kuleczka 12.01.2007 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Spóźniłam się na całowanie, czy mam się nadstawić Aggi, gdzie się pchasz......tu kolejka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 12.01.2007 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Spóźniłam się na całowanie, czy mam się nadstawić Aggi, gdzie się pchasz......tu kolejka jest Tia ..... a jak pisałem cobyś na jaką herbatkę zaprosiła to nic a do całowania to pierwsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 12.01.2007 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Spóźniłam się na całowanie, czy mam się nadstawić Aggi, gdzie się pchasz......tu kolejka jest Tia ..... a jak pisałem cobyś na jaką herbatkę zaprosiła to nic a do całowania to pierwsza A bo ja herbaty nie lubię może być kawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 12.01.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Spóźniłam się na całowanie, czy mam się nadstawić Aggi, gdzie się pchasz......tu kolejka jest Tia ..... a jak pisałem cobyś na jaką herbatkę zaprosiła to nic a do całowania to pierwsza A bo ja herbaty nie lubię może być kawa może ....ale u Ciebie bo przy okazji tę Twoją piękną chalupkę sobie oglądnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.01.2007 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Aggi, gdzie się pchasz......tu kolejka jest ja się nigdy nie pcham sami przychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 12.01.2007 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 PEDAŁY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wyobraź sobie, że Twój nieogolony pysk nie jest dla nas żadnym rarytasem, naprawdę woliny damskie usta i policzki, Ty, tutaj krzyczysz, a my chcemy uznania od siostry przełożonej, a kysz, zapchlony sanitariuszu, a kysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 12.01.2007 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Spóźniłam się na całowanie, czy mam się nadstawić Aggi, gdzie się pchasz......tu kolejka jest Tia ..... a jak pisałem cobyś na jaką herbatkę zaprosiła to nic a do całowania to pierwsza A bo ja herbaty nie lubię może być kawa może ....ale u Ciebie bo przy okazji tę Twoją piękną chalupkę sobie oglądnę Interesowny jesteś, a ja głupia myślałam, że to o mnie chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 12.01.2007 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Aggi, gdzie się pchasz......tu kolejka jest ja się nigdy nie pcham sami przychodzą Fajnie masz ja tam się zawsze pcham tam gdzie nie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 12.01.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Aggi, gdzie się pchasz......tu kolejka jest ja się nigdy nie pcham sami przychodzą Fajnie masz ja tam się zawsze pcham tam gdzie nie trzeba nie ukrywam ,że bardzo mnie interesuje czy nick od całości czy od przyległości powstał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.01.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Interesowny jesteś, a ja głupia myślałam, że to o mnie chodzi... się tu wtrącę (nie żebym sie pchała ) nie interesowny, tylko interesujacy (się) i możesz byc pewna, że dom to on obejrzy niejako przy okazji ogladania właścicielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.01.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 po primo zasadniczo to jestem na budowie od rana do nocy po primo drugie dobrze czasem zaginc , bo dostaje sie wyznania milosne do sluchawki po primo trzecie nie zeby zaraz d;lugi ten tego mi do telefonu , ale mam rozkaz jeden od Niego znaczy dupka mam krecic rano na GG po czwatre primo mialam atak i napasc to nie moglam tutaj byc po piate secundo buziaki dla mmmada normalnie po szoste primo nie przyszlo mi do glowy , ze sie martwicie , teraz nawet jak bede padac na morde to cos napisze to zdrowie na budowie A teraz nastapi zmiana poscieli po szoste no wiadomo , nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.01.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 A teraz nastapi zmiana poscieli po szoste no wiadomo , nie? az tak nabrudzilas?! po szoste - ja tam nic nie wiem ps. co za atak i napasc?! Ty atakowalas i napadalas czy ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.01.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Zielona jaka Ty mloda i ten tego atak na glowe byl Lepiej idz sie umyj , jutro beda zasadzki u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.01.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 ludzie ja jutro robie kolacje!~!!!!!!! kryc sie! bo ja nie umiem tego gotowac a przepis mam z kartki wydrukowanej z netu!!!! To dopiero bedzie sodoma i gomora !!!!! i sajgon...!!!!!!! zadne zasadzki temu nie dorownaja!!!! ps. juz wiem ze mialam zalac na noc mieso wytrawna wisniowka albo sliwowica albo wódką a kupilam wódke wisniowa ktora jest mocno slodkawa zalalam ale .... strach sie bac pizze na telefon trzeba bedzie zamowic ##%%&@##$! !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.01.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 aha - poniewaz mieso zalane a wisniowej wódki sporo mi zostalo.... to ja tez sie postanowilam zalac z rozpaczy co niniejszym czynie w zwiazku z tym ze dopiero 1 setka - i jestem jeszcze w miare w pelni swiadoma - prosze o wybaczenie gdybym zaczela pisac zygzakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 13.01.2007 02:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Aggi, gdzie się pchasz......tu kolejka jest ja się nigdy nie pcham sami przychodzą Fajnie masz ja tam się zawsze pcham tam gdzie nie trzeba nie ukrywam ,że bardzo mnie interesuje czy nick od całości czy od przyległości powstał... Cóż, zdecydowanie nie od całości Zielonooka Cielkawam bardzo czym tego biednego chłopaka strujesz i czy kocha Cię na tyle, żeby to przełknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 13.01.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Cielkawam bardzo czym tego biednego chłopaka strujesz i czy kocha Cię na tyle, żeby to przełknąć eee przełykanie z miłoscią nie ma za dużo wspólnego a poza tym jak on będzie w tych swoich bojowych spodniach, to pożuje, pożuje i odpluje do bocznych kieszeni... zielona się nawet nie zorientuje Zielonooka, a Ty sama z siebie taką inicjatywą zabłysłaś? No no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 13.01.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 czy cel sam w sobie moze być celem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 13.01.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Cielkawam bardzo czym tego biednego chłopaka strujesz i czy kocha Cię na tyle, żeby to przełknąć eee przełykanie z miłoscią nie ma za dużo wspólnego a poza tym jak on będzie w tych swoich bojowych spodniach, to pożuje, pożuje i odpluje do bocznych kieszeni... zielona się nawet nie zorientuje Zielonooka, a Ty sama z siebie taką inicjatywą zabłysłaś? No no Pewnikiem tak , chce mieć sposobność do przyklejania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 13.01.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Cielkawam bardzo czym tego biednego chłopaka strujesz i czy kocha Cię na tyle, żeby to przełknąć eee przełykanie z miłoscią nie ma za dużo wspólnego a poza tym jak on będzie w tych swoich bojowych spodniach, to pożuje, pożuje i odpluje do bocznych kieszeni... zielona się nawet nie zorientuje Zielonooka, a Ty sama z siebie taką inicjatywą zabłysłaś? No no No nie wiem dla niektórych może być to czynność dość istotna, o charakterze "udowodnij, że mnie kochasz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts