sebo8877 07.12.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Co do pajaków najlepsze sa te z ogniska:) Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.12.2006 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 ... jasne ... brakuje przystawek ... prosiem bardzo http://www.chefpaul.net/images/horrorF01.jpg pzdr Zdradź proszę szto eta bo mnie to przypomina jkieś robale.....może chrząszcze bleeee........ Sebo, to ja Ci uzbieram pajączków, ale mogę jeszcze zatrzymać twoje zęby?????? Jutro mam przepustkę i nie pójde przecie bez bo mnie nikt nie zrozumie co gadam Plis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 07.12.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.12.2006 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Ty elutek sie nie wymadrzaj , bo jak chcesz sie leczyc to musiasz i tak zaczac od kaszpirowskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.12.2006 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 rrmi, łapaj elutka i na kozetkę Trza by kropliówkę zaaplikować i lewatywę koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 07.12.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.12.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Boże, niech mnie ktoś poleczy...jak sprzatniesz latryne na wieczor to sie odrazu lepiej poczujesz kulka Ty sobie jaj nie rob , zeby nowego pacjenta na kozetke chyba Cie pogielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 07.12.2006 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Boże, niech mnie ktoś poleczy...jak sprzatniesz latryne na wieczor to sie odrazu lepiej poczujesz kulka Ty sobie jaj nie rob , zeby nowego pacjenta na kozetke chyba Cie pogielo ale lewatywe można by zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 07.12.2006 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 to w puszce to są kandyzowane karaluchy w zalewie... pełno tego mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.12.2006 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Boże, niech mnie ktoś poleczy...jak sprzatniesz latryne na wieczor to sie odrazu lepiej poczujesz kulka Ty sobie jaj nie rob , zeby nowego pacjenta na kozetke chyba Cie pogielo Tak jakby mnie w krzyżu łupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 07.12.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sm_wilk 07.12.2006 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Ja chcę do nowego domu a ci robotnicy nie chcą się pospieszyć a sama nie mam siły już ich poganiać. W mieszkaniu bajzel, po co sprzątać jak i tak nie ma gdzie tego wszystkiego schować, same zabawki zajmują połowę jednego pokoju (dwa pokoje na pięć osób to stanowczo za mało). Z małymi dziećmi do niewykończonego domu się nie da. Katastrofa, nawet zbliżające się święta nie cieszą mnie tak jak co roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.12.2006 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 jesssstem.... tesssssknilisssscie? akurat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.12.2006 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Boże, niech mnie ktoś poleczy...jak sprzatniesz latryne na wieczor to sie odrazu lepiej poczujesz kulka Ty sobie jaj nie rob , zeby nowego pacjenta na kozetke chyba Cie pogielo Tak jakby mnie w krzyżu łupie jak w krzyzu łupie to 3 zdrowaśki i raz głowka o parapecik bedzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.12.2006 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Cze Zielona Coś tak przpadła jak kamień (tfu...głaz) w wode Już siedziałam w piecu ze 4 zdrowaśki, ale prąd odłączyli, bo komornik wszedł na śpitalik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.12.2006 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Cze Zielona Coś tak przpadła jak kamień (tfu...głaz) w wode Już siedziałam w piecu ze 4 zdrowaśki, ale prąd odłączyli, bo komornik wszedł na śpitalik Mikołajkowalam sie przez 2-3 dni :) Sie mi tez cos od zycia nalezy a nie tylko to sprzatanie latryny i pranie brudnych skarpet selimma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.12.2006 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Już siedziałam w piecu ze 4 zdrowaśki, ale prąd odłączyli, bo komornik wszedł na śpitalik to nie komornik byl!!!!! To byl SWIETY MIKOŁAJ!!!!! a wyscie go dymem wykurzyli i Pawsonem poszczuli!!!! sie zastanawialam czemu i co Wam do cholery biedny Santa Claus zrobil... Jessssu kto wam nagadala ze to komornik?! co bedzie teraz z gwiazdką!??!?!?!?! Mikolaj sie obrazil ponoc i powiedzial ze do tych zdziczałych wariatow juz wiecej nie przyjdzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.12.2006 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Sie najwyżej Pawson przebierze i już Może nikt nie pozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.12.2006 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Sie najwyżej Pawson przebierze i już Może nikt nie pozna hmm.... smiem watpic ale ok... w sumie nie mamy wyboru - wszytkie Mikolaje Elfy Renifery i Śniezynki zostaly mailowo ostrzezone zeby sie do nas nie zblizac pod zadnym pozorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 07.12.2006 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 co (p) ozorem ???? zielona gdzie byłaś? zrobiłas sobie tą plastykę tylniej czaszki tak jak chciałaś ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts