kuleczka 11.12.2006 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Kurze cycki wyszły Przecie Zielona wyraźnie powiedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 11.12.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Kurze cycki wyszły Przecie Zielona wyraźnie powiedziała ... jak kurze wyszły to trza poszukać inszych wymionek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 11.12.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 ......... Aggi zjadla kuraka ......... ... Aggi nie zjadła, tyko wydaliła ... i siem teraz w inszym wewontk męczyć musim czyzby latryne zasra...ła Aggi kto to posprzata? ja ino swoje bobki sprzątam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.12.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 nie siejcie panikito sie zatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 11.12.2006 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 ......... Aggi zjadla kuraka ......... ... Aggi nie zjadła, tyko wydaliła ... no własnie jeszcze nie wydaliłam, kopytami mi się zaparł czy coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 11.12.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 ......... Aggi zjadla kuraka ......... ... Aggi nie zjadła, tyko wydaliła ... i siem teraz w inszym wewontk męczyć musim czyzby latryne zasra...ła Aggi kto to posprzata? ja ino swoje bobki sprzątam Kto zas...ał ten sieje zamęt i na innych zwala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 11.12.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 ......... Aggi zjadla kuraka ......... ... Aggi nie zjadła, tyko wydaliła ... i siem teraz w inszym wewontk męczyć musim czyzby latryne zasra...ła Aggi kto to posprzata? ja ino swoje bobki sprzątam Kto zas...ał ten sieje zamęt i na innych zwala ja ino takie małe kulki wydalam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 11.12.2006 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 ja ino takie małe kulki wydalam... jesteś kozą długiego???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 11.12.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 ......... Aggi zjadla kuraka ......... ... Aggi nie zjadła, tyko wydaliła ... no własnie jeszcze nie wydaliłam, kopytami mi się zaparł czy coś ... kopytkami powiadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 11.12.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 ja ino takie małe kulki wydalam... jesteś kozą długiego???? ... to się również nazywa ... "wypuścić zająca" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 11.12.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 ja ino takie małe kulki wydalam... jesteś kozą długiego???? z kozom chiba...sam już nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.12.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 a ja to wogole nic z tych rzeczy odzywiam sie powietrzem i slonkiem jestem czysciutka, pachnaca i unosze sie 3 cm nad ziemia nie dlubie w nosku, nie chodze do latryny , nie smarkam i nie puszczam baczkow o! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.12.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 tylko raz sobie....rzy.... ehm... zwymiotowalam jak mnie Pawson upił sfermentowana zacierka na onucach selima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.12.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 z kozom chiba...sam już nie wiem znaczy sex z koza? w sumie nie mam nic przeciwko temu Nie ma sie czego wstydzic , jakos te dzieci beczace ogarniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 11.12.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 ..... znaczy sex z koza? w sumie nie mam nic przeciwko temu ..... ... no chiba, że za pracę ... etat sanitariuszki na ten przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 11.12.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 ja ino takie małe kulki wydalam... jesteś kozą długiego???? z kozom chiba...sam już nie wiem To nie koza , to ...Konopnicka Dawno się nie goliła stąd Twoja pomyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 11.12.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 z kozom chiba...sam już nie wiem znaczy sex z koza? w sumie nie mam nic przeciwko temu Nie ma sie czego wstydzic , jakos te dzieci beczace ogarniemy Tylko żeby ona wiedziała czyje to , bo piniendzy na te badanie DNA ni ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.12.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Tylko żeby ona wiedziała czyje to , bo piniendzy na te badanie DNA ni ma jak nie bedzie szczekalo to sie nie dowiemy Na kolacje dzisiaj sa jaja mmmad bedzie dobrze spal po tym Moze i Pawson wroci na taka okazje Tesknie za Nim , tak nam sie dobrze razem jaralo za latryna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 11.12.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 z kozom chiba...sam już nie wiem znaczy sex z koza? w sumie nie mam nic przeciwko temu Nie ma sie czego wstydzic , jakos te dzieci beczace ogarniemy Tylko żeby ona wiedziała czyje to , bo piniendzy na te badanie DNA ni ma ... to się weźmnie z funduszu reprezentacyjnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 11.12.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 ja ino takie małe kulki wydalam... jesteś kozą długiego???? z kozom chiba...sam już nie wiem To nie koza , to ...Konopnicka Dawno się nie goliła stąd Twoja pomyłka ulzyło mi, bo myslałem, że...to Kropielnicki był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts