mmmad 14.12.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 ...a Zwirek kreci z Muchomorkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 14.12.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 ...a Zwirek kreci z Muchomorkiem... Nie od dzis - tak samo jak Maja z Guciem... a o Bolku Lolku i Toli juz nie mówie... bo sie zgorszycie Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.12.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Taaa , a Kapturek to niby po co się po tym lesie szwendał , w dodatku na czerwono ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 14.12.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 i z koszykiem sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.12.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 i z koszykiem sebo8877 ...a w koszyku winko I łże jeszcze że to dla chorej Babci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 14.12.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 ta, a wilk czeka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 14.12.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 i z koszykiem sebo8877 ...a w koszyku winko I łże jeszcze że to dla chorej Babci Napiłbym sie Maxi z Toba winka pod latrynką - zawsze tak romatycznie jest Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 14.12.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 i z koszykiem sebo8877 ...a w koszyku winko I łże jeszcze że to dla chorej Babci Napiłbym sie Maxi z Toba winka pod latrynką - zawsze tak romatycznie jest Sebo8877 będziesz musiał poczekać bo kolejka straszna ja się zapisałem na jesień 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 14.12.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 i z koszykiem sebo8877 ...a w koszyku winko I łże jeszcze że to dla chorej Babci Napiłbym sie Maxi z Toba winka pod latrynką - zawsze tak romatycznie jest Sebo8877 będziesz musiał poczekać bo kolejka straszna ja się zapisałem na jesień 2007 O kłerwa -...Mi ostanie Only Zima 2007 - Maxi może jakiś luz w kolejce ci się zrobił??? Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.12.2006 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 i z koszykiem sebo8877 ...a w koszyku winko I łże jeszcze że to dla chorej Babci Napiłbym sie Maxi z Toba winka pod latrynką - zawsze tak romatycznie jest Sebo8877 będziesz musiał poczekać bo kolejka straszna ja się zapisałem na jesień 2007 No co ja na to biedna sierotka poradzę że w mieście Łodzi dopiero na jesieni zawitam Pod latrynką za to dziś wieczorkiem oczekiwać będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 14.12.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 i z koszykiem sebo8877 ...a w koszyku winko I łże jeszcze że to dla chorej Babci Napiłbym sie Maxi z Toba winka pod latrynką - zawsze tak romatycznie jest Sebo8877 będziesz musiał poczekać bo kolejka straszna ja się zapisałem na jesień 2007 No co ja na to biedna sierotka poradzę że w mieście Łodzi dopiero na jesieni zawitam Pod latrynką za to dziś wieczorkiem oczekiwać będę Wiedziałem - że mogę Na Ciebie liczyć Będę pod latrynką punktualnie wieczorem - mam dla Ciebie mały gift:) Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.12.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 czesc ja po przepustke sie zgłaszam do wtorku jade szulkac Pawsona co zaginal i niewiadomo gdzie sie podziewa ewentualnie odwiedze po drodze tego mojego Zenka od pola kartofli co sie na mnie obrazil bo go zdradzałam no - zyczcie mi powodzenia - wroce z Pawsonem albo na... eee nie to bylo "z tarcza albo na tarczy" bo z P. to sie moze kosmato co poniektorym skojarzyc aha - przekazcie rrmi ze słoneczko wzeszlo i ponownie nam swieci swym blaskiem na forum ps. a tak serio jade sobie balowac u znajomych w lubuskiem - a co!!! ale ciii... zeby siostra oddzialowa nie uslyszala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.12.2006 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 [ Wiedziałem - że mogę Na Ciebie liczyć Będę pod latrynką punktualnie wieczorem - mam dla Ciebie mały gift:) Sebo8877 Ojej , dlaczego jest dopiero południe ? Zielona , znajdź Pawsona koniecznie , siostra oddziałowa się ucieszy ( i my wszyscy też ) . Coś za dużo ostatnio balujesz , terapię zaniedbujesz . Obawiam się że za szybko dojdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 14.12.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 [ Wiedziałem - że mogę Na Ciebie liczyć Będę pod latrynką punktualnie wieczorem - mam dla Ciebie mały gift:) Sebo8877 Ojej , dlaczego jest dopiero południe ? Zielona , znajdź Pawsona koniecznie , siostra oddziałowa się ucieszy ( i my wszyscy też ) . Coś za dużo ostatnio balujesz , terapię zaniedbujesz . Obawiam się że za szybko dojdziesz noooo .... a to bardzo egoistyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.12.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 ...a Zwirek kreci z Muchomorkiem... Nie od dzis - tak samo jak Maja z Guciem... a o Bolku Lolku i Toli juz nie mówie... bo sie zgorszycie Sebo8877 no no no no...no no...ja mogłabym w tym temacie coś szepnąć, ale jak się macie zgorszyć, to będę cicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.12.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 [ Wiedziałem - że mogę Na Ciebie liczyć Będę pod latrynką punktualnie wieczorem - mam dla Ciebie mały gift:) Sebo8877 Ojej , dlaczego jest dopiero południe ? Zielona , znajdź Pawsona koniecznie , siostra oddziałowa się ucieszy ( i my wszyscy też ) . Coś za dużo ostatnio balujesz , terapię zaniedbujesz . Obawiam się że za szybko dojdziesz noooo .... a to bardzo egoistyczne I niezdrowe Nerwicy sie można nabawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.12.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 ...a Zwirek kreci z Muchomorkiem... Nie od dzis - tak samo jak Maja z Guciem... a o Bolku Lolku i Toli juz nie mówie... bo sie zgorszycie Sebo8877 no no no no...no no...ja mogłabym w tym temacie coś szepnąć, ale jak się macie zgorszyć, to będę cicho Tola , zdradź choć troszkę Zawsze byłam ciekawa jak Wam sie tak w trójkę udaje Toż to szmat czasu jak ze sobą jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 14.12.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Maxi, no a ja Ty i Sebo Przecież dobrze nam się układa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.12.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Maxi, no a ja Ty i Sebo Przecież dobrze nam się układa Co racja to racja Ale wiesz , my wyjontkowe som , syskie sy Dziś wieczorem , pamiętaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 14.12.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Maxi, no a ja Ty i Sebo Przecież dobrze nam się układa Co racja to racja Ale wiesz , my wyjontkowe som , syskie sy Dziś wieczorem , pamiętaj hasło: "dzika orchidea" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts