zielonooka 30.11.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 No to teraz ankieta!! Co ma bałwanek w miejscu marchewki?? A. kupę B. siusiaka I drugie pytanie - O co chodzi bałwankowi ? moim zdaniem ewidentnie to drugie i to bardzo sprawne on tak do gory juz od trzech dni i co tam zagladam i sie patrze to zawsze w gorze moze sobie na nitce przywiazal???? rrmi on nosa nie ma bo by zaraz z zimna kichal czyli -> siusiak ps. andrzejki byly ekspresowe - spotkaly sie baby , polay wosku, polaly wody (plotki) , popily wina renskiego w niebieskiej butelce za 15.90 i wrocily do domkow ps2. wyszlo mi z lania wosku ze : nie zestarzeje sie nigdy , poslubie ksieciunia na bialym koniu, bede megaszczesliwa i bede miala tyle kasy ze czajnik (elektryczny ) bede podpalac banknotami studolarowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 30.11.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Ale masz fajnie Zielona W kwestii tego księcia......o białym koniu ....czyżby albinos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 30.11.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 mam zalane woskiem pol kuchni a mowilam ze lepiej pale zalac . to nie . sie uparli ze tradycja i takie tam pierdóły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.11.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 mam zalane woskiem pol kuchni a mowilam ze lepiej pale zalac . to nie . sie uparli ze tradycja i takie tam pierdóły . ciesz sie ze nie masz sfajczone pol kuchni kuleczka - niech sobie bedzie i albinos - byle z "dularami" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 30.11.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 i alufelgami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.11.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 i alufelgami no ba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 30.11.2006 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Majka -wybaczy ale siedze se z Maxi nad rzeczką opadal krzaczka a ten sie wierci i beka Maxi sie domaga kultury pacnąc sie go nie da bo jego niesterylne ciało zatruje glebe po wieki aaaa...i jeszcze zaczyna bąki walić mam zagadke dla grupy kaj som rysy ? a- najweiksze szczytowanie w Tatrach ?b-na aucie ulubinego somsiada ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaJak05 30.11.2006 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Ten nosek bałwanka to raczej na czerwoną papryczkę wygląda, ale to z niczym się chyba nie kojarzy...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaJak05 30.11.2006 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 O nie teraz się dopatrzyłem, on [ ten bałwanek ] tak do góry go[ tego noska ] zadziera bo dziadek do orzechów zęby szczerzy na wysokości wspomnianego obiektu i może dziabnąć..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamalec 30.11.2006 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 ja widzialam tego balwanka , tylko cos inny mial nos. mam kopie:http://img124.imageshack.us/img124/576/zzzzqb6.jpg moze to gabinet chirurgii plastycznej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaJak05 30.11.2006 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Dziadek jednak ugryzł !!!! Poznaję po rozwartej paszczy, a to coś u bałwanka to zapewne opatrunek, mam nadzieję że tymczasowy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaJak05 30.11.2006 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Teraz kolej na uchale ewentualnie łapki. Pozostałe elementy "białasa" zbyt obłe i niedostępne dla "drewnianego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 01.12.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Majka -wybaczy ale siedze se z Maxi nad rzeczką opadal krzaczka a ten sie wierci i beka Maxi sie domaga kultury pacnąc sie go nie da bo jego niesterylne ciało zatruje glebe po wieki aaaa...i jeszcze zaczyna bąki walić mam zagadke dla grupy kaj som rysy ? a- najweiksze szczytowanie w Tatrach ? b-na aucie ulubinego somsiada ? nie ja tylko koza beka znaczy beczy i jak jej ogon się podwinie to wiatry z niej idą i wyskakują takie ................... no nie powiem ..................... bo znowu się kto obrazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 01.12.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 ... poslubie ksieciunia na bialym koniu, bede megaszczesliwa i bede miala tyle kasy ze czajnik (elektryczny ) bede podpalac banknotami studolarowymi A gdzie Ty będziesz tego no...tamtego konia trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 01.12.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Pewnie w latrynie Był remont Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 01.12.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Maxi - zawiedłaś mnie- wszyskie jasny gwint z tym Sellimem - on jak zesany za tymi babami - nie da se nawet pooglądąc - traktuje je jak w siakims harlekinie - chciałby wszyskie naraz - pies ogrodnika jeden, a co najfajniejsze to mu mało i sie do kozy długiego dobierała wczoraj - cąły czas sie smiał z Pawiana -że ten słuchał płyt chodnikowych całom noc Kulka i tak cie kocham.... Ty mię jedyna nie zdradzasz Zielona - kto Ci dał przepustkie na wyjście na winopicie??? Ty to masz chody noo. Te Pająk - widze cie po raz pierwszy - abo cos mi na oczy padło i na mózg - latryne sprzątałes jak każdy nowy??? Siostro oddziałowo !!!!!!!!!! - daj Ty mnie jakomś kroplówkie bom cos nerwny dziś jestem... Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 01.12.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Salutto Alkoholico! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 01.12.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Zastany obraz sytuacji: Sebo kreci z wszystkiema.Brat Pawson zamknal sie w monastyrze bez inetu.rrmi balwani o VincenzoSelimm za bardzo sie zaciagaZochna nie musi sie zaciagac...Kuleczka w ZNP...Długi i Aggi znalezli sobie tarrgetMaxtorka cos wycisnela z jakiegos chlopa i mowi, ze to larwy ochotki_bogus_ zazdrosny o SeboMajka ma zolte... kaloszeZielonooka nie dala swojego buta i mowi, ze wrozba nie wyszlaaluzyjnie pojawiaja sie blizej nieznani Vincenzo, balwan i Pa Jakmmmad dalej donosi dyrekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 01.12.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 ... poslubie ksieciunia na bialym koniu, bede megaszczesliwa i bede miala tyle kasy ze czajnik (elektryczny ) bede podpalac banknotami studolarowymi A gdzie Ty będziesz tego no...tamtego konia trzymać w rączce no dobra moze w lazience juz ty sie nie martw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 01.12.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 ... poslubie ksieciunia na bialym koniu, bede megaszczesliwa i bede miala tyle kasy ze czajnik (elektryczny ) bede podpalac banknotami studolarowymi A gdzie Ty będziesz tego no...tamtego konia trzymać w rączce no dobra moze w lazience juz ty sie nie martw No no Zielona a pożyczysz kolezankom/ce mmad donosicielu!!!!! Z ZNP ja już była wypisała sie...jam jest teraz byznesłomen .....przynajmniej po ostatnich elektrowstrząsach tak mi się wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts