zielonooka 21.12.2006 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 a dziekujemy...dziekujemy ale kurcze... ogien tez nam schowali wiec jak my te choiineczke zuzytkujemy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.12.2006 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 zrobimy pierogi z choinka ESKIMOSIE dziekuje i ode mnie rowniez przyjmij najlepsze zyczenia. ps.kryste czy ja naprawde bylam mila? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 21.12.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 no faktycznie cholera,.... swieta rrmi jest mila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 21.12.2006 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 aha rrmi uprzedzam lojalnie - ty sie nastaw (glownie psychicznie) ze bede dzwonila do Cię z zyczeniami niema to tamto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.12.2006 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 aha rrmi uprzedzam lojalnie - ty sie nastaw (glownie psychicznie) ze bede dzwonila do Cię z zyczeniami niema to tamto poprosze o szklanke wodki Dzwon dzwon tak se mysle co se nie odzywasz wcale. nie to co Moja Kochana Petronela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 21.12.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 bo jest dobry policjant to i musi byc zly policjant jest Petronella i jest ...Kunegunda (?!?) co sie nie odzywa * ale w Wigilie sie odezwie - i przemowi ludzim glosem * a tak serio to Kunegunda jak wraca do domu to pada na pysk ew. lata po sklepach w poszukiw. prezentow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.12.2006 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 moze i koza dlugiemu cos milego powie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 21.12.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Eskimosie - Tobie tez Wesolych Swiat i szczesliwego ja pozniej tez z prezencikiem wpadne, a co. teraz ide grzebac w grzybach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.12.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Zosia a szczym wpadniesz?Moze byc cos mocniejszego jak na dzisiajNerw trzepie , mozna poluzowac chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 21.12.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Jaki podkop? że ja nic o nim nie wiem a kto w tym roku robi za karpia? Może Wrredna? ona to już od lipca robi za karpia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.12.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 to co ona dziubkiem robi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 21.12.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Idą Święta. Tradycyjnie Polskie Święta Pojednania i Sympatii miedzy ludźmi. (nawet zwierzęta będą rozmawiać po ludzku) Z tej okazji dla wszystkich pensjonariuszy ten drobny upominek: (pozwoli może uczynić te Święta jeszcze bardziej wesołymi) http://images2.fotosik.pl/302/af457431dfd85ed6.jpg Jeśli ktoś z Was zachował do mnie choć cień urazy - szczerze przepraszam. WSZYSTKIEGO DOSIEGO Wzajemnie Wesołych Swiąt ps.nikt sie nie gniewa , ot wesoło było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 21.12.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Eskimos, znowu męczysz palmę Że co ? a co niby wsadziłes pod to srebne? Majeczka palmy od maryśki nie odróżniasz??? chyba Ci lobotomie trzeba zrobic ESKIMOS..... śliczny podarek Buziaki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 21.12.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 to co ona dziubkiem robi ? robi tak: yyyyy i usiłuje domknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.12.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 nie moge sobie tego wyobrazic Majce lobotomie zrobimy jutro bedzie jak znalazl na swieta. Po calej nocy palenia trawy od Eskimosa wyjdzie git Byleby Zosia nie za duzo uzyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 21.12.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Idą Święta. Tradycyjnie Polskie Święta Pojednania i Sympatii miedzy ludźmi. (nawet zwierzęta będą rozmawiać po ludzku) Z tej okazji dla wszystkich pensjonariuszy ten drobny upominek: (pozwoli może uczynić te Święta jeszcze bardziej wesołymi) http://images2.fotosik.pl/302/af457431dfd85ed6.jpg Jeśli ktoś z Was zachował do mnie choć cień urazy - szczerze przepraszam. WSZYSTKIEGO DOSIEGO Również Pogodnych i RodzinnychŚwiąt i dobrego Nowego Roku Jak dobrze że Sis się z tymi pierogami zaoferowała , bo żem niepaląca i z tej choinki bym nie skorzystała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 21.12.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 ESKIMOS Tobie też wszystkiego naj naj....ale tak kombinuję, że jak masz takie możliwości na mieście, to może jeszcze trochie sniegu byś wykombinował Sis kieeeedy pierogi!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 21.12.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Tacy jacyś normalni jesteście Na przepustki chcecie wyjść ? Wszystkiego najlepszego !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 21.12.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Jest taki dzień w którym zwierzęta ludzkim głosem gadają ... I on się właśnie zbliża .... I my w związku z tym próbę mikrofonu robimy .... A w ogóle to koza długiego nas tak uczłowiecza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 21.12.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Jest taki dzień w którym zwierzęta ludzkim głosem gadają ... I on się właśnie zbliża .... I my w związku z tym próbę mikrofonu robimy .... A w ogóle to koza długiego nas tak uczłowiecza A ja się tak zastanawiam czy aby koza długiego to nie długi w przebraniu trenujący do roli turonia w jasełkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts