Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dochodzą do końca

Grzegorz 40

Recommended Posts

• Odpowiedzi 21,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• rrmi

2928

• Aggi

2330

• zielonooka

1354

• Pawson

1210

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

mozna, mozna :wink:

_bogus_ - pięty sobie poprawialam :) jak mnie nie bylo :p

promocja byla - raty na 5 lat po 19,90 :wink: :lol:

to znaczy jedna piete na razie bo mi nie starczylo na 2 :( :lol:

"cinzko" to nie jest tylko... niesymetrycznie, ale co tam bede sie od dzis ustawiac lepsiejszym profilem :)

a tak serio - bo ja ostatnio schudlam to juz wogole mi moje p...iety chyba niedlugo znikna :( bo nigdy za duze to nie byly :(...

czemu nie moze tluszczyk z tylka isc do p...ięt? :( buuuuuuu :cry:

zielonnnnooooka - pię..ty ważna rzecz. Daj obejrzeć. Bo może ja też skorzystam z tej przychodni skoro tam takie super promocje. Bym sobie poprawił paznokieć przy małym palcu lewej nogi. To jedyny element który nie jest jeszcze idealny ;-) Choć mam wątpliwości bo jak poprawię to stanę się tym wyjątkiem potwierdzającym regułę 'Nobody is perfect' ;-) ;-)

Chyba cos jest ze mna nie ten tego. 0:45 wybralem sie na zakupy.

I nie byly to wcale plyny...

... http://www.hotofoto.pl/images/maggie80/insectcans_300x291.jpg

... promocja była :lol:

Delicje 8) :lol:

Dobrze że wziąłeś na zaś , nie wiadomo kiedy znowu rzucą :lol

A Święta tuż , tuż :wink:

Boguś powiem Ci ze pie... i Kuleczki i Zielonej - miód Malyna- a cos o tym wiem :wink: - bo se dotykałem...

Sebo8877

Moje pie.....są takie gładkie, bo na bosaka chodzę :lol: :lol: :lol:

Chef Paul dopraszam się odpowiedzi na zadane wcześniej pytanie :D

Co to było, to na przystawkę :roll: Bo spać po nocach nie mogę, nie dość, że Sebo molestuje, to jeszcze mnie ta zagadka nurtuje do głębi :wink:

.....

Chef Paul dopraszam się odpowiedzi na zadane wcześniej pytanie :D

Co to było, to na przystawkę :roll: Bo spać po nocach nie mogę, nie dość, że Sebo molestuje, to jeszcze mnie ta zagadka nurtuje do głębi :wink:

... bardzo przepraszam za niedopatrzenie, ... niestety mój "twardy dysk" już dość stary i zdewastowany przez ... te no ten tego :wink: ... napoje wyskokowe :roll:

... otóż wspaniała przystawka ta, w swej bogatej zawartości, posiada bardzo zasobne w zdrowe białko, piękne, specjalnie hodowane, karalusze larwy :p

... jeżeli ktoś lubi bardziej "świeżynkę" :D ... to polecam insze wspaniałości,

http://www.chefpaul.net/images/insect03.jpg

... można wprowadzić do szpitalnego menu (weronka już się chyba co poniektórym "przeżarła") :wink:

... bardzo przepraszam za niedopatrzenie, ... niestety mój "twardy dysk" już dość stary i zdewastowany przez ... te no ten tego :wink: ... napoje wyskokowe :roll:

... otóż wspaniała przystawka ta, w swej bogatej zawartości, posiada bardzo zasobne w zdrowe białko, piękne, specjalnie hodowane, karalusze larwy :p

O mamo :o tak myślałam, że to coś tak obrzydliwego :-?

A czy te specjały gdzieś się jada w cywilizowanych krajach :roll:

Selimm chyba za 24 (no teraz już 22) i nie liderka, a "ELYTA" :lol: :lol: :wink: