Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dochodzą do końca

Grzegorz 40

Recommended Posts

• Odpowiedzi 21,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• rrmi

2928

• Aggi

2330

• zielonooka

1354

• Pawson

1210

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A może w zamian zniosą restrykcje? I nasi zarobią trochę więcej, bo wiadomo że mięso idzie i tak na wschód, tylko przez pośredników, którzy oczywiście na tym zarabiają...

A co do wódki - przepis jest prosty, surowce dostępne, sprzęt prosty - więc o co chodzi ??? Możemy nawet wejść na rynek i wypromować nową martę - "Latrynianka". Brzmi prawie tak dobrze jak "jasio wędrowniczek" - w smaku też pewnie niczego sobie ;-)

Maxti w elektrowni serc nie maja :roll:

Dziwne , ze rozumu nikt nie chce :roll:

Na piechote jestem dzsiaj :D

Toż mówiłam chytam za serce i tym od elektryki zaniesę 8) :lol:

Z wyrazami i specjalnymi życzeniami ...%^&* &^% * *&^% i kawałek szkła 8) :wink:

PS . Sebo .... Ty też wiesz co .... 8) :wink:

dostalam dzis łancuszek

taki mailem znaczy sie :evil:

no i tam byl aniolek , prosze ja Was... taki tlusciutki rumiany , nawet nie brzydki, lypal oczkami prawie jak Aggi w avatarze

:wink:

w mailu bylo napisane ze Aniolek cos tam ple ple ple ale zeby wyslac do 7 osob bo jak sie wysle to o 18:55 ktos da znak i powie cos milego (nie bylo sprecyzowane czy telefonicznie czy mailowo czy osobiscie) ale ze super milego powie na co sie od dawna czekalo :-?

i co?!?!?!

i gó..... :evil:

zlamalam sie (bo zazwyczaj lancuszki laduja w koszu) i....

wyslalam do jakis 7 nieszczesliwcow glupi lancuszek (narazajac sie na przeklenstwa bo wiekszosc moich kochanych przyjaciol lancuszkow nienawidzi (podobnie jak ja)

i cisza :o :(

nie ze nic milego nawet ale wogole nic

!!!!!

tylko jea napisał "łooooo :o " ale nie wiem o co biega :-? 8)

dostalam dzis łancuszek

taki mailem znaczy sie :evil:

no i tam byl aniolek , prosze ja Was... taki tlusciutki rumiany , nawet nie brzydki, lypal oczkami prawie jak Aggi w avatarze

w mailu bylo napisane ze Aniolek cos tam ple ple ple ale zeby wyslac do 7 osob bo jak sie wysle to o 18:55 ktos da znak i powie cos milego (nie bylo sprecyzowane czy telefonicznie czy mailowo czy osobiscie) ale ze super milego powie na co sie od dawna czekalo :-?

i co?!?!?!

i gó..... :evil:

zlamalam sie (bo zazwyczaj lancuszki laduja w koszu) i....

wyslalam do jakis 7 nieszczesliwcow glupi lancuszek (narazajac sie na przeklenstwa bo wiekszosc moich kochanych przyjaciol lancuszkow nienawidzi (podobnie jak ja)

i cisza :o :(

nie ze nic milego nawet ale wogole nic

!!!!!

tylko jea napisał "łooooo :o " ale nie wiem o co biega :-? 8)

Twój avatarek :lol:

mię się pododa, znowu

:oops: :wink:

Zielona a moze to nie chodzi o rozumienie tylko ,ze te loo mile jest dajmy na to ?

Aggi to ma fife pod okiem , temu tak lypie

Domknac nie da rady

no dla swojego zdrowia psychicznego musze uznac ze to jea'owe "łoooooo" to wlasnie to cos milego

:o

bo inaczej wyjdzie ze łancuszek i łypajacy Aniolek nie działaja :o a to by juz kompletnie zrujnowało mój swiatropoglad!!!! :-? :( :o