_bogus_ 13.12.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 selimm - jak się przeprowadziłem z dużej wioski (W-wa) do wioski małej to pozytywnie zaskoczyła mnie zmiana stosunku US do mnie. US napisał do mnie pismo, zadzwoniłem żeby wyjasnić o co chodzi i ... rozmawiano ze mną kompetentnie, uprzejmie, wręcz miło i konretnie Jak się pojawiłem osobiście, zaskoczony tą rozmową, to zaskoczenie dalej trwało, atmosfera nadal była bardzo miła, a z konkretów okazało się że do załatwienia sprawy wystarczy moje, spożądzone na miejscu, odręczne oświadczenie (oczywiście napisałem to tylko i wyłącznie po to żebyś mi zazdrościł ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 13.12.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Ja to mam sprawe taką ze nawet znajoma doktor prawa wymięka ...rynce jej opadają zawodowo to mam z nimi do czynienia kilka razy w roku -bez jakiś większych porażek mam tu klasyczny przykład jak mozna udupić goscia ktory płaci rok w rok duze podatki czeka mnie pare lat sądzenia sie z zablokowanym kontem na wykończenie domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 13.12.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Ja to mam sprawe taką ze nawet znajoma doktor prawa wymięka ...rynce jej opadają zawodowo to mam z nimi do czynienia kilka razy w roku -bez jakiś większych porażek mam tu klasyczny przykład jak mozna udupić goscia ktory płaci rok w rok duze podatki czeka mnie pare lat sądzenia sie z zablokowanym kontem na wykończenie domu Zasada 1 - Płać jak najmniejsze podatki Zasada 2 - jeżeli inaczej jest patrz punkt 1 Tego mama Cie nie nauczyła??? Że jak nie bydziesz kombinowoł to musisz miec twardo d..u..p..a?? Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 13.12.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 selimm - widzę że sprawa poważna jest. Zablokowanie konta - nie jest dobrze. Ja mam oddzielne konto, które podaję US na wypadek np. zwrotu nadpłaty podatku. Ale z firmowym to się tak nie da. Osobistych można mieć wiele i o nich US nie informować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.12.2006 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Sel bardzo mi przykro . Te puszki po mielonce co stoja w zabiegowym , to maja cos w sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 13.12.2006 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Sel bardzo mi przykro . Te puszki po mielonce co stoja w zabiegowym , to maja cos w sobie pewnie, że mają... przeca puste by nie stały... Sel może pożycz gdzieś giwerę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 14.12.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 "...Jest gorala wart, taniec gdy masz fart Gdy dziewcze kwili..." Czy to znaczy, ze zabijano dla seksu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 14.12.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Sel zawewzij sie i nie popuszczaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 14.12.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 "...Jest gorala wart, taniec gdy masz fart Gdy dziewcze kwili..." Czy to znaczy, ze zabijano dla seksu? No wiesz To chyba daleko posunięta nadinterpretacja A co.......masz ochotę popełnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 14.12.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 "...Jest gorala wart, taniec gdy masz fart Gdy dziewcze kwili..." Czy to znaczy, ze zabijano dla seksu? No wiesz To chyba daleko posunięta nadinterpretacja A co.......masz ochotę popełnić kulka wstaw wodę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 14.12.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Na kawę, herbatę, czy będziemy tego kuraka parzyć przed oskubaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 14.12.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 "...Jest gorala wart, taniec gdy masz fart Gdy dziewcze kwili..." Czy to znaczy, ze zabijano dla seksu? No wiesz To chyba daleko posunięta nadinterpretacja Nie bez powodu tu jestem... Intryguje mnie tez, dlaczego Tinky-Winky nosi cylinder i torebke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.12.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 "...Jest gorala wart, taniec gdy masz fart Gdy dziewcze kwili..." Czy to znaczy, ze zabijano dla seksu? No wiesz To chyba daleko posunięta nadinterpretacja Nie bez powodu tu jestem... Intryguje mnie tez, dlaczego Tinky-Winky nosi cylinder i torebke. No wiesz , gdzieś papierochy i zapalniczkę musi trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 14.12.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Nie bez powodu tu jestem... Intryguje mnie tez, dlaczego Tinky-Winky nosi cylinder i torebke. Myślałam, że facetów ciekawi raczej La-la Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 14.12.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 uprałam teletubisie w pralce i wysyszyłam w suszarce od czego straciły oczy nie wiem co mam zrobić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.12.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 uprałam teletubisie w pralce i wysyszyłam w suszarce od czego straciły oczy nie wiem co mam zrobić.... Kup im okulary Od Gucciego pasowne będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 14.12.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 ...jak dupy dalej im dzwonia, to nie ma problemu... A tak wlasciwie, to gdzie Ty mialas oczy, jak wrzucalas do pralki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 14.12.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 "...Jest gorala wart, taniec gdy masz fart Gdy dziewcze kwili..." Czy to znaczy, ze zabijano dla seksu? No wiesz To chyba daleko posunięta nadinterpretacja Nie bez powodu tu jestem... Intryguje mnie tez, dlaczego Tinky-Winky nosi cylinder i torebke. No wiesz , gdzieś papierochy i zapalniczkę musi trzymać No a po co mu torebka? Ten cylinder to ma taki gejowski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 14.12.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 uprałam teletubisie w pralce i wysyszyłam w suszarce od czego straciły oczy nie wiem co mam zrobić.... zapożycz może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 14.12.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 uprałam teletubisie w pralce i wysyszyłam w suszarce od czego straciły oczy nie wiem co mam zrobić.... Kup im okulary Od Gucciego pasowne będą Taa, ale Gucci dostał okulary od Pszczółki będzie afera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts