jea 19.12.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 To była...taka miętka polemika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 19.12.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 http://www.moksio.republika.pl/blog/majtki.jpg Pomyślałam że się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 19.12.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 ten fason zdecydowanie nawiązuje do prezentu kuleczki, teraz mamy jasne zasady !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 19.12.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 http://www.moksio.republika.pl/blog/majtki.jpg Pomyślałam że się przyda powiesić na latrynie... kulka te z kleksem tam znalazła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.12.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 To nadaje sie do powieszenia w Magdalence .Tam na drzewie moznaprzybic bo dziewczeta w lesie pracuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 19.12.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 To nadaje sie do powieszenia w Magdalence . Tam na drzewie moznaprzybic bo dziewczeta w lesie pracuja Gdybyś kupiła dzieczynom na święta kilka par takich "niewymownych" i zaczęła tam rozdawać, to mogłaby być niezła sensacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.12.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 alez one sa bardzo wymowne , mowia o tym , ze ktos sie w nie , ze tak powiem okupkal Swoja droga ciekawa propozycja moglabym sciagnac (do tego rozdawania majtek) TV , prase , swiatla , kamery , slawna moge byc Wywiady , wlasny fryzjer i te sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 19.12.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 będę za Tobą koszyk niosła ok? a Ty bedziesz z niego rozdawała... może się załapię na gwiazdę drugiego planu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 19.12.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 rrmi, ja mogę grać na trąbce i obwieszczać, że nadchodzisz Ewentualnie mogę być menadżerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 19.12.2006 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 A ja, jesli nie dostane 10% z dochodow (po opodatkowaniu), to bede na lewo i prawo mowic, ze to nie jest prawdziwa kupa, tylko podrobka.I na potwierdzenie bede dotykal, a potem oblizywal palce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.12.2006 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Jak Wy niczego nie rozumiecie.To wszystko cale te zamieszanie z osranymi majtkami maglebszy sens a nie tylko slawa i pieniadze.Sa to sprawy niezrozumiale dla przecietnego smiertelnika , to kwintesencja ludzkosci jest .I KowalskiegoPostarajcie sie wzniesc ponad codzienna szarzyzne i popatrzcie z nadzieja w jutrzejszy dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 19.12.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Postarajcie sie wzniesc... ... ta i sami sie posramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.12.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 czy to jest dla Ciebie jakis klopot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 19.12.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 cale te zamieszanie z osranymi majtkami ma glebszy sens a nie tylko slawa i pieniadze. Sa to sprawy niezrozumiale dla przecietnego smiertelnika , OK, podzielmy sie. Ty wez te sprawy niezrozumiale, ja pieniadze, inni niech wezma slawe. No chyba, ze na slawie da sie lepiej zarobic... Np. w reklamie... O! Moglbym wystapic w reklamie antymobingu. Gralbym np. p. Narciarskiego, sliniacego sie juz na widok damskiej nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 19.12.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Zatwardziło jom? no to lewatywe jej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.12.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 no to lewatywe jej opamietaj sie Wiesz co bylo kiedys jak robilismy Jej lewatywe Sie mmmad nie wymadrzaj tak z tym podzialem Poza tym ja tez nie rozumiem co mi chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 19.12.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 cale te zamieszanie z osranymi majtkami ma glebszy sens a nie tylko slawa i pieniadze. Sa to sprawy niezrozumiale dla przecietnego smiertelnika , OK, podzielmy sie. Ty wez te sprawy niezrozumiale, ja pieniadze, inni niech wezma slawe. No chyba, ze na slawie da sie lepiej zarobic... Np. w reklamie... O! Moglbym wystapic w reklamie antymobingu. Gralbym np. p. Narciarskiego, sliniacego sie juz na widok damskiej nogi A co do sex afer to ja tam chciałbym aby mnie kobietki molestowały w śpitaliku.. na ten przykład sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 19.12.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Osobiście widziałam, jak Ci siostra mierzyła temperaturę w tym no......intymnym miejscu Dla mnie to podchodzi pod molestowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.12.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 sebo... molestowanie to jest wtedy gdy jedna ze stron nie chce to jak cie tam mozna molestowac co? a tak w temacie... na calym oddziale tylko siostry i siostry.... a nie mogl by byc na skladzie choc z jeden przystojny sanitariusz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.12.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Ty sie Kulka jakos ograrnij , bo tym golym tylkiem swiecisz i pacjentom smaka robisz na drobiowe miesko I nie zastanawiaj sie juz co roi Siostra przelozona (ja znaczy ) bo sie to zle skonczy . Cos sie tu towarzystwo rozbrykalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts