mmmad 20.12.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 zgineła mi wątroba szukam takiej nie-przepitej był kiedyś taki fajny motyw z wątrobą w Kompleksie Portnoy'a Watrobka rozeszla sie w rodzinie. Rekawica byla znacznie bardziej czaderska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.12.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Maxti w elektrowni serc nie maja Dziwne , ze rozumu nikt nie chce Na piechote jestem dzsiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 20.12.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 A mnie zawsze zastanawia dlaczego te rozebrane zawsze w szpilkach Zimno im czy co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.12.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 A mnie zawsze zastanawia dlaczego te rozebrane zawsze w szpilkach Zimno im czy co ? niskie chiba som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 20.12.2006 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 A jezlei chodzi o organy to ja bym reflektowałbym na ten palec czwarty bodajrze prawej ręki - ino ma być s fajnym paznokciem.. sebo8877 Tobie sebo po prostu chodzi o obrączkę. Dawno juz ktoś się zaopiekował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 20.12.2006 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 A mnie zawsze zastanawia dlaczego te rozebrane zawsze w szpilkach Zimno im czy co ? Eeee tam zimno...."nago ale w ostrogach" człowiek się bezpieczniej czuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.12.2006 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 niskie chiba som moze sa z Niska a tam taka moda Rosjanie chca wykupic nasze szpitalne lozka ale za bezcen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 20.12.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Nawet polskiego gnoju nie oddam! Pozdr. Slimak z P a l c o w k i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 20.12.2006 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Rosjanie chca wykupic nasze szpitalne lozka ale za bezcen a czym płaca? wódką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 20.12.2006 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 A może w zamian zniosą restrykcje? I nasi zarobią trochę więcej, bo wiadomo że mięso idzie i tak na wschód, tylko przez pośredników, którzy oczywiście na tym zarabiają... A co do wódki - przepis jest prosty, surowce dostępne, sprzęt prosty - więc o co chodzi ??? Możemy nawet wejść na rynek i wypromować nową martę - "Latrynianka". Brzmi prawie tak dobrze jak "jasio wędrowniczek" - w smaku też pewnie niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.12.2006 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Maxti w elektrowni serc nie maja Dziwne , ze rozumu nikt nie chce Na piechote jestem dzsiaj Toż mówiłam chytam za serce i tym od elektryki zaniesę Z wyrazami i specjalnymi życzeniami ...%^&* &^% * *&^% i kawałek szkła PS . Sebo .... Ty też wiesz co .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.12.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Zielona, łooo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.12.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Dzisiaj na nocke nie przychodze , wiec nikt nie bedzie Was pilnowal , robcie co chcecie.Byleby dzieci nie bylo z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.12.2006 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Dzisiaj na nocke nie przychodze , wiec nikt nie bedzie Was pilnowal , robcie co chcecie. Byleby dzieci nie bylo z tego a króliczki mogom...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 20.12.2006 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Zielona, łooo... coooo????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 20.12.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 dostalam dzis łancuszek taki mailem znaczy sie no i tam byl aniolek , prosze ja Was... taki tlusciutki rumiany , nawet nie brzydki, lypal oczkami prawie jak Aggi w avatarze w mailu bylo napisane ze Aniolek cos tam ple ple ple ale zeby wyslac do 7 osob bo jak sie wysle to o 18:55 ktos da znak i powie cos milego (nie bylo sprecyzowane czy telefonicznie czy mailowo czy osobiscie) ale ze super milego powie na co sie od dawna czekalo i co?!?!?! i gó..... zlamalam sie (bo zazwyczaj lancuszki laduja w koszu) i.... wyslalam do jakis 7 nieszczesliwcow glupi lancuszek (narazajac sie na przeklenstwa bo wiekszosc moich kochanych przyjaciol lancuszkow nienawidzi (podobnie jak ja) i cisza nie ze nic milego nawet ale wogole nic !!!!! tylko jea napisał "łooooo " ale nie wiem o co biega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.12.2006 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 a króliczki mogom...? sie zwyklo mowic ze sie mnozy jak kroliki Zielona a moze to nie chodzi o rozumienie tylko ,ze te loo mile jest dajmy na to ? Aggi to ma fife pod okiem , temu tak lypie Domknac nie da rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.12.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 dostalam dzis łancuszek taki mailem znaczy sie no i tam byl aniolek , prosze ja Was... taki tlusciutki rumiany , nawet nie brzydki, lypal oczkami prawie jak Aggi w avatarze w mailu bylo napisane ze Aniolek cos tam ple ple ple ale zeby wyslac do 7 osob bo jak sie wysle to o 18:55 ktos da znak i powie cos milego (nie bylo sprecyzowane czy telefonicznie czy mailowo czy osobiscie) ale ze super milego powie na co sie od dawna czekalo i co?!?!?! i gó..... zlamalam sie (bo zazwyczaj lancuszki laduja w koszu) i.... wyslalam do jakis 7 nieszczesliwcow glupi lancuszek (narazajac sie na przeklenstwa bo wiekszosc moich kochanych przyjaciol lancuszkow nienawidzi (podobnie jak ja) i cisza nie ze nic milego nawet ale wogole nic !!!!! tylko jea napisał "łooooo " ale nie wiem o co biega Twój avatarek mię się pododa, znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 20.12.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Zielona a moze to nie chodzi o rozumienie tylko ,ze te loo mile jest dajmy na to ? Aggi to ma fife pod okiem , temu tak lypie Domknac nie da rady no dla swojego zdrowia psychicznego musze uznac ze to jea'owe "łoooooo" to wlasnie to cos milego bo inaczej wyjdzie ze łancuszek i łypajacy Aniolek nie działaja a to by juz kompletnie zrujnowało mój swiatropoglad!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 20.12.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Twój avatarek mię się pododa, znowu o!!!!! czyli ze... co?! jejku! Aniolek znaczy sie ... działa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts