rrmi 28.11.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 mam gorzej , u mnie 8 w 7 Ale wiedzialam Zosiu spokojnie , dychaj powoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 28.11.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Kurde, wyszło że jakaś nadambitna jestem i muszę być zawsze naj i po trupach do celu idę Czuję się zelżona tym testem Ja się tak nie bawię. Zosia....czego tak dychasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 28.11.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 bo mam czterywpięć , posępne oblicze , chorą duszę oraz pochodze z innej planety wyglada ze z przepustki nici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 28.11.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 bo mam czterywpięć , posępne oblicze , chorą duszę oraz pochodze z innej planety wyglada ze z przepustki nici A nam wmawiałaś że masz pochodzenie arystokratyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 28.11.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 A mnie wyszedł Marzyciel Pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 29.11.2006 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 bo mam czterywpięć , posępne oblicze , chorą duszę oraz pochodze z innej planety wyglada ze z przepustki nici A nam wmawiałaś że masz pochodzenie arystokratyczne kuleczka mam portret przodka i dwie srebrne łyżeczki - to chyba najlepszy dowod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 29.11.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 kuleczka mam portret przodka (...) Jak ktos chce, to ja moge nawet wkleic portret swojego przodka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 29.11.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 mmad plisss wklej portret swojego przodka.......albo lepiej tyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 29.11.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 bo mam czterywpięć , posępne oblicze , chorą duszę oraz pochodze z innej planety wyglada ze z przepustki nici A nam wmawiałaś że masz pochodzenie arystokratyczne Nieeee... to JA MAM! 4w3 czyli Arystokrata jak w morde strzelił Patrze sie z gory na ludzi, twierzde ze mnie nie rozumieja, gadam o smierci a nocami wchodze na dach i zrzucam na przechodniow dachowki Ewentualnie jak jest zimno zakradam sie do stolowki i smarkam do mleka Juz mi lepiej jak to z siebie wyrzucilam Janie!!!! kawe z mlekiem raz porosze dla wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 29.11.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 A nam wmawiałaś że masz pochodzenie arystokratyczne Nieeee... to JA MAM! 4w3 czyli Arystokrata jak w morde strzelił Patrze sie z gory na ludzi, twierzde ze mnie nie rozumieja, gadam o smierci a nocami wchodze na dach i zrzucam na przechodniow dachowki Ewentualnie jak jest zimno zakradam sie do stolowki i smarkam do mleka Juz mi lepiej jak to z siebie wyrzucilam Janie!!!! kawe z mlekiem raz porosze dla wszystkich! Najlepiej z tym mlekiem, do ktorego nasmarkala Zochna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 29.11.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Ja mam 8w7 - identisz jak Dzozef Stalin Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 29.11.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 mmad plisss wklej portret swojego przodka.......albo lepiej tyłka Zdecyduj sie, bo nie wiem, jak aparat ustawiac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 29.11.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 A nam wmawiałaś że masz pochodzenie arystokratyczne Nieeee... to JA MAM! 4w3 czyli Arystokrata jak w morde strzelił Patrze sie z gory na ludzi, twierzde ze mnie nie rozumieja, gadam o smierci a nocami wchodze na dach i zrzucam na przechodniow dachowki Ewentualnie jak jest zimno zakradam sie do stolowki i smarkam do mleka Juz mi lepiej jak to z siebie wyrzucilam Janie!!!! kawe z mlekiem raz porosze dla wszystkich! Najlepiej z tym mlekiem, do ktorego nasmarkala Zochna... niiii! ja smarkam , Zosia - siusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 29.11.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 mmad plisss wklej portret swojego przodka.......albo lepiej tyłka Zdecyduj sie, bo nie wiem, jak aparat ustawiac. Najpierw zrób przodka Potem się zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 29.11.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 mmad plisss wklej portret swojego przodka.......albo lepiej tyłka Zdecyduj sie, bo nie wiem, jak aparat ustawiac. lekko z tyłu, aczkolwiek troszkę bardziej z przodu i nieco bokiem trochę oraz tak delikatnie w poprzek paniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 29.11.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 A nam wmawiałaś że masz pochodzenie arystokratyczne Nieeee... to JA MAM! 4w3 czyli Arystokrata jak w morde strzelił Patrze sie z gory na ludzi, twierzde ze mnie nie rozumieja, gadam o smierci a nocami wchodze na dach i zrzucam na przechodniow dachowki Ewentualnie jak jest zimno zakradam sie do stolowki i smarkam do mleka Juz mi lepiej jak to z siebie wyrzucilam Janie!!!! kawe z mlekiem raz porosze dla wszystkich! Najlepiej z tym mlekiem, do ktorego nasmarkala Zochna... niiii! ja smarkam , Zosia - siusia Ja tam lubię troszkę w uchu podłubać i ubogacić mleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 29.11.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 A nam wmawiałaś że masz pochodzenie arystokratyczne Nieeee... to JA MAM! 4w3 czyli Arystokrata jak w morde strzelił Patrze sie z gory na ludzi, twierzde ze mnie nie rozumieja, gadam o smierci a nocami wchodze na dach i zrzucam na przechodniow dachowki Ewentualnie jak jest zimno zakradam sie do stolowki i smarkam do mleka Juz mi lepiej jak to z siebie wyrzucilam Janie!!!! kawe z mlekiem raz porosze dla wszystkich! Najlepiej z tym mlekiem, do ktorego nasmarkala Zochna... niiii! ja smarkam , Zosia - siusia Ja tam lubię troszkę w uchu podłubać i ubogacić mleko A kożuch się od tego nie robi , bo jakoś nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 29.11.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 A nam wmawiałaś że masz pochodzenie arystokratyczne Nieeee... to JA MAM! 4w3 czyli Arystokrata jak w morde strzelił Patrze sie z gory na ludzi, twierzde ze mnie nie rozumieja, gadam o smierci a nocami wchodze na dach i zrzucam na przechodniow dachowki Ewentualnie jak jest zimno zakradam sie do stolowki i smarkam do mleka Juz mi lepiej jak to z siebie wyrzucilam Janie!!!! kawe z mlekiem raz porosze dla wszystkich! Najlepiej z tym mlekiem, do ktorego nasmarkala Zochna... niiii! ja smarkam , Zosia - siusia Ja tam lubię troszkę w uchu podłubać i ubogacić mleko A kożuch się od tego nie robi , bo jakoś nie lubię Na kożuch najlepsza jest szczypta soli.... Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 29.11.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 E tam, rozpływa się w ustach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 29.11.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 A nam wmawiałaś że masz pochodzenie arystokratyczne Nieeee... to JA MAM! 4w3 czyli Arystokrata jak w morde strzelił Patrze sie z gory na ludzi, twierzde ze mnie nie rozumieja, gadam o smierci a nocami wchodze na dach i zrzucam na przechodniow dachowki Ewentualnie jak jest zimno zakradam sie do stolowki i smarkam do mleka Juz mi lepiej jak to z siebie wyrzucilam Janie!!!! kawe z mlekiem raz porosze dla wszystkich! Najlepiej z tym mlekiem, do ktorego nasmarkala Zochna... niiii! ja smarkam , Zosia - siusia Ja tam lubię troszkę w uchu podłubać i ubogacić mleko To wiem dlaczego to szpitalne kakło mi tak samkuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts