jea 01.12.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Aggi - widzisz, musisz dbać bardziej, ja Ci mogę pomóc w tej opiece, jak już korpusik znajdziemy. Myślę że kuleczka poddała bardo słuszny trop - do Pawsona to pasuje jak ulał. Corpus zbałamucił i zaszył się gdzieś w monastyrze (żeńskim zresztą) - egoista jeden. I nawet ineta sobie nie założył cobyśmy go nie namierzyli. Ale nie martw się - my go i tak niemierzymy. Koza ma jakiś szusty zmysł, lepszy niż gołębie pocztowe i jak tylko długi ją żuci - zaraz nam Pawsona znajdzie... Tylko czy długi będzie umiał udawać że rzucił kozę? Czy mu starczy talentu aktorskiego? Czy z żałości oczek nie wypłacze? Czy serce jego to wytrzyma? Oto są zaiste PYTANIA (przez duże P). to ja mam ją żuć czy rzucić bo teraz to sam niewiem po żuciu to ją ino wypluć możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 01.12.2006 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Aggi - widzisz, musisz dbać bardziej, ja Ci mogę pomóc w tej opiece, jak już korpusik znajdziemy. Myślę że kuleczka poddała bardo słuszny trop - do Pawsona to pasuje jak ulał. Corpus zbałamucił i zaszył się gdzieś w monastyrze (żeńskim zresztą) - egoista jeden. I nawet ineta sobie nie założył cobyśmy go nie namierzyli. Ale nie martw się - my go i tak niemierzymy. Koza ma jakiś szusty zmysł, lepszy niż gołębie pocztowe i jak tylko długi ją żuci - zaraz nam Pawsona znajdzie... Tylko czy długi będzie umiał udawać że rzucił kozę? Czy mu starczy talentu aktorskiego? Czy z żałości oczek nie wypłacze? Czy serce jego to wytrzyma? Oto są zaiste PYTANIA (przez duże P). to ja mam ją żuć czy rzucić bo teraz to sam niewiem po żuciu to ją ino wypluć możesz a po rzuceniu ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 01.12.2006 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Aggi - widzisz, musisz dbać bardziej, ja Ci mogę pomóc w tej opiece, jak już korpusik znajdziemy. Myślę że kuleczka poddała bardo słuszny trop - do Pawsona to pasuje jak ulał. Corpus zbałamucił i zaszył się gdzieś w monastyrze (żeńskim zresztą) - egoista jeden. I nawet ineta sobie nie założył cobyśmy go nie namierzyli. Ale nie martw się - my go i tak niemierzymy. Koza ma jakiś szusty zmysł, lepszy niż gołębie pocztowe i jak tylko długi ją żuci - zaraz nam Pawsona znajdzie... Tylko czy długi będzie umiał udawać że rzucił kozę? Czy mu starczy talentu aktorskiego? Czy z żałości oczek nie wypłacze? Czy serce jego to wytrzyma? Oto są zaiste PYTANIA (przez duże P). to ja mam ją żuć czy rzucić bo teraz to sam niewiem po żuciu to ją ino wypluć możesz a po rzuceniu ????? Albo płakać, albo się cieszyć...wybór nalezy do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 01.12.2006 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Aggi - widzisz, musisz dbać bardziej, ja Ci mogę pomóc w tej opiece, jak już korpusik znajdziemy. Myślę że kuleczka poddała bardo słuszny trop - do Pawsona to pasuje jak ulał. Corpus zbałamucił i zaszył się gdzieś w monastyrze (żeńskim zresztą) - egoista jeden. I nawet ineta sobie nie założył cobyśmy go nie namierzyli. Ale nie martw się - my go i tak niemierzymy. Koza ma jakiś szusty zmysł, lepszy niż gołębie pocztowe i jak tylko długi ją żuci - zaraz nam Pawsona znajdzie... Tylko czy długi będzie umiał udawać że rzucił kozę? Czy mu starczy talentu aktorskiego? Czy z żałości oczek nie wypłacze? Czy serce jego to wytrzyma? Oto są zaiste PYTANIA (przez duże P). to ja mam ją żuć czy rzucić bo teraz to sam niewiem po żuciu to ją ino wypluć możesz a po rzuceniu ????? ino jej nie deptaj...złość minie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 01.12.2006 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 a czy ktoś kiedyś z tą kozą porozmawiał? zapytał jakie są jej marzenia, plany ? jak czuje się w tym związku? Czy nie chce sobie zoperować cycków? Czy nie chciałaby mieć dzieci, albo podjąć ambitniejszej pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 01.12.2006 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 A była chociaż dojona A co z długim, załamie sie czy skróci a plany jego na zmiany nieuchronne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.12.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 a ja lubie piatkowe wieczory przy szklance i jeszcze okulary przeciwsloneczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 01.12.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 ja też, ale jak mogę, to zawsze wybieram dwie szklanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.12.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 bez fajeczki wieczór nie udany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 01.12.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 eee tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.12.2006 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 a czy ktoś kiedyś z tą kozą porozmawiał? zapytał jakie są jej marzenia, plany ? jak czuje się w tym związku? Czy nie chce sobie zoperować cycków? Czy nie chciałaby mieć dzieci, albo podjąć ambitniejszej pracy? w ogole nie pomyslalam o tym teraz mi wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 01.12.2006 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Nawiedzil mnie ostatnio Brother Louie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 02.12.2006 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Dzisiaj nikt tutaj nie dochodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.12.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 dochodzi, dochodzi ja już dziś ze trzy podejscia miałam... wszystkie nieudane, no bo co mozna powiedziec w obliczu nawiedzenia przez BROTHER LOUIE dlatego nic nie powiedziałam, tylko gapiłam się jak ciele w malowane wrota. Najgorsze, że nie rozeznaję, czy to źle czy dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.12.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Raczej Ci nie zaszkodzi .Najgorsze jak no ten tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 02.12.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Eee tam, najgorzej jak w ogóle i w szczególealbo tak niezbyt.....yyyyy....i nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.12.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 ee tam , istotne jest z ktorej strony , bo jak z lewej to kichammad mial z prawejto juz w ogole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.12.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Eee tam, najgorzej jak w ogóle i w szczególe albo tak niezbyt.....yyyyy....i nie bardzo teraz jasne! Ulgę poczułam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.12.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 ee tam , istotne jest z ktorej strony , bo jak z lewej to kicha mmad mial z prawej to juz w ogole ja nie wiem czy on miał z prawej skoro widziałam, że uchyla mu się z lewej. Może miał naprzemiennie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 02.12.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 ee tam , istotne jest z ktorej strony , bo jak z lewej to kicha mmad mial z prawej to juz w ogole ja nie wiem czy on miał z prawej skoro widziałam, że uchyla mu się z lewej. Może miał naprzemiennie? uchyla mu sie z lewej bo za bardzo środek napiera a z boku dynda za to a naprzemiennie to miał we srodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts