zielonooka 07.12.2006 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 co (p) ozorem ???? zielona gdzie byłaś? zrobiłas sobie tą plastykę tylniej czaszki tak jak chciałaś ??? nie, zrobilam sobie za to plastyke pier.... eeee.. ...ten, tego ... pięty! Tak, zdecydowanie pięty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 07.12.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.12.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 bylam ci ja mloda mialam ci ja wianek zgubilam po drodze zostal mi rumianek siooostrooooooooooooooooooooooooo niedobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.12.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 siooostrooooooooooooooooooooooooo niedobrze po kashance? elutek - co do wielkiego palca - to byl moj zrobilismy zamiane transplantyacyjna - ja mu palec a on mi cala reke jak to facet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.12.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 bylam ci ja mloda mialam ci ja wianek zgubilam po drodze zostal mi rumianek siooostrooooooooooooooooooooooooo niedobrze rrmi co cię znowu bierze bo będzie karcer!!!!! ( 2 dni w skarpecie sellima na głowie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 07.12.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Zielonooka!!! jak to dobrze, że tylko ten palec !!! Ty sobie wyobraź gdyby to poszło dalej i wróciłabyś z taką niby-trąbą na czole.... , a po bokach wisiałyby Ci... wiesz... Jak się cieszę, że Cie widzę w tak dobrym stanie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.12.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Zielonooka!!! jak to dobrze, że tylko ten palec !!! Ty sobie wyobraź gdyby to poszło dalej i wróciłabyś z taką niby-trąbą na czole.... , a po bokach wisiałyby Ci... wiesz... Jak się cieszę, że Cie widzę w tak dobrym stanie!!! ha! zawsze uwazalam ze faceci maja fajnie z tym sikaniem na stojaco... ale mimo wszytko - tez sie ciesze ze nie jest to moim udzialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 07.12.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 no zwłaszcza, że mogłoby Ci sie w dekolt nalać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.12.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 no zwłaszcza, że mogłoby Ci sie w dekolt nalać moglo byc jeszcze gorzej niewykluczone ze ktos moglby wpasc w komplexy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 07.12.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 no! gdybys go mogła jeszcze zawadiacko załozyc za ucho to byłby zupełny czad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.12.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 moze sie skrzykniemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.12.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 no! gdybys go mogła jeszcze zawadiacko załozyc za ucho to byłby zupełny czad no ba! albo - wzorem krolewny uwiezionej w wiezy zamiast warkocza spuscic z okna... hmmm..... ale by sie ... krolewicz zdziwił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 07.12.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 moze sie skrzykniemy? Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...!!!!!!!!!!!!!!!! to by powiedział królewicz na widok "spuszczenia z okna" .... później długo opadałby kurz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.12.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 moze sie skrzykniemy? Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...!!!!!!!!!!!!!!!! to by powiedział królewicz na widok "spuszczenia z okna" .... później długo opadałby kurz hiehie mysle ze i co "inszego" tez by mu opadło i... dlugo sie nie podnioslo... a gdzie rrmi? czemu nie krzyczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 07.12.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 a gdzie rrmi? czemu nie krzyczy ? gada ze mna na gadu, dlatego nie krzyczy - bo ja na nią kojąco działam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 07.12.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 a gdzie rrmi? czemu nie krzyczy ? Się już skrzyknęła i czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.12.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 je je sam mniodek poszukam sobie i ja idola jest ktos na chetnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 07.12.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 je je sam mniodek poszukam sobie i ja idola jest ktos na chetnego? długi by Ci sie nadał sama mówiłaś, że jest cudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.12.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 kto to jest Filip z konopi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.12.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 To ten co ci czasami wyskaka w nieodpowiednim momencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts