_bogus_ 04.12.2006 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 A my z długim to nawet nie jesteśmy podobni Uffff - aż mi ulżyło .... Bo trochę się tego bałem Przecież Aggi nawet kozy nie ma. Chyba... Posiadanie kozy nie jest konieczne. Ja na ten przykład nie mam kozy a jestem podobny do długiego (jak de Vito do Shwarcenegerra w "Bliźniakach" ) A w ogóle to mi się chce spać. Co robić droga redakcjo ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.12.2006 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Trzy dni mnie nie było a tu Śpital na Reniferiach się nam zrobił Nie żebym coś przeciwko miała , wręcz przeciwnie , bardzo futerkowce lubię I tak jakby cieplej One grzeją chyba Tylko co na to wszystko koza , ktoś już z nią rozmawiał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 04.12.2006 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Słyszałem ze Zosia od tego gadania zaciązyła ? i tera ogorki bedzie sprzedawała zamiast mielonki ... w tym całodobowym z pomorskiego mi to watroba od tej kroplowki wywalila albo dobra - moze bede chciec miec zachcianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.12.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 ja mam więcej włosów ale nie masz na nogach i na klacie ja mam jeden wlos w nosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 04.12.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Trzy dni mnie nie było a tu Śpital na Reniferiach się nam zrobił Nie żebym coś przeciwko miała , wręcz przeciwnie , bardzo futerkowce lubię I tak jakby cieplej One grzeją chyba Tylko co na to wszystko koza , ktoś już z nią rozmawiał ? Koza chyba się zakochała , jakby tak bardziej romantyczne spojrzenia ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.12.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Piiij Piiiijj Pijj bracie piiiij na starosc torbaaa i kiiijjjj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.12.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 A kto z nami nie wypije Tego we dwa kije Ja tam tego romantyzmu kulka nie widzę , ale mnie chyba okular zaparowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 04.12.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 albo niech pod stolem zasnieeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.12.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 I jeszcze jeden I jeszcze raz Dawno nie było nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 04.12.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 wtedy byl las. no i lesniczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.12.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Panie szofer gazu , panie szofer gazu bo pol litra jest w garazu czujecie jakies wstrzasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 04.12.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 czujecie jakies wstrzasy? ja wstrząśnięta jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 04.12.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Miałem chamie pełny róg...łostał mie sie ino ... pusty kufelwypijmy za tych co diamenty do kotłowni kopią , bo cóś w latrynie zimno sie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 04.12.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 czujecie jakies wstrzasy? ja wstrząśnięta jestem... wstrząsnięta ale ...nie zmieszana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.12.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Jedziemy na wycieczkę bierzemy misia w teczkę a misiu fiku miku narobił w teczkę siku a teczka była chora i poszła do doktora a doktor był pijany przylepił się do ściany a ściana była mokra yyyyyy...............................(jak to dalej szło ....chyba że to tylko w łódzkiem hicior był ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.12.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Dzień dybry Picie jakieś w szpitalu było, w latrynie bajzel i zimno. Nikt tu porządku nie trzyma, gdzie salowa? Do tego wszyscy jakoś fałszujecie, tonacja chyba nie ta albo coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.12.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Jedziemy na wycieczkę bierzemy misia w teczkę a misiu fiku miku narobił w teczkę siku a teczka była chora i poszła do doktora a doktor był pijany przylepił się do ściany a ściana była mokra yyyyyy...............................(jak to dalej szło ....chyba że to tylko w łódzkiem hicior był ) więc przylepił sie do okna a że okno było duże więc wyleciał na podwórze na podwórzu w piłkę grali iiiiiiiiiiii.........coś tam coś tam kto to dalej pociągnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 05.12.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 A picie chyba było. Pawsona brakło, brukselki nie pilnował, sfermentowała i są efekty. Pierwsze na świecie wino kapuściane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 05.12.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Jedziemy na wycieczkę bierzemy misia w teczkę a misiu fiku miku narobił w teczkę siku a teczka była chora i poszła do doktora a doktor był pijany przylepił się do ściany a ściana była mokra yyyyyy...............................(jak to dalej szło ....chyba że to tylko w łódzkiem hicior był ) więc przylepił sie do okna a że okno było duże więc wyleciał na podwórze na podworzu byly dzieci wrzucily go do smieci a w smieciach byly koty podarly mu galoty A teraz razem z Zielona spiewamy hit minionego miesiaca "a moje miasto to Bialystok a moje zycie to Bialystok" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 05.12.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 A picie chyba było. Pawsona brakło, brukselki nie pilnował, sfermentowała i są efekty. Pierwsze na świecie wino kapuściane W sam raz dla glabow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts