tola 14.12.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Tola , zdradź choć troszkę Zawsze byłam ciekawa jak Wam sie tak w trójkę udaje Toż to szmat czasu jak ze sobą jesteście ...sęk w tym, że nie zdradzam i dlatego ten trójkącik jest wieczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.12.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Tola , zdradź choć troszkę Zawsze byłam ciekawa jak Wam sie tak w trójkę udaje Toż to szmat czasu jak ze sobą jesteście ...sęk w tym, że nie zdradzam i dlatego ten trójkącik jest wieczny Wot bestyjka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 14.12.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Maxi, no a ja Ty i Sebo Przecież dobrze nam się układa Co racja to racja Ale wiesz , my wyjontkowe som , syskie sy Dziś wieczorem , pamiętaj hasło: "dzika orchidea" Odzew błękitna laguna sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.12.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Maxi, no a ja Ty i Sebo Przecież dobrze nam się układa Co racja to racja Ale wiesz , my wyjontkowe som , syskie sy Dziś wieczorem , pamiętaj hasło: "dzika orchidea" odzew : " blue velvet " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 14.12.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Rozumiem że od odzewu zależy dalszy ciąg? No to się zastanawiam między "9 1/2 tygodnia" a "Ostatnie tango w Paryżu"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 14.12.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 a może ... "nagi instynkt" Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 14.12.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Ja osobiście to kuleczce bym zaproponował na początek "Dirty dancing", później "Nagi instynkt" przedłużony do "9 i 1/2 tygodnia" a na pożegnanie "Ostatnie tango w Paryżu". Na zakączenie może być "Śniedanie u Tiffaniego" - ale to zupełnie inna bajka Albo "Śniadanie mistrzów" - też całkiem inna parafia (jak tak sobie to planuję to coraz bardziej bym chciał uwierzyć w reinkarnację - jednego życia może nie starczyć ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 14.12.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Zatrzymac Zielonooka!!! Gdzie ona jedzie!Lublin lezy tka samo w lubuskiem jak Wloclawek byl we wroclawskim... A Lodz nad morzem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 14.12.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 a ja wszystkim proponuje... wielkie darcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 14.12.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Zatrzymac Zielonooka!!! Zdecydowanie. Roześle się zdjęcia (chociażby awatarek) do partroli na rogatkach - i zatrzymamy. Pawson jak wiadomo trenuje by zostać Szymonem Słupnikiem - i przeszkadzać mu się nie godzi... Ech te kobiety, człowiek doznaje oświecenia, zrywa z dotychczasowym, pełnym grzechów, życiem, i co ? Ano zaraz przyjeżdzają, na szyję się rzucają, doczesnymi czy nawet powiem dosadniej - cielesnymi (i bardzo takimi jakimiś okrągłymi, foremnymi - tfu - na psa urok) sprawami umysł (??) zaprzątają ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.12.2006 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 no tak Pawson w Lublinie... ale ja jade do woj. lubuskiego (do Miedzyrzecza :]) mala literoweczka na przepustce - po to wlasnie zeby siostra przelozona nie zauwazyla ze to 2 rozne strony swiata ps. Kochani, lece bo mam pociag za 1,5 godz a jeszcze sie nie spakowalam a zeby Wam sie nie nudziło: Obejrzyj swoje dlonie - i wcale nie musisz byc chiromanta zeby wyczytac z nich cos o swoich upodobaniach i sklonnosciach Zmierz dlugosc palca wskazujacego [to ten drugi od kciuka ] (2D) i serdecznego [ to ten czwarty co to nosicie łobrączki] (4D) Podziel dlugosc palca wskazujacego przez dl. palca serdecznego 2D:4D a otrzymasz pewna proporcje. Wzorcowa to dla kobiet ok. 1, a dla mezczyzn ok.0,96 [ co ciekawe proporcje te sa stale przez cale nasze zycie a zakodowaly sie genetycznie juz w zyciu plodowym ] Z badan wynika ze i kobiety i mezczyni o nizszym niz wzorcowy wskaznik 2D:4D sa bj. asertywni, maja wieksze zdolnosci matematyczne, przywodcze, bywaja bj. agresywni dodatkowo mezczyzni o wskazniku nizszym niz 0,96 maja zwykle wiecej partnerek seksualnych i... wiecej dzieci od tych z wyzszym Kobiety o wyzszym wsk. sa zwykle bj. plodne i maja bj "kobiecy typ budowy" za to bj narazone na raka jajnika czy piersi "Wysokowskanikowi" mezczyzni sa bj. uzdolnienie humanistycznie (artystycznie, muzycznie ), maja wiekszy zasob słow i sa bj. elokwentni choc ...powinni dbac o serce mierzcie sobie teraz mierzcie a ja tymczasem..... całuje Was mocno w mokre dzioby [ zwl. długiego ] prosze przekazac caluski dla tych co spia po nocnych szalenstwach - czyli rrmi, aggi i zochne zmykam, pa Linn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 14.12.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Te Zielona a te palce to w której rece - bo w prawej mi ucięło serdecznego przy ślubie:) a mierzyć po zewnętrznej stronie czy wewnętrznej. Jak po zewnętrznej to żem ogier że chej a po wewnętrznej tom arystokrata i pisarz Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 14.12.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Jak po zewnętrznej to żem ogier że chej a po wewnętrznej tom arystokrata i pisarz Sebo8877 fiu fiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 14.12.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Z logicznej analizy wypowiedzi zielonej wynika m.in. że faceci o zdolnościach matematycznych mają więcej partnerek seksualnych niż ci o zdolnościach humanistycznych. Dlaczego nikt mi tego wcześniej nie powiedział? Spisek polonistów? Stąd m.in. wynika że żadne tam becikowe - tylko obowiązkowa matematyka na maturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 14.12.2006 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Z logicznej analizy wypowiedzi zielonej wynika m.in. że faceci o zdolnościach matematycznych mają więcej partnerek seksualnych niż ci o zdolnościach humanistycznych. Bo widzisz, Ci o zdolnosciach matematycznych umiom policzyc, ile mieli tych partnerek, a Ci humanisci nie umieja. I dlatego gorzej wypadaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 14.12.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 mmmad - nie wydaje mi sie żeby to było poprawne wyjaśnienie. W końcu humaniści, jak nie umieją liczyć, to mogą sobie karbować na .... ramie od łóżka Mówiąc prawdę to raczej spodziewałbym się odwrotnej tendencji. Taki matematyk, to jednak w przeciwieństwie do humanisty, nie doda do siebie takiej np. Ziuty, Kunegundy i Felicji otrzymując w efekcie 10 - matematykowi z tego dodawania zawsze wyjdzie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.12.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 To ja Wasza siostra przelozona .Moze przemowie dzisiaj ludzkim glosem do Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 14.12.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Rzeknij więc co Ci leży na wątrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.12.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Jest wieczór , stoję przy latrynie , winko w koszyczku przyniesłam Nic nie słyszę , sioooooostro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.12.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 sioooooostro przeciez napisalam , ze bede przemawiala od watroby jak Kulka chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts