kuleczka 06.12.2006 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 To długi jest z samoobrony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.12.2006 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 To długi jest z samoobrony Nieeee , z tego co wiem to z miasta Łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 06.12.2006 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 już wiem nie przeczytałam tego co na miotle lata i cuda czyni i dlatego mam problem swobodnego formuowania myśli kurde- jak Wy to robicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 06.12.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 najpierw składnie poprzestawiaj... Długiego prosze o kobyłę nie posądzać... znam gusta tego jegomościa i kunina jest mu raczej łobca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 06.12.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 To długi jest z samoobrony Nieeee , z tego co wiem to z miasta Łodzi ......................ano, i nawet drużynie Widzew, (miłości mojego małżenina) kibicuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.12.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 odczepcie sie juz od dlugiego, co? bara bara bara riki tiki tak do rezerwy czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 06.12.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 nie wiecie co to jest fcug i z czego sie składa, bo ja chyba to odczuwam, tylko niezupełnie.. i nie wiem czego mi brakuje do zupełnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.12.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 nie wiecie co to jest fcug i z czego sie składa no ten Twoj fcug to chyba takie gole z nosa jak sie ma katar to juz nie napisze z czego sie sklada Zosiu slyszalam , ze bliznieta maja byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 06.12.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 jakos nie mam sentymentu do blizniat od pewnego czasu prosze o inne propozycje czy sa jeszcze jakies prezenty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 06.12.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 jakos nie mam sentymentu do blizniat od pewnego czasu prosze o inne propozycje ... No to moze Uosz_end_gou... ... czy sa jeszcze jakies prezenty ? Tak...kolacje w prezencie mozesz zrobic Ja nie moge...w piatek zalewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 06.12.2006 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Tak...kolacje w prezencie mozesz zrobic Ja nie moge...w piatek zalewam czyżby ławę oraz pałę dzisiaj dziczyzna - prosto od Chef'a Paul'a http://www.chefpaul.net/images/restaurant004.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 06.12.2006 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Dziczyczna moze byc, ale...jej chyba tez czegos brakuje do zupelnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 07.12.2006 01:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 ... jasne ... brakuje przystawek ... prosiem bardzo http://www.chefpaul.net/images/horrorF01.jpg pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 07.12.2006 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Tak...kolacje w prezencie mozesz zrobic Ja nie moge...w piatek zalewam czyżby ławę oraz pałę dzisiaj dziczyzna - prosto od Chef'a Paul'a http://www.chefpaul.net/images/restaurant004.jpeg Chef - czy mnie wzrok myli, czy to 20 dorodnych szczurków polnych ??? Widzę nawet ogonki mniam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 07.12.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Chef - czy mnie wzrok myli, czy to 20 dorodnych szczurków polnych ??? Widzę nawet ogonki mniam..... W takim razie u mnie w garazu czekaja na Ciebie myszki. Zywe!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 07.12.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Chef - czy mnie wzrok myli, czy to 20 dorodnych szczurków polnych ??? Widzę nawet ogonki mniam..... nie jestem wrażliwy ale chyba heftnę sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.12.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Z Pawsonem jest niedobrze , trzeba zorganizowac grupe wsparcia ps .Dajcie sie Aggi najesc w spokoju wrazliwcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 07.12.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 ps .Dajcie sie Aggi najesc w spokoju wrazliwcy no to z innej beczki... Jedzą trzy świnie z koryta... nagle jedna z nich zaczyna wymiotować... na to dwie pozostałe... nie dolewaj, bo nie zjemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 07.12.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Z Pawsonem jest niedobrze , trzeba zorganizowac grupe wsparcia Wszystko przez tego konia ......na biegunach Pawson zobacz kogo za latrynkę przyniesło http://www.klamar.rhh.pl/files/products/kon%20na%20biegunach-%20opisa%20allegro_m.jpghttp://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/s/202/20251.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 07.12.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 o! to mój ulubiony dowcip lubię gryzonie, lubię płazy, lubię gady !!!!! ale pająkom mówimy NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts