zielonooka 11.01.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Ona chyba teraz zyje "unplugged". Znaczy bez kroplowki... hmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 11.01.2007 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Chciałam zauważyć, że rrmia zniknęła wraz z sebo nie, żebym była zazdrosna o nie właściwie maxi chciała o to spytać, tylko nie miała odwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.01.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Chciałam zauważyć, że rrmia zniknęła wraz z sebo nie, żebym była zazdrosna o nie właściwie maxi chciała o to spytać, tylko nie miała odwagi Noooooooo , bo jak tak od dziecka śmiałości do kobiet nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 12.01.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Jakiś czas temy zniknął Pawson, wcześniej Mały. Może to jaka zaraza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.01.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Aha... Pawson tez ... hmm... moze ich przeniesli do innego oddzialu?!??!?! takiego bez klamek?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 12.01.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Kuleczka- chcciałemby zaznaczyć ze wyciszam się po tym czego się dowiedziałem - że mnie zdadzasz.... I wiem że Maxi się o mnie martwi - tak więc mówię jej żeby była spokojna - odbieram jej wirualne sny, marzenia i wibracje - Maxi - ty wiesz co Co do Pawsona - ponoć zyje - ale zapisał się do jakiejś innej kliniki na depilarownie gęstego zarostu na plecach - bo Sell dla jaj go ostatnio ogolił i straszne kałczory mu wyrosły na opatkach Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.01.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 [i wiem że [b]Maxi [/b]się o mnie martwi - tak więc mówię jej żeby była spokojna - odbieram jej wirualne sny, marzenia i wibracje - Maxi - ty wiesz co Sebo8877 Się uspokoiłam Zwłaszcza że kuchnie mamy niemal identyczne To prawie tak jakbyśmy razem przebywali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 12.01.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Kuleczka- chcciałemby zaznaczyć ze wyciszam się po tym czego się dowiedziałem - że mnie zdadzasz.... Sebo8877 sebo8877 nie wierz im, ONI KŁAMIĄ , podłość ludzka nie zna granic Maxi tak tak, nieśmiałość to chyba tylko do kobiet......bo kuchnię sebo to już znasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 12.01.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Maxi - poznała nawet moje panele Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.01.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Maxi - poznała nawet moje panele Sebo8877 empirycznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 12.01.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Chciałam zauważyć, że rrmia zniknęła wraz z sebo nie, żebym była zazdrosna o nie właściwie maxi chciała o to spytać, tylko nie miała odwagi Rrmi żywa i wróci tylko na razie ździebko zaorana bo klei karton- gipsy i nie ma kiedy usiąść przy kompie .Kazała was wszystkich ucałować co niechybnie uczynię niektórych ze względu na płeć pomijając ... a zacznę od...?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.01.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 ... a zacznę od...?? ... od d. strony jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 12.01.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 ... a zacznę od...?? ... od d. strony jak zwykle wprawdzie w tym wypadku przyjemność raczej jednostronna ale wiem ,że lubisz więc tak też może być ....chodziło mi o osobę ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.01.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 wiem ,że lubisz więc tak też może być ja od stópek lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 12.01.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 wiem ,że lubisz więc tak też może być ja od stópek lubię zwlaszcza jak sa to stopki mocno procentowe...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.01.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 zwlaszcza jak sa to stopki mocno procentowe...? Twoje stwierdzenie daje możliwości bardzo szerokiej interpretacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.01.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Chciałam zauważyć, że rrmia zniknęła wraz z sebo nie, żebym była zazdrosna o nie właściwie maxi chciała o to spytać, tylko nie miała odwagi Rrmi żywa i wróci tylko na razie ździebko zaorana bo klei karton- gipsy i nie ma kiedy usiąść przy kompie .Kazała was wszystkich ucałować co niechybnie uczynię niektórych ze względu na płeć pomijając ... a zacznę od...?? .....kozy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.01.2007 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 zwlaszcza jak sa to stopki mocno procentowe...? Twoje stwierdzenie daje możliwości bardzo szerokiej interpretacji Ja tam ciekawa jestem od ilu stópek zaczyna być miło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 12.01.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Chciałam zauważyć, że rrmia zniknęła wraz z sebo nie, żebym była zazdrosna o nie właściwie maxi chciała o to spytać, tylko nie miała odwagi Rrmi żywa i wróci tylko na razie ździebko zaorana bo klei karton- gipsy i nie ma kiedy usiąść przy kompie .Kazała was wszystkich ucałować co niechybnie uczynię niektórych ze względu na płeć pomijając ... a zacznę od...?? .....kozy ? Ti .... uważaj bo Ty też młoda koza jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 12.01.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 wiem ,że lubisz więc tak też może być ja od stópek lubię zwlaszcza jak sa to stopki mocno procentowe...? czyste mają być ........przede wszystkim.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts