kuleczka 30.11.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 A płetewki codzienie w mleku moczę.... oj !!! No nie krzyw się tak....pomaga bardzo na halluksy jea nie, w przegotowanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 30.11.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Tak siedze i kombinuje, co tu zrobic, zeby jakies nowe foczki do nas zajrzaly... Oczywiscie, beda glupsze i brzydsze niz te skierowane na leczenie dlugoterminowe, ale moze jakies nowinki ze swiata przyniosa? Same nie przyjdą , musisz zapolować Tylko wiesz , one pod ochroną są ( do 16 roku życia ) Żebyś siary jakiej nie narobił Mysle o ogloszeniu w "Wymianie doswiadczen" albo "w drobnych". Tylko czy redakcja nie zdejmie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.11.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 A płetewki codzienie w mleku moczę.... oj !!! No nie krzyw się tak....pomaga bardzo na halluksy jea nie, w przegotowanym a skąd wiesz, że to mleko? Może cię buja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.11.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Tak siedze i kombinuje, co tu zrobic, zeby jakies nowe foczki do nas zajrzaly... Oczywiscie, beda glupsze i brzydsze niz te skierowane na leczenie dlugoterminowe, ale moze jakies nowinki ze swiata przyniosa? Same nie przyjdą , musisz zapolować Tylko wiesz , one pod ochroną są ( do 16 roku życia ) Żebyś siary jakiej nie narobił Mysle o ogloszeniu w "Wymianie doswiadczen" albo "w drobnych". Tylko czy redakcja nie zdejmie? a one drobne som? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 30.11.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 a one drobne som? Bardziej chodzi o to, zeby byly dobre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.11.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 a one drobne som? Bardziej chodzi o to, zeby byly dobre... kompetencyjne znaczy sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.11.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 A płetewki codzienie w mleku moczę.... oj !!! No nie krzyw się tak....pomaga bardzo na halluksy jea nie, w przegotowanym a skąd wiesz, że to mleko? Może cię buja a czyje to mleko? Może to jakaś biała ciecz...niewiadomego pochodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 30.11.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 A płetewki codzienie w mleku moczę.... oj !!! No nie krzyw się tak....pomaga bardzo na halluksy jea nie, w przegotowanym a skąd wiesz, że to mleko? Może cię buja taaa w fotelu na biegunach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wrredna 30.11.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Dybry Dybry, Przechodziłam obok to wstapię na chwilę się zagrzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.11.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Dybry Dybry, Przechodziłam obok to wstapię na chwilę się zagrzać Duchy witaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.11.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 wiecie to nie całkiem tak, spotkałyśmy z Zielonooką pewnego bałwana po solarium z intrygującą budową anatomiczną . Analizowałyśmy to zjawisko naukowo, ale nasze dywagacje zostały unicestwione zaraz ...zaraz... jak to.... UNICESTWIONE?!?!?!? ja o niczym nie wiem, ja dopiero wstalam bo mnie Pawson dzis nie obudzil kublem zimnej wody na leb jak zazwyczaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wrredna 30.11.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Taki bałwan, a tyle zamieszania narobił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 30.11.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Mleko do zalewania kulki pochodzi od krowy Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 30.11.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Mleko do zalewania kulki pochodzi od krowy Sebo8877 Ja mysle, ze krowa moglaby sie obrazic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 30.11.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 od krowy w kulki, kólka i kropeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.11.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Mleko do zalewania kulki pochodzi od krowy Sebo8877 Ja mysle, ze krowa mogla by sie obrazic. zalewa:roll:, a niby skąd on krowe wytrzasnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 30.11.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Mleko do zalewania kulki pochodzi od krowy Sebo8877 Ja mysle, ze krowa mogla by sie obrazic. zalewa:roll:, a niby skąd on krowe wytrzasnął może od kozy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 30.11.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Tak siedze i kombinuje, co tu zrobic, zeby jakies nowe foczki do nas zajrzaly... Oczywiscie, beda glupsze i brzydsze niz te skierowane na leczenie dlugoterminowe, ale moze jakies nowinki ze swiata przyniosa? Same nie przyjdą , musisz zapolować Tylko wiesz , one pod ochroną są ( do 16 roku życia ) Żebyś siary jakiej nie narobił Mysle o ogloszeniu w "Wymianie doswiadczen" albo "w drobnych". Tylko czy redakcja nie zdejmie? tylko nie bierz takich co im mleko płetwy moczy bo to albo już strasznie zużyte albo se przydeptują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 30.11.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 tylko nie bierz takich co im mleko płetwy moczy bo to albo już strasznie zużyte albo se przydeptują A te, co jada terpentyna, to moga byc? W lutym sprawdzimy, jak katar bedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 30.11.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Zapraszam na mielonke - mały juz robi http://img.hotjpg.pl/2006-05/389a09e798e8492bd13aaf5dd38d15d2.jpg Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts