Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dochodzą do końca

Grzegorz 40

Recommended Posts

Tak tego nie można zostawić. Trzeba znaleźć (bo warto ;-) )!!!!!! zacznijmy od początku. Aggi - pamiętasz kiedy i gdzie widziałaś go ostatnio? (odpowiedź niepoprawna to: pewnie zaraz przed tym jak mi zginął) A może źle go traktowałaś, nie troszczyłaś się, słabo opiekowałaś się i sobie sam poszedł? Może znaleziony nie będzie chciał wrócić? Opowiedz jak to było, nie wstydź się, nas tajemnica lekarska obowiązuje nic nikomu nie powiemy ;-)

ostatnio ... :roll: ?? nie tylko nie wiem gdzie, ale nie wiem kiedy... :cry:

co do opieki, to faktycznie, mógł mieć traumatyczne przejścia kiedy go oddawałam pod opiekę kolegom :oops: , wracał taki... powiedziałabym poczochrany :roll: ten CORPUS

Uciekł.. na pewno uciekł... :cry: teraz ma nową panią .... :cry:

• Odpowiedzi 21,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• rrmi

2928

• Aggi

2330

• zielonooka

1354

• Pawson

1210

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tak tego nie można zostawić. Trzeba znaleźć (bo warto ;-) )!!!!!! zacznijmy od początku. Aggi - pamiętasz kiedy i gdzie widziałaś go ostatnio? (odpowiedź niepoprawna to: pewnie zaraz przed tym jak mi zginął) A może źle go traktowałaś, nie troszczyłaś się, słabo opiekowałaś się i sobie sam poszedł? Może znaleziony nie będzie chciał wrócić? Opowiedz jak to było, nie wstydź się, nas tajemnica lekarska obowiązuje nic nikomu nie powiemy ;-)

ostatnio ... :roll: ?? nie tylko nie wiem gdzie, ale nie wiem kiedy... :cry:

co do opieki, to faktycznie, mógł mieć traumatyczne przejścia kiedy go oddawałam pod opiekę kolegom :oops: , wracał taki... powiedziałabym poczochrany :roll: ten CORPUS

Uciekł.. na pewno uciekł... :cry: teraz ma nową panią .... :cry:

Nie załamuj się................mam pewien trop 8)

Pawson zaszył się kajsik i cicho siedzi :roll: myślę, że on Twój corpus czochra :lol:

Ojej EDZIA :lol:

a ja jak zobaczyłam, że się wpisałaś, to już myślałam że przybyłaś w kwestii naszej moralności z niejakim Bałwankiem :wink: :wink: :wink:

Ojj Aggi tam bałwanek tak średnio do tematyki pasował, a tu to trudno się połapać co do tematyki pasuje :wink:

8) :wink: ,

Widzę, że baławanek polubił to forum, nawet w tej nowej szacie...wraca jak bumerang :wink:

Widzę, że baławanek polubił to forum, nawet w tej nowej szacie...wraca jak bumerang :wink:

My nie lubimy balwanow. Nie lubimy nowych szat.

Wlasciwie to my nie lubimy zadnych szat.

A ja to najbardziej nie lubie nie lubiec.

Zaś fizolujesz??

sebo8877

w nosie jeszcze pewnie dłubie :wink:

My nie lubimy balwanow. Nie lubimy nowych szat.

Wlasciwie to my nie lubimy zadnych szat.

A ja to najbardziej nie lubie nie lubiec.

Jak z tą pogodą bedzie dalej w tym kierunku co dotychczas to:

1) nie będzie bałwanów (tak dziewczyny, będziemy my musieli wam wystarczyć, a nie jakieś białe surogaty z zimnymi i mikrymi ..... nosami ;-) 0

2) szaty nie będą potrzebne (no w ostateczności jakaś gustowna wstążeczka może być ;-) )

Czyli mmmad - świat jest piękny, a efekt cieplarniany jeszcze go piękniejszym uczyni. Idę poniszczyć sobie dalej środwisko naturalne - przyłączysz się? ;-)

Aggi - widzisz, musisz dbać bardziej, ja Ci mogę pomóc w tej opiece, jak już korpusik znajdziemy. Myślę że kuleczka poddała bardo słuszny trop - do Pawsona to pasuje jak ulał. Corpus zbałamucił i zaszył się gdzieś w monastyrze (żeńskim zresztą) - egoista jeden. I nawet ineta sobie nie założył cobyśmy go nie namierzyli. Ale nie martw się - my go i tak niemierzymy. Koza ma jakiś szusty zmysł, lepszy niż gołębie pocztowe i jak tylko długi ją żuci - zaraz nam Pawsona znajdzie... Tylko czy długi będzie umiał udawać że rzucił kozę? Czy mu starczy talentu aktorskiego? Czy z żałości oczek nie wypłacze? Czy serce jego to wytrzyma? Oto są zaiste PYTANIA (przez duże P).

Aggi - widzisz, musisz dbać bardziej, ja Ci mogę pomóc w tej opiece, jak już korpusik znajdziemy. Myślę że kuleczka poddała bardo słuszny trop - do Pawsona to pasuje jak ulał. Corpus zbałamucił i zaszył się gdzieś w monastyrze (żeńskim zresztą) - egoista jeden. I nawet ineta sobie nie założył cobyśmy go nie namierzyli. Ale nie martw się - my go i tak niemierzymy. Koza ma jakiś szusty zmysł, lepszy niż gołębie pocztowe i jak tylko długi ją żuci - zaraz nam Pawsona znajdzie... Tylko czy długi będzie umiał udawać że rzucił kozę? Czy mu starczy talentu aktorskiego? Czy z żałości oczek nie wypłacze? Czy serce jego to wytrzyma? Oto są zaiste PYTANIA (przez duże P).

to ja mam ją żuć czy rzucić bo teraz to sam niewiem :roll: