michal_m 05.12.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 A picie chyba było. Pawsona brakło, brukselki nie pilnował, sfermentowała i są efekty. Pierwsze na świecie wino kapuściane W sam raz dla glabow? Czułem, że taki komentarz wyjdzie od Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 05.12.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 MAMY WINO ?? kurde dajta trochę tak na samo dno wiadereczka ... no powiedzmy z 10 litrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 05.12.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 MAMY WINO ?? kurde dajta trochę tak na samo dno wiadereczka ... no powiedzmy z 10 litrów Wpierwej wylej lzy i krew, to Ci naleje wina... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 05.12.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 straszne - Pawson - i Ty to wypijesz??? Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 05.12.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 A picie chyba było. Pawsona brakło, brukselki nie pilnował, sfermentowała i są efekty. Pierwsze na świecie wino kapuściane W sam raz dla glabow? Czułem, że taki komentarz wyjdzie od Ciebie Czulem, ze to podpucha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 05.12.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 straszne - Pawson - i Ty to wypijesz??? Sebo8877 no wiesz ... jak daje szajby to czemu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 05.12.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 straszne - Pawson - i Ty to wypijesz??? Sebo8877 no wiesz ... jak daje szajby to czemu nie Zwłaszcza jak człowiek w potrzebie. Ma pić wodę, jak jakieś zwierzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.12.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 straszne - Pawson - i Ty to wypijesz??? Sebo8877 no wiesz ... jak daje szajby to czemu nie Zwłaszcza jak człowiek w potrzebie. Ma pić wodę, jak jakieś zwierzę? taaaa człowiek nie wielbłąd, napić sie musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 05.12.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Maxi napisała Zgwałcenie - w szerokim tego słowa znaczeniu jest to doprowadzenie drugiej osoby do obcowania płciowego, poddania się innej czynności seksualnej lub wykonania takiej czynności: przy użyciu przemocy, groźby bezprawnej lub podstępu (przestępstwa z art. 197 K.k.) przy wykorzystaniu bezradności lub wynikających z upośledzenia umysłowego lub choroby psychicznej brak zdolności tej osoby do rozpoznania znaczenia czynu lub pokierowania swoim postępowaniem (przestępstwo z art. 198 K.k.) przez nadużycie stosunku zależności lub wykorzystanie krytycznego położenia tej osoby (przestępstwa z art. 199 § 1 i 2 K.k.) No właśnie nijak się to ma do Twojego mądrego przysłowia Suka nie chciała a pies i tak wziął Ales Ty jest mądra Chopaki uważajta - Maxtorka ma łeb nie od prady.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.12.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Moda na rogacizne sie zrobiła, bitka bedzie ani chybi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.12.2006 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Maxtorka ktoś Cię chciał zgwałcić W naszym śpitaliku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.12.2006 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 , , Chopaki uważajta - Maxtorka ma łeb nie od prady.. Pozdrawiam nooooo, mi bardziej pasuje do Ives Saint Laurenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.12.2006 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Nikt tu porządku nie trzyma, gdzie salowa? znaczy , ze mam tutaj sprzatac, he ? jestem stworzona do podawania basenow , a nie do takich bzdetow widzialam huzarow w lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 05.12.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 , Chopaki uważajta - Maxtorka ma łeb nie od prady.. Pozdrawiam nooooo, mi bardziej pasuje do Ives Saint Laurenta ale torebke to moze miec od prady. ja tez moge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 05.12.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 czysc gwałcom tutaj ło kurna trza uważać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 05.12.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 musimy się wczuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.12.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 [ Ales Ty jest mądra Chopaki uważajta - Maxtorka ma łeb nie od prady.. Pozdrawiam Kurna , raz człowiek coś nieopatrznie chlapnie ozorem i już go od mundrych wyzywają Sebuś , u Prady to się diabeł ubiera ale tyś aniołeczek przecie to i skąd miałbyś wiedzieć Aggi tak się wczułaś że i ja coś tam czuć zaczynam Nawet to przyjemne jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 05.12.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Aggi tak się wczułaś że i ja coś tam czuć zaczynam Nawet to przyjemne jest Maxtorkaaaaaa Ty mnie chyba lubisz ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.12.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Aggi tak się wczułaś że i ja coś tam czuć zaczynam Nawet to przyjemne jest Maxtorkaaaaaa Ty mnie chyba lubisz ..... Ciiiiiiii Bo zaczną gadać po kątach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 05.12.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Ciiiiiiii Bo zaczną gadać po kątach eee, ja tam lubię jak o mnie gadają chodź przytulę Cię dwuznacznie i spektakularnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts