rrmi 08.12.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 i macie sumienie takbiedna dziewczyne wykorzystywac? nie wiem jak tak mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.12.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Phi....wielkie mi co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.12.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 mozna, mozna _bogus_ - pięty sobie poprawialam jak mnie nie bylo promocja byla - raty na 5 lat po 19,90 to znaczy jedna piete na razie bo mi nie starczylo na 2 "cinzko" to nie jest tylko... niesymetrycznie, ale co tam bede sie od dzis ustawiac lepsiejszym profilem a tak serio - bo ja ostatnio schudlam to juz wogole mi moje p...iety chyba niedlugo znikna bo nigdy za duze to nie byly ... czemu nie moze tluszczyk z tylka isc do p...ięt? buuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 08.12.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 zielonnnnooooka - pię..ty ważna rzecz. Daj obejrzeć. Bo może ja też skorzystam z tej przychodni skoro tam takie super promocje. Bym sobie poprawił paznokieć przy małym palcu lewej nogi. To jedyny element który nie jest jeszcze idealny Choć mam wątpliwości bo jak poprawię to stanę się tym wyjątkiem potwierdzającym regułę 'Nobody is perfect' ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 08.12.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 i macie sumienie takbiedna dziewczyne wykorzystywac? Biedne dziewczyny łatwiej wykorzystywać ;-) (jak ja lubię być taką cyniczną męską świnią) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.12.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 i macie sumienie takbiedna dziewczyne wykorzystywac? Biedne dziewczyny łatwiej wykorzystywać ;-) (jak ja lubię być taką cyniczną męską świnią) może ona na biedną wygląda ino te no pie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 08.12.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 i macie sumienie takbiedna dziewczyne wykorzystywac? Biedne dziewczyny łatwiej wykorzystywać ;-) (jak ja lubię być taką cyniczną męską świnią) może ona na biedną wygląda ino te no pie... no wiesz, zawsze można się pomylić, ale coż, bycie facetem to ryzykowne zajęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.12.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Phi....wielkie mi co mowiom, że wielkie i zemby można zgubić od uderzenia w tańcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 08.12.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Phi....wielkie mi co mowiom, że wielkie i zemby można zgubić od uderzenia w tańcu Może kuleczka phi'ka bo porównuje ze swoimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 08.12.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Phi....wielkie mi co mowiom, że wielkie i zemby można zgubić od uderzenia w tańcu Może kuleczka phi'ka bo porównuje ze swoimi Boguś powiem Ci ze pie... i Kuleczki i Zielonej - miód Malyna- a cos o tym wiem - bo se dotykałem... Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.12.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Boguś powiem Ci ze pie... i Kuleczki i Zielonej - miód Malyna- a cos o tym wiem - bo se dotykałem... Sebo8877 we snie chyba o!!! zglosze molestowanie! ze rano sie budze a tu odciski łapek na piętach slawna bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 08.12.2006 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Chyba cos jest ze mna nie ten tego. 0:45 wybralem sie na zakupy.I nie byly to wcale plyny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 08.12.2006 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Chyba cos jest ze mna nie ten tego. 0:45 wybralem sie na zakupy. I nie byly to wcale plyny... ... http://www.hotofoto.pl/images/maggie80/insectcans_300x291.jpg ... promocja była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.12.2006 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Chyba cos jest ze mna nie ten tego. 0:45 wybralem sie na zakupy. I nie byly to wcale plyny... ... http://www.hotofoto.pl/images/maggie80/insectcans_300x291.jpg ... promocja była Delicje Dobrze że wziąłeś na zaś , nie wiadomo kiedy znowu rzucą :lol A Święta tuż , tuż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.12.2006 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Boguś powiem Ci ze pie... i Kuleczki i Zielonej - miód Malyna- a cos o tym wiem - bo se dotykałem... Sebo8877 Moje pie.....są takie gładkie, bo na bosaka chodzę Chef Paul dopraszam się odpowiedzi na zadane wcześniej pytanie Co to było, to na przystawkę Bo spać po nocach nie mogę, nie dość, że Sebo molestuje, to jeszcze mnie ta zagadka nurtuje do głębi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.12.2006 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Kuleczka , za 4 posty Ty bedziesz liderka forumowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 08.12.2006 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 ..... Chef Paul dopraszam się odpowiedzi na zadane wcześniej pytanie Co to było, to na przystawkę Bo spać po nocach nie mogę, nie dość, że Sebo molestuje, to jeszcze mnie ta zagadka nurtuje do głębi ... bardzo przepraszam za niedopatrzenie, ... niestety mój "twardy dysk" już dość stary i zdewastowany przez ... te no ten tego ... napoje wyskokowe ... otóż wspaniała przystawka ta, w swej bogatej zawartości, posiada bardzo zasobne w zdrowe białko, piękne, specjalnie hodowane, karalusze larwy ... jeżeli ktoś lubi bardziej "świeżynkę" ... to polecam insze wspaniałości, http://www.chefpaul.net/images/insect03.jpg ... można wprowadzić do szpitalnego menu (weronka już się chyba co poniektórym "przeżarła") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.12.2006 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 ... bardzo przepraszam za niedopatrzenie, ... niestety mój "twardy dysk" już dość stary i zdewastowany przez ... te no ten tego ... napoje wyskokowe ... otóż wspaniała przystawka ta, w swej bogatej zawartości, posiada bardzo zasobne w zdrowe białko, piękne, specjalnie hodowane, karalusze larwy O mamo tak myślałam, że to coś tak obrzydliwego A czy te specjały gdzieś się jada w cywilizowanych krajach Selimm chyba za 24 (no teraz już 22) i nie liderka, a "ELYTA" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.12.2006 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 proszę o przepustkę. Jadę szukać sniegu, za tydzień wracam ........... mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.12.2006 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 nie jedź! nie szukaj! zrób sobie własny .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts