Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dochodzą do końca

Grzegorz 40

Recommended Posts

Tola , zdradź choć troszkę 8)

Zawsze byłam ciekawa jak Wam sie tak w trójkę udaje :lol:

Toż to szmat czasu jak ze sobą jesteście 8) :wink:

...sęk w tym, że nie zdradzam i dlatego ten trójkącik jest wieczny 8) :wink:

• Odpowiedzi 21,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• rrmi

2928

• Aggi

2330

• zielonooka

1354

• Pawson

1210

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja osobiście to kuleczce bym zaproponował na początek "Dirty dancing", później "Nagi instynkt" przedłużony do "9 i 1/2 tygodnia" a na pożegnanie "Ostatnie tango w Paryżu". Na zakączenie może być "Śniedanie u Tiffaniego" - ale to zupełnie inna bajka ;-) Albo "Śniadanie mistrzów" - też całkiem inna parafia :-)

(jak tak sobie to planuję to coraz bardziej bym chciał uwierzyć w reinkarnację - jednego życia może nie starczyć :-) )

Zatrzymac Zielonooka!!!

Zdecydowanie. Roześle się zdjęcia (chociażby awatarek) do partroli na rogatkach - i zatrzymamy. Pawson jak wiadomo trenuje by zostać Szymonem Słupnikiem - i przeszkadzać mu się nie godzi... Ech te kobiety, człowiek doznaje oświecenia, zrywa z dotychczasowym, pełnym grzechów, życiem, i co ? Ano zaraz przyjeżdzają, na szyję się rzucają, doczesnymi czy nawet powiem dosadniej - cielesnymi (i bardzo takimi jakimiś okrągłymi, foremnymi - tfu - na psa urok) sprawami umysł (??) zaprzątają ...

no tak

Pawson w Lublinie... ale ja jade do woj. lubuskiego :wink: (do Miedzyrzecza :])

mala literoweczka na przepustce - po to wlasnie zeby siostra przelozona nie zauwazyla ze to 2 rozne strony swiata :wink: :lol:

ps. Kochani, lece :wink: bo mam pociag za 1,5 godz a jeszcze sie nie spakowalam :)

a zeby Wam sie nie nudziło:

:wink:

Obejrzyj swoje dlonie - i wcale nie musisz byc chiromanta zeby wyczytac z nich cos o swoich upodobaniach i sklonnosciach :)

Zmierz dlugosc palca wskazujacego [to ten drugi od kciuka :lol: ] (2D) i serdecznego [ to ten czwarty co to nosicie łobrączki] (4D)

Podziel dlugosc palca wskazujacego przez dl. palca serdecznego 2D:4D a otrzymasz pewna proporcje.

Wzorcowa to dla kobiet ok. 1, a dla mezczyzn ok.0,96 [ co ciekawe proporcje te sa stale przez cale nasze zycie a zakodowaly sie genetycznie juz w zyciu plodowym ;) ]

Z badan wynika ze i kobiety i mezczyni o nizszym niz wzorcowy wskaznik 2D:4D sa bj. asertywni, maja wieksze zdolnosci matematyczne, przywodcze, bywaja bj. agresywni dodatkowo mezczyzni o wskazniku nizszym niz 0,96 maja zwykle wiecej partnerek seksualnych i... wiecej dzieci :) od tych z wyzszym :)

Kobiety o wyzszym wsk. sa zwykle bj. plodne i maja bj "kobiecy typ budowy" za to bj narazone na raka jajnika czy piersi

"Wysokowskanikowi" mezczyzni sa bj. uzdolnienie humanistycznie (artystycznie, muzycznie ), maja wiekszy zasob słow i sa bj. elokwentni choc ...powinni dbac o serce :)

mierzcie sobie teraz mierzcie :wink: :lol: :lol: :lol:

a ja tymczasem.....

całuje Was mocno w mokre dzioby :wink: [ zwl. długiego :wink: :lol: ] prosze przekazac caluski dla tych co spia po nocnych szalenstwach - czyli rrmi, aggi i zochne :wink:

zmykam, pa

Linn :wink:

Z logicznej analizy wypowiedzi zielonej wynika m.in. że faceci o zdolnościach matematycznych mają więcej partnerek seksualnych niż ci o zdolnościach humanistycznych. Dlaczego nikt mi tego wcześniej nie powiedział? Spisek polonistów?

Stąd m.in. wynika że żadne tam becikowe - tylko obowiązkowa matematyka na maturze ;-)

Z logicznej analizy wypowiedzi zielonej wynika m.in. że faceci o zdolnościach matematycznych mają więcej partnerek seksualnych niż ci o zdolnościach humanistycznych.

Bo widzisz, Ci o zdolnosciach matematycznych umiom policzyc, ile mieli tych partnerek, a Ci humanisci nie umieja. I dlatego gorzej wypadaja...

mmmad - nie wydaje mi sie żeby to było poprawne wyjaśnienie. W końcu humaniści, jak nie umieją liczyć, to mogą sobie karbować na ....

ramie od łóżka ;-)

Mówiąc prawdę to raczej spodziewałbym się odwrotnej tendencji. Taki matematyk, to jednak w przeciwieństwie do humanisty, nie doda do siebie takiej np. Ziuty, Kunegundy i Felicji otrzymując w efekcie 10 - matematykowi z tego dodawania zawsze wyjdzie 3 ;-)