sebo8877 06.12.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Długi to klatę ma jak orangutan - owłosionoom. Człowiek se literka "a" zje i juz go od ubierających się u diabła wyzywajom Głodny byłem. Kulka- oodawaj moje zęby - na kwile Ci pozyczyłem a juz w 10-tej gębie je widzę- wszyscy przymierzajom nikt nie pytał czy może... Maxi - Ty anielico....znów jestem zazdrosny o Pawiana ze udajesz sie z nim na udawanie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.12.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Od razu orgietka Terapiem nowom próbowaliśmy . Efekty wielce zadowalające Co ten facet w czerwonym ubranku i długą siwą brodą robi w zabiegowym ? W dodatku bełkocze o jakimś worku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 06.12.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Co ten facet w czerwonym ubranku i długą siwą brodą robi w zabiegowym ? W dodatku bełkocze o jakimś worku teraz ucieka ... bo wlazł w ubłoconyhc butach i go salowa szmatą przez łeb potraktowała ... szybko biegnij za nim i mu worek wyrwij .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.12.2006 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Co ten facet w czerwonym ubranku i długą siwą brodą robi w zabiegowym ? W dodatku bełkocze o jakimś worku teraz ucieka ... bo wlazł w ubłoconyhc butach i go salowa szmatą przez łeb potraktowała ... szybko biegnij za nim i mu worek wyrwij .. ino za ten na plecach łap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 06.12.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Złapał go kto?!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.12.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Złapał go kto?!!!!!!!! Maxtorka trzyma worek ino nie wiadomo który bo sie schowała a Mikołaj zamknoł sie w latrynie [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 06.12.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Maxi !!!!!!Daaaawaj worek!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 06.12.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Maxi właśnie dawaj ... kuleczka gdzie sie pchasz tam som prezenty dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.12.2006 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Maxi właśnie dawaj ... kuleczka gdzie sie pchasz tam som prezenty dla mnie tylko czy ona aby nie trzyma tego małego woreczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.12.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Nie mam worka , koza zjadła Żeby tak żywinę o suchym pysku zostawić W worku było tylko to http://multiki.arjlover.net/ap/zaczarowany.olowek.13.worek.prezentow.avi/zaczarowany.olowek.13.worek.prezentow.avi.image4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 06.12.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Ja chcem piłkę i lalę ! kcem kcem kcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.12.2006 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Ja chcem piłkę i lalę ! kcem kcem kcem Lale zostaw chłopakom Weź Misia Piła zostanie w śpitaliku jako przyrząd do rehabilitacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.12.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 którą lalę, są dwie misiu jest kiepski, lepszy pajac. I jaki trendy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 06.12.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 No dobra....jedna lala dla chłopaków, druga dla mnie Będę ją wypożyczać na godziny A stolik to do świetlicy się nada, będzie można kulturalnie się napić.....................znaczy posiłek spożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 06.12.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 eeee a konia na biegunach nie było ?? bo i bym kciał ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.12.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 do prosektorium miał być ehhh, znowu nici z wiwisekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.12.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 No dobra....jedna lala dla chłopaków, druga dla mnie Będę ją wypożyczać na godziny A stolik to do świetlicy się nada, będzie można kulturalnie się napić.....................znaczy posiłek spożyć Ty bisnesy na lalach bedziesz robic i to w szpitalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.12.2006 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 eeee a konia na biegunach nie było ?? bo i bym kciał ... Był .... na południowym Jeszcze nie wrócił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.12.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 eeee a konia na biegunach nie było ?? bo i bym kciał ... był, długi się bujał aż bieguny odpadły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 06.12.2006 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 A jak odpału bieguny to długi poznal ze to klacz i zgwałcił - Uciekła biedulka - bo stresa duzego otrzymała:( Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts