Majka 08.12.2006 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 nie jedź! nie szukaj! zrób sobie własny .... własny jest passe, a mnie kazali byc trendy gdzie ten snieg się ukrył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.12.2006 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 nie jedź! nie szukaj! zrób sobie własny .... własny jest passe, a mnie kazali byc trendy gdzie ten snieg się ukrył a jak znajdziesz to troszke pozycz... bo u mnie w chalupce sie mucha obudzila(bo jest cieplo) i glupia mi lata od 2ch dni i sie obija o mnie, o sciany...a jak ja tak pacne kulka ( ehm... sorry kuleczka ) ze sniegu to sie moze ....usssssspokoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.12.2006 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 A pacnij se....co mi szkodzi Ps. Zielona, co ty rodzisz bo wygląda jakbyś na piłce siedziała, co to przy porodzie dają na rozluźnienie (nie powiem czego) A w ogóle to fajny awatar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.12.2006 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 A pacnij se....co mi szkodzi Ps. Zielona, co ty rodzisz bo wygląda jakbyś na piłce siedziała, co to przy porodzie dają na rozluźnienie (nie powiem czego) A w ogóle to fajny awatar niii... to cien mojego ..tyłka fakt ze duzy cos i jak pilka wyglada - ide sie powiesic na klamce od izolatki buuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.12.2006 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 głupia nie rycz!!!!!! Tyłek masz pierwsza klasa Chciałabyś mieć taki kościsty, jak niektóre modelki bleee....Bezdupiu mówimy NIE!!! Ps. niektóre (np ja) chciałyby większy, a nie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.12.2006 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 ja Ci kulka moge kawalek swojego odrabc , chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.12.2006 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 ja Ci kulka moge kawalek swojego odrabc , chcesz? biorę każdą ilość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.12.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 bierz i moj za darmo. nic w zamian nie przyjmuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.12.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Ogloszenie Jutro od 8 am , jest przewidywana zbiorka tluszczu dla Kulki Obecnosc nie jest obowiazkowa , ale kazde deko mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.12.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 ja Wam na raze nie moge oddac bo mi sie może jeszcze przydać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.12.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 ja Wam nie nam tylko Kulce , zobacz jaka marna jest Trzeba ta biede jakos ogarnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.12.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Ogloszenie Jutro od 8 am , jest przewidywana zbiorka tluszczu dla Kulki Obecnosc nie jest obowiazkowa , ale kazde deko mile widziane rrmi należy dodać, że w tłuszczu pośladkowego, bo inszego to ja mam w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.12.2006 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 rrmi należy dodać, że w tłuszczu pośladkowego, bo inszego to ja mam w sam raz może intensywne masaże na oddziale spowodują rozwój masowanego mięśnia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.12.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 rrmi należy dodać, że w tłuszczu pośladkowego, bo inszego to ja mam w sam raz może intensywne masaże na oddziale spowodują rozwój masowanego mięśnia ? W sumie to masz rację....są takie mieśnie na oddziale, które masowane rosną Może się udać Zielona!!!!! Gdzie Cię znowu wcięło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.12.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 a wlazalm pod stolik w separatce i tak sobie siedze wiecie co....? ja to nigdy mezczyzn nie zrozumiem jacys sa dziiiiiiwniiiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.12.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 a wlazalm pod stolik w separatce i tak sobie siedze wiecie co....? ja to nigdy mezczyzn nie zrozumiem jacys sa dziiiiiiwniiiiiii Hameryke odkryła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.12.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 http://www.smog.pl/wideo/1409/hinduski_teledysk/ tancymy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.12.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 a wlazalm pod stolik w separatce i tak sobie siedze wiecie co....? ja to nigdy mezczyzn nie zrozumiem jacys sa dziiiiiiwniiiiiii Hameryke odkryła no wiem ake patrz na S. czy on nie dziwny????? o tej porze "tancyc" chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.12.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 tancymy ... ni mom zielonego płaszczyka, ani copki buuuuuuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.12.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 tancymy ... ni mom zielonego płaszczyka, ani copki buuuuuuuuuuuuuuu ja mam duzo zielonego - nawet plaszczyk mozghe pozyczyc tylko nie poplam mielonka jak ostatnio moj sliniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts