Aggi 29.11.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 czuje, ze to beda betonowe paputki moje 4w5 tak mi podpowiada .. jakie planujesz fi w sznurówce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 29.11.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 czuje, ze to beda betonowe paputki moje 4w5 tak mi podpowiada .. jakie planujesz fi w sznurówce ? Na rzepy mają być Co by rąk sobie głupotami nie zaprzątać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 29.11.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 bo mam czterywpięć , posępne oblicze , chorą duszę oraz pochodze z innej planety wyglada ze z przepustki nici Zochna...mam to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 29.11.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 AnSi ..no nareszcie - to sie od razu lepiej sie czuje - znaczy ze razem bedziemy tu siedziec Aggi - Ty hobbistycznie pytasz czy bedziemy nasiakliwosc betonu przez fi sznurowki obliczac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 29.11.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Jak ten Vincezo od braci Ceniza to spoko On tylko miarę zdejmie , nowe paputki nam szyć mają . Takie cieplutkie z golfem , na zimę wrredna by się nadała Złapałam drania za latryną........... Zboczeniec podgladał Aggi podczas kontemplacji Owszem Vincezo to on sie zowie, ale nie od braci Ceniza, ale od braci Penisa....znaczy herbu Penisa Ja nie wiem co On by Aggi naszej zrobił, bo herb miał dostatni Vincezo od Ceniza jutro przyjdzie i zdejmie miarę. Podobno w tym sezonie modne khaki....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 29.11.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Co wy tam wiecie... co Aggi robi teraz balwan na topie (wtajemniczeni tylko wiedza jaki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 29.11.2006 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Wtajemnicz mnie Zielona oddam fanta za to czyli w latrynie to nie Aggi była Po zapachu jakby ona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 30.11.2006 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Agi znów szuka ofiary na sex pożarcie - jak Ty kulka nic nie ponętna jesteś dla niej to szuka siakiegoś bałwana - Dla mnie Only Twój sexapil Te Twe zółte pióreczka... ach.... Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 30.11.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Zapomniałeś o dużych niebieskich oczach i czerwonym dzióbku A ten kuperek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 30.11.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 wiecie to nie całkiem tak, spotkałyśmy z Zielonooką pewnego bałwana po solarium z intrygującą budową anatomiczną . Analizowałyśmy to zjawisko naukowo, ale nasze dywagacje zostały unicestwione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 30.11.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Tak siedze i kombinuje, co tu zrobic, zeby jakies nowe foczki do nas zajrzaly... Oczywiscie, beda glupsze i brzydsze niz te skierowane na leczenie dlugoterminowe, ale moze jakies nowinki ze swiata przyniosa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.11.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Cześć Co słychać ? Foki w szpitalu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 30.11.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Wtajemnicz mnie Zielona oddam fanta za to czyli w latrynie to nie Aggi była Po zapachu jakby ona słusznie - to nie ja Umyj sobie płetewki kuleczka, to Cię ten zapach przestanie prześladować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.11.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Tak siedze i kombinuje, co tu zrobic, zeby jakies nowe foczki do nas zajrzaly... Oczywiscie, beda glupsze i brzydsze niz te skierowane na leczenie dlugoterminowe, ale moze jakies nowinki ze swiata przyniosa? Same nie przyjdą , musisz zapolować Tylko wiesz , one pod ochroną są ( do 16 roku życia ) Żebyś siary jakiej nie narobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 30.11.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Foki w szpitalu? każda ze swoim basenem.... !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.11.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Foki w szpitalu? każda ze swoim basenem.... !!! To tera dopiero mi strone rozpirzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 30.11.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Wtajemnicz mnie Zielona oddam fanta za to czyli w latrynie to nie Aggi była Po zapachu jakby ona słusznie - to nie ja Umyj sobie płetewki kuleczka, to Cię ten zapach przestanie prześladować nie przestanie chyba ,że ją żuk do norki wtoczy i zasypie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 30.11.2006 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Wtajemnicz mnie Zielona oddam fanta za to czyli w latrynie to nie Aggi była Po zapachu jakby ona słusznie - to nie ja Umyj sobie płetewki kuleczka, to Cię ten zapach przestanie prześladować Ale Aggi....to piękna perfuma była ....no ta co dostałaś ostatnio w prezencie od Długiego "być może paryż" czy jakoś tak A płetewki codzienie w mleku moczę.....sebo mnie zalewa nie wiedzieć czemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 30.11.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 A płetewki codzienie w mleku moczę.... oj !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.11.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 A płetewki codzienie w mleku moczę.... w siadłym ? jakaś nowa terapia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts