Maxtorka 05.12.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Ciiiiiiii Bo zaczną gadać po kątach eee, ja tam lubię jak o mnie gadają chodź przytulę Cię dwuznacznie i spektakularnie Mrrrrrrrr , ale cieplutko i milutko Będą mi zazdraszczać A co ! Nie trza sie było włóczyć gdziebądź tylko siedzieć w śpitaliku jak siostra oddziałowa kazali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 05.12.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 No ! Tak sobie siedzimy obie łaskocząc się łagodnie nawzajem w podeszwy i dzieląc pasztetową z Wrrednej podaną na sucharach wojskowych. Zęby mamy jedne, więc najpierw je Maxtorka, a później ja. ech.................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.12.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Stópki wymiziane , brzuszki pełne , kroplówka płynie z wolna , rozsiewa zioła maj Życie jest jednak pięęęęękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 05.12.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Wpuście mnie w środek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 05.12.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 ... rozsiewa zioła... nooo życie piękne jeeeeeest czyja dzisiaj kolej na mycie naszych zebów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 05.12.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 długi jak Ty zajmiesz srodek, to po bokach już miejsca nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.12.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Ale miło w szpitaliku.......tak mikołajkowo Dziewczyny, dajcie trochę pasztetu, mam w zamian galonik naleweczki z brukwi Zęby mam, bo pożyczyłam od Sebo, nawet mało zużyte (Ostatnio to miałam od Pawsona, ale jego bardzo zjechane były, bo on strasznie zębami w nocy zgrzyta ) Żeby jeszcze jutro znaleźć coś pod podusią od Santa Klosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 05.12.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 ... od kapitana Klosa Giwerę na przykład byłoby więcej pasztetowej... Chodź, chodź Kuleczka, pasztetowej i tak jest sporo bo do przerobu było galancie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.12.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 ... rozsiewa zioła... nooo życie piękne jeeeeeest czyja dzisiaj kolej na mycie naszych zebów? Możesz to być Ty Mogę być to ja Mogę dziś górną paszczękę wziąć ? Pliiiiz Mam coś jeszcze do załatwienia Za to Ty weźmiesz jutro na dwa dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.12.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 ... od kapitana Klosa Giwerę na przykład byłoby więcej pasztetowej... Chodź, chodź Kuleczka, pasztetowej i tak jest sporo bo do przerobu było galancie Dzięki siostro łaskawa Ale fajnie tak w kupie siedzieć..........ciepło, miło i swojsko Długi, a nie ciasno Ci tak w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 05.12.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 a czemu wy siedzicie w kupie czy to jakaś nowa terapia ... ja tam sobie siąde z boku .. na taborecie mam procę haczykową sztuk jeden .. bynde strzelał zaraz w przód to uważajta ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 05.12.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 o kuleczka twoja kaczka ma coś czerwonego na sobie została strażakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.12.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 a czemu wy siedzicie w kupie W kupie raźniej Kupy nikt nie ruszy Siednij na moje miejsce , cieplutkie jeszcze Pozwolicie że się już udam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 05.12.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 ... od kapitana Klosa Giwerę na przykład byłoby więcej pasztetowej... Chodź, chodź Kuleczka, pasztetowej i tak jest sporo bo do przerobu było galancie Dzięki siostro łaskawa Ale fajnie tak w kupie siedzieć..........ciepło, miło i swojsko Długi, a nie ciasno Ci tak w środku Kulka .................jak ja lubię być w środku.................to takie miłe................a jak ciasno to jeszcze milej.................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 05.12.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Maxi .. wielkie dzięki ale się nie skusze ... bo bym się musiał do owłosionej klaty długiego przytulać zamiast ciebie ... natomiast mogę cię grzecznie za rączkę odprowadzić na udawanie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.12.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 ... od kapitana Klosa Giwerę na przykład byłoby więcej pasztetowej... Chodź, chodź Kuleczka, pasztetowej i tak jest sporo bo do przerobu było galancie Dzięki siostro łaskawa Ale fajnie tak w kupie siedzieć..........ciepło, miło i swojsko Długi, a nie ciasno Ci tak w środku Kulka .................jak ja lubię być w środku.................to takie miłe................a jak ciasno to jeszcze milej.................. że też Tobie się zawsze kojarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.12.2006 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 o kuleczka twoja kaczka ma coś czerwonego na sobie została strażakiem wiesz, nie pytałam, bo coś ostatnio zamkła sie w sobie może sama powie w dogodnym momencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 06.12.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 dziwna ta kaczka ... może ma jakieś problemy z osobowością ... zrób jej testa na profil osobowości w sąsiednim wewątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 06.12.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Orgietka byla i znowu bzmnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.12.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Orgietka byla i znowu bzmnie... i tak byś sie nie wtrynił, długi zajoł cały sirodek i klatom sie chwalił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts