Aggi 01.12.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Tak tego nie można zostawić. Trzeba znaleźć (bo warto )!!!!!! zacznijmy od początku. Aggi - pamiętasz kiedy i gdzie widziałaś go ostatnio? (odpowiedź niepoprawna to: pewnie zaraz przed tym jak mi zginął) A może źle go traktowałaś, nie troszczyłaś się, słabo opiekowałaś się i sobie sam poszedł? Może znaleziony nie będzie chciał wrócić? Opowiedz jak to było, nie wstydź się, nas tajemnica lekarska obowiązuje nic nikomu nie powiemy ostatnio ... ?? nie tylko nie wiem gdzie, ale nie wiem kiedy... co do opieki, to faktycznie, mógł mieć traumatyczne przejścia kiedy go oddawałam pod opiekę kolegom , wracał taki... powiedziałabym poczochrany ten CORPUS Uciekł.. na pewno uciekł... teraz ma nową panią .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 01.12.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 poczucie humoru oczywiście wrzuć może jaką fotę ......w ostateczności może być sam corpus A masz http://www.euroimage.com.pl/katalog/ISH14_max.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 01.12.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Tak tego nie można zostawić. Trzeba znaleźć (bo warto )!!!!!! zacznijmy od początku. Aggi - pamiętasz kiedy i gdzie widziałaś go ostatnio? (odpowiedź niepoprawna to: pewnie zaraz przed tym jak mi zginął) A może źle go traktowałaś, nie troszczyłaś się, słabo opiekowałaś się i sobie sam poszedł? Może znaleziony nie będzie chciał wrócić? Opowiedz jak to było, nie wstydź się, nas tajemnica lekarska obowiązuje nic nikomu nie powiemy ostatnio ... ?? nie tylko nie wiem gdzie, ale nie wiem kiedy... co do opieki, to faktycznie, mógł mieć traumatyczne przejścia kiedy go oddawałam pod opiekę kolegom , wracał taki... powiedziałabym poczochrany ten CORPUS Uciekł.. na pewno uciekł... teraz ma nową panią .... Nie załamuj się................mam pewien trop Pawson zaszył się kajsik i cicho siedzi myślę, że on Twój corpus czochra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 01.12.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 moze mi ktos dzisiaj cos milego powie !@!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 01.12.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 moze mi ktos dzisiaj cos milego powie !@!!!! Selimm ja ....."coś miłego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 01.12.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Ojej EDZIA a ja jak zobaczyłam, że się wpisałaś, to już myślałam że przybyłaś w kwestii naszej moralności z niejakim Bałwankiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 01.12.2006 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Ojej EDZIA a ja jak zobaczyłam, że się wpisałaś, to już myślałam że przybyłaś w kwestii naszej moralności z niejakim Bałwankiem Ojj Aggi tam bałwanek tak średnio do tematyki pasował, a tu to trudno się połapać co do tematyki pasuje , Widzę, że baławanek polubił to forum, nawet w tej nowej szacie...wraca jak bumerang Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 01.12.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 i to może być jedyna słuszna koncepcja bałwanek zamiast marchewki ma BUMERANG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 01.12.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 i to może być jedyna słuszna koncepcja bałwanek zamiast marchewki ma BUMERANG marchewke mam ja... a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 01.12.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Te Pająk - widze cie po raz pierwszy - abo cos mi na oczy padło i na mózg - latryne sprzątałes jak każdy nowy??? Sebo8877 Sprząta, czy się przestraszył? A może uwalił się gdzieś koło Pawsona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 01.12.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Widzę, że baławanek polubił to forum, nawet w tej nowej szacie...wraca jak bumerang My nie lubimy balwanow. Nie lubimy nowych szat. Wlasciwie to my nie lubimy zadnych szat. A ja to najbardziej nie lubie nie lubiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 01.12.2006 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Widzę, że baławanek polubił to forum, nawet w tej nowej szacie...wraca jak bumerang My nie lubimy balwanow. Nie lubimy nowych szat. Wlasciwie to my nie lubimy zadnych szat. A ja to najbardziej nie lubie nie lubiec. Zaś fizolujesz?? sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 01.12.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Widzę, że baławanek polubił to forum, nawet w tej nowej szacie...wraca jak bumerang My nie lubimy balwanow. Nie lubimy nowych szat. Wlasciwie to my nie lubimy zadnych szat. A ja to najbardziej nie lubie nie lubiec. Zaś fizolujesz?? sebo8877 w nosie jeszcze pewnie dłubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 01.12.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Nie lubię jak ktoś nie lubi nie lubieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 01.12.2006 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Widzę, że baławanek polubił to forum, nawet w tej nowej szacie...wraca jak bumerang My nie lubimy balwanow. Nie lubimy nowych szat. Wlasciwie to my nie lubimy zadnych szat. A ja to najbardziej nie lubie nie lubiec. Jak z tą pogodą bedzie dalej w tym kierunku co dotychczas to: 1) nie będzie bałwanów (tak dziewczyny, będziemy my musieli wam wystarczyć, a nie jakieś białe surogaty z zimnymi i mikrymi ..... nosami 0 2) szaty nie będą potrzebne (no w ostateczności jakaś gustowna wstążeczka może być ) Czyli mmmad - świat jest piękny, a efekt cieplarniany jeszcze go piękniejszym uczyni. Idę poniszczyć sobie dalej środwisko naturalne - przyłączysz się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 01.12.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 moze mi ktos dzisiaj cos milego powie !@!!!! Kobiet na świecie jest (wciąż - mimo wysiłków chińczyków i innych takich) więcej niż facetów - czyż nie jest to miłe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 01.12.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Nie lubię jak ktoś nie lubi nie lubieć I vice versa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 01.12.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Aggi - widzisz, musisz dbać bardziej, ja Ci mogę pomóc w tej opiece, jak już korpusik znajdziemy. Myślę że kuleczka poddała bardo słuszny trop - do Pawsona to pasuje jak ulał. Corpus zbałamucił i zaszył się gdzieś w monastyrze (żeńskim zresztą) - egoista jeden. I nawet ineta sobie nie założył cobyśmy go nie namierzyli. Ale nie martw się - my go i tak niemierzymy. Koza ma jakiś szusty zmysł, lepszy niż gołębie pocztowe i jak tylko długi ją żuci - zaraz nam Pawsona znajdzie... Tylko czy długi będzie umiał udawać że rzucił kozę? Czy mu starczy talentu aktorskiego? Czy z żałości oczek nie wypłacze? Czy serce jego to wytrzyma? Oto są zaiste PYTANIA (przez duże P). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 01.12.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 poczucie humoru oczywiście wrzuć może jaką fotę ......w ostateczności może być sam corpus A masz http://www.euroimage.com.pl/katalog/ISH14_max.jpg doobra dziewczynka jak człowiek poprosi to daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 01.12.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Aggi - widzisz, musisz dbać bardziej, ja Ci mogę pomóc w tej opiece, jak już korpusik znajdziemy. Myślę że kuleczka poddała bardo słuszny trop - do Pawsona to pasuje jak ulał. Corpus zbałamucił i zaszył się gdzieś w monastyrze (żeńskim zresztą) - egoista jeden. I nawet ineta sobie nie założył cobyśmy go nie namierzyli. Ale nie martw się - my go i tak niemierzymy. Koza ma jakiś szusty zmysł, lepszy niż gołębie pocztowe i jak tylko długi ją żuci - zaraz nam Pawsona znajdzie... Tylko czy długi będzie umiał udawać że rzucił kozę? Czy mu starczy talentu aktorskiego? Czy z żałości oczek nie wypłacze? Czy serce jego to wytrzyma? Oto są zaiste PYTANIA (przez duże P). to ja mam ją żuć czy rzucić bo teraz to sam niewiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts