rrmi 08.12.2006 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 długi by Ci sie nadał sama mówiłaś, że jest cudny ale w dresach czy bez? Dzisiaj beda przeprowadzane lobotomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 08.12.2006 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Ja chcę do nowego domu a ci robotnicy nie chcą się pospieszyć a sama nie mam siły już ich poganiać. W mieszkaniu bajzel, po co sprzątać jak i tak nie ma gdzie tego wszystkiego schować, same zabawki zajmują połowę jednego pokoju (dwa pokoje na pięć osób to stanowczo za mało). Z małymi dziećmi do niewykończonego domu się nie da. Katastrofa, nawet zbliżające się święta nie cieszą mnie tak jak co roku. Ten przypadek wymaga natychmiastowego leczenia. ZARKA musi zostać w śzpitalu conajmniej na 2-3 miesiące... elutek - każdy zaczyna od ratlyny... Zielona- steskniłe sięm za Tobom - a to co masz po transplantacji - jak Cie boli tzn pie... pie - -nie bynajmniej pienty - mogem Ci wymasować Sellim - skarpety gdzie masz - trza użyć na kuluni - bo ją coś rąbnęło w krzyże ... - to po tych ostatnich charcach naszych chyba .. Maxi- dziękuję Ci za Twe zalotne uśmiechy - brakowało mi ich.. Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 08.12.2006 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.12.2006 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 a co to jest ratlyna??? mam się bać??? jak raz nawalisz w gacie ze strachu to wystarczy sie ciesz , ze do weronki nie kazal isc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.12.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 a co to jest ratlyna??? mam się bać??? jak raz nawalisz w gacie ze strachu to wystarczy sie ciesz , ze do weronki nie kazal isc No co ty przeca weronka już spożyta została, tylko duch jej jeszcze się telepie po latrynie.............uuuuuuuuuuuuuuuuuuu................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.12.2006 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 chciałam się wypowiedzieć z tematu Filip z konopii Otóż ten Filip to jest znany stołecznej policji narkoman, który zbiegł po odkryciu jego zaawansowanych technicznie upraw i do tej pory się nie odnalazł. Długi bez dresów, bo dresy zdążył sprezentować Żabie i obawiam się, że są nie do odzyskania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.12.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 No co ty przeca weronka już spożyta została, tylko duch jej jeszcze się telepie po latrynie.............uuuuuuuuuuuuuuuuuuu................. weronka to relikt przeszłości - teraz mamy Wrredną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.12.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 wredna sie wyploszyla , moze trawe popala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.12.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 wredna sie wyploszyla , moze trawe popala i do tego jagodzianke nam wypija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.12.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 hm. a moze Wrrredna jest siostra Weronki? to by pasowało... jakby co - moge karmic.... z nowymi pie....tami wygladam jak karmiąca (matka) mam nadzieje ze nasza matka sie nie obrazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 08.12.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Wyżarła całom- nic sie nie ostało..wredna jedna no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 08.12.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 hm. a moze Wrrredna jest siostra Weronki? to by pasowało... jakby co - moge karmic.... z nowymi pie....tami wygladam jak karmiąca (matka) mam nadzieje ze nasza matka sie nie obrazi FAjne masz te nowe pie .... I w dotyku takie pełne... Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.12.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 hm. a moze Wrrredna jest siostra Weronki? to by pasowało... jakby co - moge karmic.... z nowymi pie....tami wygladam jak karmiąca (matka) mam nadzieje ze nasza matka sie nie obrazi FAjne masz te nowe pie .... I w dotyku takie pełne... Sebo8877 a znasz te pioseneczke?: Tancowała Małgorzatka z Wickiem Wybiła mu zeby cyckiem? Ty uwazaj jak do mnie podchodzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.12.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 zachodni wiaaaatr rozwiewa cycki twe ps.jak to jest z takimi cyckami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 08.12.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 08.12.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Tańce, hulanki, swawole ....zielona - jak było tam gdzie byłaś jak cię nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.12.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 zachodni wiaaaatr rozwiewa cycki twe ps.jak to jest z takimi cyckami ? ciężko chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 08.12.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 zachodni wiaaaatr rozwiewa cycki twe ps.jak to jest z takimi cyckami ? ciężko chyba pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.12.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Ja Wam powiem, że zielona teraz będzie nam okłady robić tymi nooo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 08.12.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 mi się pogorszyło to się zapisuję na te okłady na dzisiejszy wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts