rrmi 26.12.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 ta rybka to juz sama chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 26.12.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 ta rybka to juz sama chodzi .. i krzyczy na podłogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 26.12.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 Chce ktos rybke ? Wszystkie rybki maja łuski... Ciuralla ciuralla la!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 26.12.2006 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 ok sprawdzamy liste Kto sie nie zamelduje dzisiaj ten jutro wlatrynie sprzata I drapie Selima po pleckach Meldujem się Ale Selimma podrapać mogę.....ktoś się musi poświęcić oczywiscie wodą świeconą mmad weź no nie rób wiochy co....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 27.12.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 mmad weź no nie rób wiochy co....... No nie moge... ona juz tu byla wczesniej... P.S. Poczekaj na moj repertuar posylwestrowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.12.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Cześć pacjenty meldujem sie ale latryny nie sprzontam, bo zielona jakieś freski tam rzuca na ściany nie bede jej przeszkadzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.12.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Cześć pacjenty meldujem sie ale latryny nie sprzontam, bo zielona jakieś freski tam rzuca na ściany nie bede jej przeszkadzał fressski rzucam? hmmm no ok - masz racje NI PRZESZKADZAC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.12.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Cześć pacjenty meldujem sie ale latryny nie sprzontam, bo zielona jakieś freski tam rzuca na ściany nie bede jej przeszkadzał fressski rzucam? hmmm no ok - masz racje NI PRZESZKADZAC freski czy hefty jakieś chyba o sztukę chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.12.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Cześć pacjenty meldujem sie ale latryny nie sprzontam, bo zielona jakieś freski tam rzuca na ściany nie bede jej przeszkadzał fressski rzucam? hmmm no ok - masz racje NI PRZESZKADZAC freski czy hefty jakieś chyba o sztukę chodzi nieee to nowa forma odchudzania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.12.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Cześć pacjenty meldujem sie ale latryny nie sprzontam, bo zielona jakieś freski tam rzuca na ściany nie bede jej przeszkadzał fressski rzucam? hmmm no ok - masz racje NI PRZESZKADZAC freski czy hefty jakieś chyba o sztukę chodzi nieee to nowa forma odchudzania znaczy sie...torsje lubisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 27.12.2006 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 okulary spawacza rozdaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.12.2006 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 okulary spawacza rozdaję dostalas pod choinke? ja dostalam min. (od babci stryjeczno-wujecznej czy jakos tam... nawet mocno bogatej osoby) .... hmmm... sweterek... odjazd na maxa Sweterek jest taki ceglasto- brudnozoltawy (normalnie moge robic konkurencje kononowiczowi) czyli kolorystyka jakby nie moja zeby bylo malo to jest najprawdopobniej z ...ciuchlandu i zeby jeszcze było mało jest co najmniej w rozmiarze 46 !!!!!! moge jaby co... komus oddac moze na namiot na budowe sie komus przyda?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 27.12.2006 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 eee tam nie dostałam, tylko chodzi mi o to żeby sobie przy spawaniu oczków nie zaplaskać 46 mówisz ? ale nie miał renifera (Reni - fera) na froncie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.12.2006 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 nie wiem dokladnie jaki rozmiar bo metki sa odprute w tym ta z rozmiarem ale na moje oko z tyle bedzie ( ten brak informacji na metkach plus lekkie "zmechacenie" kaze mi sie domyslac zrodla tej kreacji ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 27.12.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 ja bym wziela ten sweterek. 46 po Swietach jak znalazl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.12.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 a ten tego... kolorek żółtawo-sraczkowaty ci pasuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 27.12.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 dobrze mi sie z cera komponuje, a calosc pieknie ozywia przekrwione oczy jakies krosty od tlustego zarcia tez by sie nadaly, moze sobie do sylwestra podhoduje czy bedzie dzisiaj zbiorka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.12.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 czy bedzie dzisiaj zbiorka ? No jasne A na kogo dziś zbieramy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.12.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 na mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 27.12.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 krosty ? krosty ? ja wiem kto ma krosty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts