Zochna 03.12.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 znajomego przy okazji znalazlam ..za latryna sie chowieł .. http://www.madzik.pl/diddl/16.gif AnSi - czesc nareszcie zachorowalas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 03.12.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 ... AnSi - czesc nareszcie zachorowalas Chora to ja od zawsze...chyba.....Dopiero teraz spod lozka udalo mi sie wyczolgac...tez mam dzisiaj wychodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.12.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 wow pimboli , tak za nim tesknilam potrzeba nam teraz kilku wywiadowcow czy ktos sie nada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 03.12.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 to ja juz tez gotowa . mozemy wychodzic.jakies haslo trzeba miec. i odzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 03.12.2006 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Zochna........co tak nosem migasz zaden pacjent nie wzywał siostry, znowu Ci się brzęczek zaciął rrmi a ty jakoś spode łba patrzysz dzisiaj Proponuje hasło: "szare gacie na płocie" odzew: "najlepsze gacie wiszą na płocie pigall" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 04.12.2006 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Co sie tutej dzieje...wklejanki, hasła i rzucanie po płocie gaciami mmmada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 04.12.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 ...a tu co tak rogaczo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 04.12.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 ...a tu co tak rogaczo ? uzbrajajom sie...ino po co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 04.12.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Po co - przed świyntami się babeczki w rózki zbrojom Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 04.12.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Po prostu kroś przyprawia rogi. Dodatkowo czerwone nosy gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 04.12.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 a Ty mmmad to juz wszystkie rozumy pozjadales ? Jestes szalona, mowie Ci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 04.12.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Dlatego jest oddziałową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 04.12.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Dlatego jest oddziałową z emblematem w postaci jelenia transwestyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 04.12.2006 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Dlatego jest oddziałową z emblematem w postaci jelenia transwestyty Jaki szpital, taka oddziałowa. Normalna by nie wyrobiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 04.12.2006 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Słyszałem ze Zosia od tego gadania zaciązyła ? i tera ogorki bedzie sprzedawała zamiast mielonki ...w tym całodobowym z pomorskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 04.12.2006 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Słyszałem ze Zosia od tego gadania zaciązyła ? oświadczam, że nie mam z tym nic wspólnego chociaż znam jedną taką, której się wydawało, że długi to ja i strasznie mu naubliżała, chociaż nie była z nim w ciąży A my z długim to nawet nie jesteśmy podobni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 04.12.2006 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 A my z długim to nawet nie jesteśmy podobni Uffff - aż mi ulżyło .... Bo trochę się tego bałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 04.12.2006 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 A my z długim to nawet nie jesteśmy podobni Uffff - aż mi ulżyło .... Bo trochę się tego bałem ja mam więcej włosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 04.12.2006 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 A my z długim to nawet nie jesteśmy podobni Uffff - aż mi ulżyło .... Bo trochę się tego bałem Przecież Aggi nawet kozy nie ma. Chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 04.12.2006 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 A my z długim to nawet nie jesteśmy podobni Uffff - aż mi ulżyło .... Bo trochę się tego bałem ja mam więcej włosów Aggi - tu muszę, w ramach solidarności łysych, ująć się za długim. Powysze twierdzenie, acz niewątpliwie prawdziwe, jest niezwykle okrutne i bolesne. Prawdziwy mężczyzna wiele zniesie, ale zwracanie uwagi że nic mu w życiu tak nie wyszło ... jest zakazane przez tajną pierwszą poprawkę do konwencji genewskiej i podobnie jak ludobójstwo nie przedawnia się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts