Gość 08.01.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 sie zapasy koncza Zadolowane sa. Wiem gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 08.01.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Moze wiedzialaś ? Bo to wiesz, na chwilę spuścić z oka to nie wiadomo kto głodny a kto nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.01.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 to ja w takim razie swoje walory musze odkurzyc i przepastowac. Nie TY jedna , tylko czy weźmiecie mnie z sobą? To zalezy. Jakie prezentujesz walory, he? A jakie potrzebne , bo nie wiem czy sprostam Czyrakow co najmniej 5, wagrow troche, pryszczy moze byc jakies 15 szt, wrzod by sie tez przydal, jak duzy, wystarczy jeden, ropien mile widziany, a ja masz zgorzel, to juz nasza jestes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 08.01.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 to ja w takim razie swoje walory musze odkurzyc i przepastowac. Nie TY jedna , tylko czy weźmiecie mnie z sobą? To zalezy. Jakie prezentujesz walory, he? A jakie potrzebne , bo nie wiem czy sprostam Czyrakow co najmniej 5, wagrow troche, pryszczy moze byc jakies 15 szt, wrzod by sie tez przydal, jak duzy, wystarczy jeden, ropien mile widziany, a ja masz zgorzel, to juz nasza jestes. To wszysto jest i jeszcze oczka kaprawe, nózki w iks ..i jeszcze coś poszukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.01.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Moze wiedzialaś ? Bo to wiesz, na chwilę spuścić z oka to nie wiadomo kto głodny a kto nie taaa... widzialam jak oddzialowa z lopata sie jakos podejrzanie krecila... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.01.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 chodzi po ścianie i świeci mucha ze złotym zębem trafiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.01.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 a tak w kfestji formalnej, fruciłaś już na dłurzej, jeżeli tak to fajnie a ja tam wiem... tak fracam se... i nie fracam... co fruce... to mnie cafa... no wiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.01.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 chodzi po ścianie i świeci mucha ze złotym zębem trafiłam no i zeba jej wybilas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.01.2007 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 kuleczka - Krole juz przeszli ,czas sie przebierac. Zrzucamy czerwone ? Cholewcia, przegapiłam jakoś Już zrzucam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.01.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 chodzi po ścianie i świeci mucha ze złotym zębem trafiłam no i zeba jej wybilas! ano, ale to nie ząb był, to mucha pirsing miała na pępku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 08.01.2007 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 chodzi po ścianie i świeci mucha ze złotym zębem trafiłam no i zeba jej wybilas! ano, ale to nie ząb był, to mucha pirsing miała na pępku Pępek jej wybiłaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.01.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 chodzi po ścianie i świeci mucha ze złotym zębem trafiłam no i zeba jej wybilas! ano, ale to nie ząb był, to mucha pirsing miała na pępku To znaczy ze to nie mucha byla. Tylko men Zielonej po instalacji irokeza. Jak ktos nie wie, o co sie rozchodzi, niech we "fryzurze" Zielonej poszuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.01.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 a tak w kfestji formalnej, fruciłaś już na dłurzej, jeżeli tak to fajnie a ja tam wiem... tak fracam se... i nie fracam... co fruce... to mnie cafa... no wiesz... to jak wczorajszy obiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.01.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Jak ktos nie wie, o co sie rozchodzi, niech we "fryzurze" Zielonej poszuka hmmm... czy to insynuacja ze w mojej fryzurze mozna jakies zyjatka znalesc?!?!?! o cholera - ostatnio mie cus swedzi ale mialam nadzieje ze to łupierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.01.2007 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 chodzi po ścianie i świeci mucha ze złotym zębem trafiłam no i zeba jej wybilas! ano, ale to nie ząb był, to mucha pirsing miała na pępku Pępek jej wybiłaś ? Zaraz tam wybiłaś Wzięłam go, bo tak się ładnie swiecił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.01.2007 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Jak ktos nie wie, o co sie rozchodzi, niech we "fryzurze" Zielonej poszuka hmmm... czy to insynuacja ze w mojej fryzurze mozna jakies zyjatka znalesc?!?!?! o cholera - ostatnio mie cus swedzi ale mialam nadzieje ze to łupierz taa, zmotoryzowany chiba... Cześć baby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 09.01.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Cześc Tak se czytam te wyznania Babskie i sie zastanawiam jak to wyglada ten pershing w pempku...?? Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 09.01.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Cześc Tak se czytam te wyznania Babskie i sie zastanawiam jak to wyglada ten pershing w pempku...?? Sebo8877 A wiesz po co ONE go noszą ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 09.01.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Cześc Tak se czytam te wyznania Babskie i sie zastanawiam jak to wyglada ten pershing w pempku...?? Sebo8877 A wiesz po co ONE go noszą ??? Jakiś wymóg UE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 09.01.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Te młodsze dla ozdoby a te starsze .....żeby choinkę zapachową było na czym powiesić ...................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts