Aggi 08.12.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 tylko nie poplam mielonka jak ostatnio moj sliniak po pierwsze - nie śliniak tylko beret po drugie - nie mielonką tylko pasztetową po trzecie nie ja - tylko wrredna jak oddawała honorowo pośladki w stołówce O! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.12.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Po wrrednej pośladków to ja nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.12.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Po wrrednej pośladków to ja nie chce i ja jakas mam awersje zajaramy z nowej ramy>? mi sie z Pawsem zawsze dobrze jaralo dobry chlopak byl z Niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.12.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 ale wurst z wrrednej to by Wam wchodził bez problemu co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.12.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 ja przypenialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.12.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 tylko nie poplam mielonka jak ostatnio moj sliniak po pierwsze - nie śliniak tylko beret po drugie - nie mielonką tylko pasztetową po trzecie nie ja - tylko wrredna jak oddawała honorowo pośladki w stołówce O! O!!!!!! a czemu nikt mnie nie poinformowal? a ja uzywalam potem tego ... beretu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.12.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 a czemu nikt mnie nie poinformowal? a ja uzywalam potem tego ... beretu no widziałam jak zbierasz do niego kozie bobki na maseczkę, to pomyślałam, że nie szkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.12.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 a czemu nikt mnie nie poinformowal? a ja uzywalam potem tego ... beretu no widziałam jak zbierasz do niego kozie bobki na maseczkę, to pomyślałam, że nie szkodzi no fakt maseczka mi sciagnela gebe pieknie ... moze faktycznie to wplyw wrednej? moze trzeba to opatentowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.12.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Trzeba na noc mmmada przyczepic do czegos , bo znowu pojdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.12.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Trzeba na noc mmmada przyczepic do czegos , bo znowu pojdzie ojej... ale nie do mnie jak ostatnim razem jak lunatykował bo mnie ciagał po korytarzu i obijal o schody i sie nie wyspałam ja juz nie chce niech kuleczka teraz pelni warte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 08.12.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 mi sie z Pawsem zawsze dobrze jaralo dobry chlopak byl z Niego Doszedl? Do konca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 08.12.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Trzeba na noc mmmada przyczepic do czegos , bo znowu pojdzie Luzik. Dzisiaj macam zeberka. Zielonooka, znow pomylilas mnie z Pawsonem... To on ma 10 cm, a nie ja. Kuleczka dopiero wtedy, jak bedzie zimno (i spadnie snieg). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.12.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Kuleczka dopiero wtedy, jak bedzie zimno (i spadnie snieg). Do najgorszej roboty to zawsze kulka, zawsze..........eh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.12.2006 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Zielonooka, znow pomylilas mnie z Pawsonem... To on ma 10 cm, a nie ja. ja myslalam ze on ma 10 mln na koncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.12.2006 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Zielonooka, znow pomylilas mnie z Pawsonem... To on ma 10 cm, a nie ja. ja myslalam ze on ma 10 mln na koncie Tak na stare piniondze to tyle bedzie Ale serce ma wielgachne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 09.12.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Część w sobote mam robote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.12.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Część w sobote mam robote czeeesc a ja nie mam to raz a dwa - bede balowac wkurzylam cie?> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 09.12.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Mnie wkurzyłaś Przynieś chociaż coś z balowania.....choćby pustą flaszke, wleję sobie nalewki z wrrednej i będę udawać, że markowy trunek piję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.12.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Mnie wkurzyłaś Przynieś chociaż coś z balowania.....choćby pustą flaszke, wleję sobie nalewki z wrrednej i będę udawać, że markowy trunek piję hihi balowac bede na sportowo wiec obawiam sie ze 0 flaszek Antygent sie co tydzien produkuje w Powsinie - grajac w siatke na swiezym powietrzu - z takimi jak on wariatami W sumie Oni by nawet do nas pasowali do szpitala bo ewidentnie sa psychiczni .......... Co gorsza zada ode mnie obecnosci (na szczescie ma jeszcze na tyle instynktu samozachowawczego ze nie kaze mi grac ) no i tak kibicuje jak ta sierota Szkoda ze nie mam takich pomponow o! bym im pomachala jako cheerliderka http://th.interia.pl/20,b8cd4288a836207/czirliderka_francji.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 09.12.2006 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts