszę mię tu nie podpuszczać bo powiem...Powiem pawinowi i sellowi całą prawdę... I jeszcze raz powtarzam - kochanie uprawiam tylko z kuleczką (jest najlepsze w klocki:) - Maxi - to moja miłośc paltonioczna Sebo8877 raz - Pawson i Selimm wszystko wiedza , dlatego sie do mnie nie odzywaja.... zwlaszcza Selimma bardzo moje zachowanie zabolalo (chlip chlip...) i obawiam sie ze to juz koniec doszlismy do konca...... co do drugiego zdania- nie skomentuje Alke... lesniczy wolal z Maxi...a on jest koneser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.11.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 ale sie Wam dostanie jak wroci siostra przelozona mnie nikt nie przekladal Maxi co pilas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.11.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 ale sie Wam dostanie jak wroci siostra przelozona mnie nikt nie przekladal Maxi co pilas? Jeszcze nic Ale mi się tak romantycznie zrobiło , Sebuś tak ładnie pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.11.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Ale mi się tak romantycznie zrobiło , Sebuś tak ładnie pisze Mi tez sie zrobilo , na samo czytanie Jutro bedzie u nas Koniecpolski z Gosiewa Ubrac sie trzeba inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.11.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 [ Alke... lesniczy wolal z Maxi...a on jest koneser Z tego co pamiętam to leśniczy z Zochną ten tego ale coś mogłam pokręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.11.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Ale mi się tak romantycznie zrobiło , Sebuś tak ładnie pisze Mi tez sie zrobilo , na samo czytanie Jutro bedzie u nas Koniecpolski z Gosiewa Ubrac sie trzeba inaczej A rękawy upitolić wystarczy ? W sumie to inaczej będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts