jea 19.12.2006 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 a tak w temacie... na calym oddziale tylko siostry i siostry.... a nie mogl by byc na skladzie choc z jeden przystojny sanitariusz? może ten http://www.lesterjamesbrandt.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 20.12.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 sebo... molestowanie to jest wtedy gdy jedna ze stron nie chce to jak cie tam mozna molestowac co? a tak w temacie... na calym oddziale tylko siostry i siostry.... a nie mogl by byc na skladzie choc z jeden przystojny sanitariusz? Paulina - od dzis moge na oddziale Być Twoim osobistym sanitariueszem Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 20.12.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 a nie mogl by byc na skladzie choc z jeden przystojny sanitariusz? Gdyby nam siostry oddaly choc na chwile brzytwy i zyletki, tez bys odkryla w nas piekno. (u mnie np. wewnetrzne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.12.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Gdyby nam siostry oddaly choc na chwile brzytwy i zyletki, chyba zartujesz? Poza tym my siostry mamy wieksza mozliwosc postrzegania piekna niz taka wrredna dajmy na to Ta to tylko ten tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 20.12.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 jea a co Ty nam tu za pacyjentów podsyłasz Nie wiem co na to oddziałowa, ale ja bym ten przypadek zdiagnozowała "przerost formy nad treścią" mmad, no co Ty....ja tam widzę w Was piękno....dzikie i nieokiełznane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 20.12.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Paulina - od dzis moge na oddziale Być Twoim osobistym sanitariueszem Sebo8877 a czemu dopiero od dzis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.12.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 kuleczka to jest sanitariusz ino nie wiem czy zielonej odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.12.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 kuleczka to jest sanitariusz ino nie wiem czy zielonej odpowiada Jak Zielona go nie będzie kciała to ja go do pchania wózka przysposobię Na silnego wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 20.12.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 hmmm sanitariusz calkiem calkiem tyle ze ja lubie takich bj meskich a nie slodkich jak budyn z soczkiem malinowym i moglby byc ciut bardziej osierściony na.... froncie:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 20.12.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 sanitariusz krojem majtów łapie się w standardach niech zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 20.12.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 sanitariusz krojem majtów łapie się w standardach niech zostanie myslisz ze moze choc pod majtami jest osiersciony? czy tez depilacja pelna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 20.12.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 przy okazji - nie wiem czy wiecie - zmarla Danuta Rinn ktora bardzo lubilam, a tak pisze bo w temacie - bo to Ona spiewala przeciez "Gdzie ci mężczyni... prawdziwi tacy , orły sokoły herosy..." ciekawe czy te "chłopy" sokoly i herosy tez sie depilowali?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.12.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Jakis pryszczaty chodzi kolo latrynyMoze kogos szuka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.12.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Jakis pryszczaty chodzi kolo latryny Moze kogos szuka? Jak owłosiony na klacie to ten co go Zielona była zamawiała Szybko go przysłali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 20.12.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 ja tam lubie sierściuchy no cooo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.12.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Moze to Redakcja tak sie postarala i nadala expresem? Dla mnie moze byc nie owlosiony nie lubie za bardzo Tak w ogole to zycie jest piekne i trzeba byc dobrym czlowiekiem i sie starac i wtedy bedzie git ps.chyba potrzebuje na izolatke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 20.12.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 ps.chyba potrzebuje na izolatke Moze pomoga Ci elektrowstrzasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 20.12.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 ps.chyba potrzebuje na izolatke Moze pomoga Ci elektrowstrzasy? ups... przy rrmi nie wypowiadalabym slowa "elektro..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.12.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 ja tam lubie sierściuchy no cooo? ten będzie chiba dobry http://www.niceoldmen.com/photogallery/gallery1/DADDY.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 20.12.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 sierściuchy napisałam ! a nie... sweterki z wielbłądziej wełny moherowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts