zielonooka 30.11.2006 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Długi, tyle mam na głowie, człowiek nie da rady wszystkiego ogarnąć Taki los Znaczy ,że i głowa nie mała ewentualnie plaskata taka co to drinka mozna postawic :) Aggi - ale ja czegos nie rozumiem nas wycieli ale balwana to zostawili Pawson - jak widze dzis spal poza oddzialem - to juz wiem czemu zaspałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 30.11.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Tak siedze i kombinuje, co tu zrobic, zeby jakies nowe foczki do nas zajrzaly... Oczywiscie, beda glupsze i brzydsze niz te skierowane na leczenie dlugoterminowe, ale moze jakies nowinki ze swiata przyniosa? Same nie przyjdą , musisz zapolować Tylko wiesz , one pod ochroną są ( do 16 roku życia ) Żebyś siary jakiej nie narobił Mysle o ogloszeniu w "Wymianie doswiadczen" albo "w drobnych". Tylko czy redakcja nie zdejmie? tylko nie bierz takich co im mleko płetwy moczy bo to albo już strasznie zużyte albo se przydeptują nie skomentuję tego sorry, ale moje poczucie humoru zawiodło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.11.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 ok - uciekam chwilowo - lać wosk, ustawiac buty i dlubac w uchu dziurka od klucza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 30.11.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 nie skomentuję tego sorry, ale moje poczucie humoru zawiodło zdecydowanie fajniej jest samemu "dowalać" niż zostać "dowalonym" - smutna prawda, którą uświadamiamy sobie dopiero wówczas gdy coś niemiło ukłuje. A wyczucie dowcipu szwankuje czasami każdemu z nas - Tobie też kuleczko, więc nie dramatyzuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 30.11.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Aggi - ale ja czegos nie rozumiem nas wycieli ale balwana to zostawili widocznie uznali, że szerzymy herezję i nikomu innemu nic zdrożnego na myśl nie przyszło i nie przyjdzie Ale możemy zrobic REPLAY jak chesz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 30.11.2006 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Uwierz, że mam duże poczucie humoru na swój temat, ale długi ewidentnie przegina w moją stronę nie pierwszy już raz i zupełnie nie rozumiem dlaczego. W ogóle mam dzisiaj kiepski dzień Ok, już nie dramatyzuję nie chcę psuć wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.11.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 kuleczka , mam świeży bimberek z larw ochotki , dopiero co przedestylowany ( przez toaletny papiur ). Cymesik Z trzeciego tłoczenia ( do łba zakutego ) Daj gumofilca to Ci poleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 30.11.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Uwierz, że mam duże poczucie humoru na swój temat chodziło mi raczej o wyczucie jak nasz dowcip odbierze osoba bedąca jego adresatem... reszta na priv i dziób do góry!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 30.11.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 kuleczka , mam świeży bimberek z larw ochotki , dopiero co przedestylowany ( przez toaletny papiur ). Cymesik Z trzeciego tłoczenia ( do łba zakutego ) Daj gumofilca to Ci poleję Ano lej łaskawa http://www.jonar.pl/images/gumofilce.jpg A dobrze kopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.11.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 [ Ano lej łaskawa http://www.jonar.pl/images/gumofilce.jpg A dobrze kopie Prawy kopie lepiej Ale się zgubił Idę polać innym Miłego lania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 30.11.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 dzisiaj trzeba lac kulka nie bierz do serca takie bardziej wyjsciowki masz te gumofilce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.11.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 widocznie uznali, że szerzymy herezję i nikomu innemu nic zdrożnego na myśl nie przyszło i nie przyjdzie no mi przyszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 30.11.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 dzisiaj trzeba lac kulka nie bierz do serca takie bardziej wyjsciowki masz te gumofilce Kochana...Vincezo mi wypastował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.11.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Kochana...Vincezo mi wypastował jak by mnie taki Vincenzo wypastowal to normalnie nie wiem Kulka Ciebie tutaj tak wszyscy lubia , e najchetniej by Cie zjedli , a Ty sie dasasz z Tak w sumie to co sie Majce stalo? Do latryny chce czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 30.11.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 widocznie uznali, że szerzymy herezję i nikomu innemu nic zdrożnego na myśl nie przyszło i nie przyjdzie no mi przyszlo to może byśmy tutaj tego bałwana przyniosły i poużywały ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.11.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 no dobra , ale ten z fajniejszym zniknal Ze tez Was nie zbanowali?? SWINTUCHI http://img329.imageshack.us/img329/9462/choinka2cg9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 30.11.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 No to teraz ankieta!! Co ma bałwanek w miejscu marchewki?? A. kupę B. siusiaka I drugie pytanie - O co chodzi bałwankowi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 30.11.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 o , i pan z zebami jest a ta pani z niebieskimi óczmi to kto zacz ? czyzby niebieskooka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.11.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 No to teraz ankieta!! Co ma bałwanek w miejscu marchewki?? A. kupę B. siusiaka I drugie pytanie - O co chodzi bałwankowi ? c.ma tam nos chce zjechac na sankach przeciez nie usiadzie na zapiecku , bo go ten tego trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.11.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 o , i pan z zebami jest a ta pani z niebieskimi óczmi to kto zacz ? czyzby niebieskooka ? o zesz kurde!!! konkurencja!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts