mmmad 31.12.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Widzialem dwie biale damy (na szpilkach) i stado bialych myszek... Najlepszego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.12.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Pamieci moich pacjentow Radze posluchac naprawde w sluchawkach Gnarls Barkley Crazy Lyrics I remember when, I remember, I remember when I lost my mind, There was something so pleasant about that place... Even your emotions had an echo in so much space. And when you're out there,without care, Yeah, I was out of touch. But it wasn't because I didn't know enough: I just knew too much Does that make me crazy? Does that make me crazy? Does that make me crazy? Probably And I hope that you are having the time of your life, But think twice, that's my only advice. Come on now who do you, who do you, who do you, who do you Think you are, ha ha ha, bless your soul, You really think you're in control! Well, I think you're crazy... I think you're crazy... I think you're crazy... Just like me. My heroes had the heart to lose their lives out on a limb, And all I remember is thinkin' I wanna be like them. Ever since I was little, ever since I was little it looked like fun, And there's no coincidence I've come, And I can die when I'm done. But maybe I'm crazy? Maybe you're crazy? Maybe we're crazy? Probably! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 01.01.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 O... jak pusto w szpitaliku a przecież to najlepsze miejsce na leczenie syndromu dnia poprzedniego Dosiego Roku Pacjenty !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 01.01.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 nie pusto ja leżę i skrzypię bo mi krtań wysiadła z dziejowego pociągu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 01.01.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 Dzielny byłem o własnych siłach na te ostatnie piętro sie wgramoliłem ....... a potem to jak zwykle - juz tylko helikoptery,helikoptery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 01.01.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 Dzielny byłem o własnych siłach na te ostatnie piętro sie wgramoliłem ....... a potem to jak zwykle - juz tylko helikoptery,helikoptery gratuluję !! oddawałeś, czy ze skąpstwa spałeś w pozycji siedzącej, żeby się nie ulało? (autopsja... ciiii) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.01.2007 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 Dzielny byłem o własnych siłach na te ostatnie piętro sie wgramoliłem ....... a potem to jak zwykle - juz tylko helikoptery,helikoptery gratuluję !! oddawałeś, czy ze skąpstwa spałeś w pozycji siedzącej, żeby się nie ulało? (autopsja... ciiii) Ja to serce mam na dłoni I prawie zawsze oddaję , po dobroci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 02.01.2007 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Dzielny byłem o własnych siłach na te ostatnie piętro sie wgramoliłem ....... a potem to jak zwykle - juz tylko helikoptery,helikoptery gratuluję !! oddawałeś, czy ze skąpstwa spałeś w pozycji siedzącej, żeby się nie ulało? (autopsja... ciiii) Ja to serce mam na dłoni I prawie zawsze oddaję , po dobroci Wiem sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 02.01.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Dzielny byłem o własnych siłach na te ostatnie piętro sie wgramoliłem ....... a potem to jak zwykle - juz tylko helikoptery,helikoptery gratuluję !! oddawałeś, czy ze skąpstwa spałeś w pozycji siedzącej, żeby się nie ulało? (autopsja... ciiii) Ja to serce mam na dłoni I prawie zawsze oddaję , po dobroci Ja też należę do wolontariuszy...przeważnie oddaję chociaż wpierwej się wzbraniam deczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 02.01.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 ... no to "oddawajcie to tej dużej kaczki" ... zrobimy gulaszową na "Trzech Króli" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 02.01.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Dzielny byłem o własnych siłach na te ostatnie piętro sie wgramoliłem ....... a potem to jak zwykle - juz tylko helikoptery,helikoptery gratuluję !! oddawałeś, czy ze skąpstwa spałeś w pozycji siedzącej, żeby się nie ulało? (autopsja... ciiii) Ja to serce mam na dłoni I prawie zawsze oddaję , po dobroci Ja też należę do wolontariuszy...przeważnie oddaję chociaż wpierwej się wzbraniam deczko Ja tam chytry jestem, nie oddaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 02.01.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 ............... Ja tam chytry jestem, nie oddaję ... to bedziesz siedział o suchym pysku z marchewką na zagrychę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 02.01.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Dzielny byłem o własnych siłach na te ostatnie piętro sie wgramoliłem ....... a potem to jak zwykle - juz tylko helikoptery,helikoptery gratuluję !! oddawałeś, czy ze skąpstwa spałeś w pozycji siedzącej, żeby się nie ulało? (autopsja... ciiii) Ja to serce mam na dłoni I prawie zawsze oddaję , po dobroci Ja też należę do wolontariuszy...przeważnie oddaję chociaż wpierwej się wzbraniam deczko A ja wręcz przeciwnie , nie mam nic na przeciw Jak tylko poczuję nawet maciupeńką chęć to Twix-Twix i gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 02.01.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 ... no to "oddawajcie to tej dużej kaczki" ... zrobimy gulaszową na "Trzech Króli" ... ...a potem kaczke do wora i do jeziora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 02.01.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Te żądło - Tobie to się znów marzy gulasz.... Maxi - Twix Twix fajna sprawa Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 02.01.2007 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Te żądło - Tobie to się znów marzy gulasz.... Maxi - Twix Twix fajna sprawa Sebo8877 Najfajniejsza Dwa paluszki a potem nowe życie A w ogóle to Wszystkiego dobrego w Nowym Roku , radości i spełnienia marzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 02.01.2007 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 A ja postanowiłem w nowym roku być dobry. Tak dla odmiany. I dla wszystkich. A szczególnie dla kobiet. I dlatego jeśli jakiejś dziewoi nikt nie molestuje - to ja się poświęcę i mogę pomolestować. Nawet unplugged (chodzi mi oczywiście że bez pośrednictwa elektroniki - wszelkie inne skojarzenia są nieprawdziwe). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.01.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 o żesz i zatłukłeś mi tym ostatnim zdaniem taki ładny początek wyobrażeń unplugged Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 03.01.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Cześć jakiś bałagan, widzieliście siostre przełożoną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 03.01.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Słyszycie jak te gołębie tupią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts