Chef Paul 11.12.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 .............. tak nam sie dobrze razem jaralo za latryna ... no to ide zajarać ... do dołu ... społecznego ... tera w intercity "czeba" bedzie w kiblu jarać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 11.12.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 .............. tak nam sie dobrze razem jaralo za latryna ... no to ide zajarać ... do dołu ... społecznego ... tera w intercity "czeba" bedzie w kiblu jarać Jak za starych dobrych czasów w budzie Tylko żeby kerownik pociungu nie złapał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 11.12.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 .............. tak nam sie dobrze razem jaralo za latryna ... no to ide zajarać ... do dołu ... społecznego ... tera w intercity "czeba" bedzie w kiblu jarać Jak za starych dobrych czasów w budzie Tylko żeby kerownik pociungu nie złapał ... złapać to on se może ... przeciung ... ciekawe jakie mandaty za to som ... przeca z pociungu nie wysadzom ... w budzie to tera minister G pilnuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 11.12.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 .............. tak nam sie dobrze razem jaralo za latryna ... no to ide zajarać ... do dołu ... społecznego ... tera w intercity "czeba" bedzie w kiblu jarać Jak za starych dobrych czasów w budzie Tylko żeby kerownik pociungu nie złapał ... złapać to on se może ... przeciung ... ciekawe jakie mandaty za to som ... przeca z pociungu nie wysadzom ... w budzie to tera minister G pilnuje I tak siem tom rolom przejon że nawet se poszczekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.12.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Wyklęty powstań ludu Ziemi! Powstańcie, których gnębi głód! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 11.12.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Wyklęty powstań ludu Ziemi! Powstańcie, których gnębi głód! kolacje stawiasz, czy cóś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 11.12.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 .... I tak siem tom rolom przejon że nawet se poszczekuje ... no i z tego przejyncia to mu sie jeszcze krzyż połamoł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 11.12.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Wyklęty powstań ludu Ziemi! Powstańcie, których gnębi głód! ... mnie nie gnębi ... przeżarłem się ... robalami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.12.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 kulce sie pogarsza po sasiedzku , o jakiejs subtelnosci gada i w ogole i poza tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 11.12.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 tam mają fajna giwerę może by takich z giwerą brać do nas na ochroniarzy..... albo zgoła na trójke klasową działająca w interesie moralnym ogółu Odzwyczailibyśmy się od srania raz dwa... Latrynę by sie w czynie społecznym rozebrało... ... tak tylko głośno myślę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.12.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 nie mysl tyle, bo Cie glowa rozbolichyba , ze mialabys migrene zalezy cy jestes z arystokracji czy z ludu bo w ludzie to nie migrena , to leb napier..ala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 12.12.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Lud czy arystokracja - ból tyn som - jeszcze rzodyn z gorzołom nie wygroł .. A sellima łeb dzios boli - zas piył i sie nie podzielił - cham jeden..... Pawian gdzieś jest - cholero jedna..???? Zielona - a ten sztormiaczek - to mój privatny - chodziłem w nim od samego pocztku ale jak gardzisz..... Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 12.12.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Na kolacje dzisiaj sa jaja mmmad bedzie dobrze spal po tym To chyba byly jaja jesiotra... Zle spalem... odbior mi sie sni... Moze i Pawson wroci na taka okazje Tesknie za Nim , tak nam sie dobrze razem jaralo za latryna Dobry chlopak byl i malo pil... Ale niech nie wraca... Z Sebo sie zgadalismy, ze we trzech mamy taka sama zone... i sie zastanawiamy, czy nie ta sama... Dla dwoch bedzie latwiej... ...podzielita sie... HEJ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 12.12.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 nie mysl tyle, bo Cie glowa rozboli chyba , ze mialabys migrene zalezy cy jestes z arystokracji czy z ludu bo w ludzie to nie migrena , to leb napier..ala A ja mam dzisiaj globusa Jak by to na nasze przetłumaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 12.12.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 nie mysl tyle, bo Cie glowa rozboli chyba , ze mialabys migrene zalezy cy jestes z arystokracji czy z ludu bo w ludzie to nie migrena , to leb napier..ala A ja mam dzisiaj globusa Jak by to na nasze przetłumaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.12.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 nie mysl tyle, bo Cie glowa rozboli chyba , ze mialabys migrene zalezy cy jestes z arystokracji czy z ludu bo w ludzie to nie migrena , to leb napier..ala A ja mam dzisiaj globusa Jak by to na nasze przetłumaczyć To taka odmiana migreny chiba . kuleczka , Ty arystokratko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.12.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 nie mysl tyle, bo Cie glowa rozboli chyba , ze mialabys migrene zalezy cy jestes z arystokracji czy z ludu bo w ludzie to nie migrena , to leb napier..ala A ja mam dzisiaj globusa Jak by to na nasze przetłumaczyć To taka odmiana migreny chiba . kuleczka , Ty arystokratko alr to mi wyszlo!!! w tym "tescie osobowosci" a tu jeszcze jedna sie pałeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.12.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 nie mysl tyle, bo Cie glowa rozboli chyba , ze mialabys migrene zalezy cy jestes z arystokracji czy z ludu bo w ludzie to nie migrena , to leb napier..ala A ja mam dzisiaj globusa Jak by to na nasze przetłumaczyć To taka odmiana migreny chiba . kuleczka , Ty arystokratko alr to mi wyszlo!!! w tym "tescie osobowosci" a tu jeszcze jedna sie pałeta Zielona , były nas tysiące , miliony Sedziałyśmy na brzegu muszli Roznosiłyśmy zarazki , bakterie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 12.12.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Cóż, los nie wybiera padło na mnie i muszę dźwigać ten ciężar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.12.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 oooo o Maxi - zaczynam sie ciebie bac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts