kuleczka 14.12.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Ciiiiii Maxtorka....... To ja.......kulka......a Sebo nie nadchodzi tymczasem łykniem winka może żeby umilić czekanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.12.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 sioooooostro przeciez napisalam , ze bede przemawiala od watroby jak Kulka chce Pomiń wstęp bo się już doczekać nie mogę kulka , polałam Nie wiem co z Sebo . Mam nadzieję że hasła nie zapomniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 14.12.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 sioooooostro przeciez napisalam , ze bede przemawiala od watroby jak Kulka chce Pomiń wstęp bo się już doczekać nie mogę kulka , polałam Nie wiem co z Sebo . Mam nadzieję że hasła nie zapomniał Jak zapomniał, to jego strata No to "chluśniem bo uśniem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.12.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 No to "chluśniem bo uśniem" Wypijem to przeżyjem Butelka dno pokazała Może ktoś następną przyturla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 14.12.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 wieczorną porą pod latrynączeka dziewczyna z dziewczynąon zaś gdzie indziej się plątataki jest koniec trójkąta............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.12.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 a gdzie moja ulubiona Pelagia jest Pijcie , pijcie , bedziecie latwiejsze Ja w cnocie w tym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.12.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 I wszystko się skończyło A tak nam dobrze było ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.12.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 a gdzie moja ulubiona Pelagia jest Pijcie , pijcie , bedziecie latwiejsze Ja w cnocie w tym tygodniu Chyba się wyjaśnienia należą Kto to jest Pelagia ? A cnota to w jakim kolorze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.12.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 cnota ma zawsze kolor rozy Pelagia zglosi sie jutro sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.12.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 cnota ma zawsze kolor rozy Pelagia zglosi sie jutro sama I po czynach ją poznamy ? Czy po czym inszym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.12.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 I po czynach ją poznamy ? czyn to ja zarzadze na jutro , ale spoleczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 14.12.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 I po czynach ją poznamy ? czyn to ja zarzadze na jutro , ale spoleczny ja mam zwolnienie od lekarza... krzyże chore mom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 14.12.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 mmmad przyszedl niespodziewaniepod latryne, w lateksiesciagnal dziewczynom ubraniei sprzedal na wage w szmateksie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 14.12.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 I po czynach ją poznamy ? czyn to ja zarzadze na jutro , ale spoleczny rrmi zeswinilas sie ostatnio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 14.12.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 mmmad przyszedl niespodziewanie pod latryne, w lateksie sciagnal dziewczynom ubranie i sprzedal na wage w szmateksie gołe dziewczę pod latryną stoi ze smutną miną zaraz...i drugie dziewczę hoże w krzakach się schować nie może ach co za los bezlitosny trza będzie czekać do wiosny na drugi przydział odzieży bo tera się nie należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 14.12.2006 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Gdzie jest siostra oddziałowa rozbieranki jakieś, swawole przy latrynie ło co tutej chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 15.12.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Jestem jestem - selim mnie do wyra przywiąząl i zakneblował skarpetami - nie mogłem się wyrwać - Zielona mnie podkablowała ze wieczorem się chcem wymknąc pod latrynke.Czekałyście na mie dziewczyny widzę ale dałem ciała:( i choc nadal darzę Was ogromnym uczuciem wiem że mam przechlapane... Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 15.12.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Jestem jestem - selim mnie do wyra przywiąząl i zakneblował skarpetami - nie mogłem się wyrwać - Zielona mnie podkablowała ze wieczorem się chcem wymknąc pod latrynke. Czekałyście na mie dziewczyny widzę ale dałem ciała:( i choc nadal darzę Was ogromnym uczuciem wiem że mam przechlapane... Sebo8877 molestował cię???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 15.12.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 cnota ma zawsze kolor rozy Pelagia zglosi sie jutro sama Petronelu ulubiona zgłaszam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 15.12.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 cnota ma zawsze kolor rozy Pelagia zglosi sie jutro sama Petronelu ulubiona zgłaszam się Chuchnij! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts