długi 15.01.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Długi ,kawy nie ma wyszła se fusy ino zostały ..kcesz? z fusów to se powróż ja tam na kwe w kulce zaczekam http://www.tchibo.pl/_i/bary/goraca-czekolada.jpg Mam nadzieję, ze będzie smakować, chociaż nie u mnie i nie w kulce nie ma to jak dobrze tydzień zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 15.01.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 naobiecywała i poszła .... O nie kochana, jak już coś obiecam, to nie ma bata we wsi Święta słowa - zawsze dostałem to co obiecywała szepcąc mi do uszka Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.01.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 naobiecywała i poszła .... O nie kochana, jak już coś obiecam, to nie ma bata we wsi Święta słowa - zawsze dostałem to co obiecywała szepcąc mi do uszka Sebo8877 masaż plecków na przykład, albo kołysankę.......zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.01.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 nie ma to jak dobrze tydzień zacząć Czyli nie smakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.01.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 No .....ależ tu się flirtuje....erotyzm czuć między wierszami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 15.01.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 No .....ależ tu się flirtuje....erotyzm czuć między wierszami . filtrujemy .... filtrujemy się umysłowo - to szpital jest wbrew pozorom chcesz zostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 15.01.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 nie ma to jak dobrze tydzień zacząć Czyli nie smakuje bez kulki nie .... a ja smakosz jestem ...... .....kawy........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 15.01.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 nie ma to jak dobrze tydzień zacząć Czyli nie smakuje bez kulki nie .... a ja smakosz jestem ...... .....kawy........ Długi Ty od mojej kulki to wara od maxi też - uważaj bo posądzą Cie o zdradę... Co na to Twoja koza ??? Uważaj bo jak Cie laski posądzą o molestowanie... daggulka- zapraszmay na oddział- kroplóweczka, lewatywka, tuli tuli do spania.. zobaczysz jak fajnie u nas.... Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 15.01.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 nie ma to jak dobrze tydzień zacząć Czyli nie smakuje bez kulki nie .... a ja smakosz jestem ...... .....kawy........ Długi Ty od mojej kulki to wara od maxi też - uważaj bo posądzą Cie o zdradę... Co na to Twoja koza ??? Uważaj bo jak Cie laski posądzą o molestowanie... daggulka- zapraszmay na oddział- kroplóweczka, lewatywka, tuli tuli do spania.. zobaczysz jak fajnie u nas.... Sebo8877 hau hau..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.01.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Teraz to i ja się zmartwiłam co to za kawa była że długi szczekać zaczął................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.01.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 No .....ależ tu się flirtuje....erotyzm czuć między wierszami . filtrujemy .... filtrujemy się umysłowo - to szpital jest wbrew pozorom chcesz zostać? racja dzisiaj to ja bym chciała przefiltrować się przez pryzmat myślenia długiego trudny przypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 15.01.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 nie ma to jak dobrze tydzień zacząć Czyli nie smakuje bez kulki nie .... a ja smakosz jestem ...... .....kawy........ Długi Ty od mojej kulki to wara od maxi też - uważaj bo posądzą Cie o zdradę... Co na to Twoja koza ??? Uważaj bo jak Cie laski posądzą o molestowanie... daggulka- zapraszmay na oddział- kroplóweczka, lewatywka, tuli tuli do spania.. zobaczysz jak fajnie u nas.... Sebo8877 hau hau..... Ciesze się że dotarło Waruj... sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 15.01.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Ta kawa- to chyba z psa była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 15.01.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Teraz to i ja się zmartwiłam co to za kawa była że długi szczekać zaczął................. nie ja to sebo za psa ogrodnika robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 15.01.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 No .....ależ tu się flirtuje....erotyzm czuć między wierszami . filtrujemy .... filtrujemy się umysłowo - to szpital jest wbrew pozorom chcesz zostać? racja dzisiaj to ja bym chciała przefiltrować się przez pryzmat myślenia długiego trudny przypadek Ja by Cię też chciał ....przefiltrować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.01.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Tak długo sie zastanawiam czy chcę zostać, bo nie chcę się ....hm....tak....no....wpraszać się nie chcę . Przeraża mnie liczba postów na tym wątku....pewnie wszyscy się znaja jak łyse konie ..... a ja taka se przyszła z podwórka ..... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 15.01.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 ..... a ja taka se przyszła z podwórka ..... . oj nie kryguj się widzimy, że jesteś subtelna tego Cie trzeba będzie oduczyć tutaj to tylko fizjologia i filozafia, ale filozofia jest domeną Zochny, reszta nurza się w odchodach... mentalnych bywaja krótkie i porywiste romanse, ale ze względu na labilność emocjonalną pacjentów nie trwaja długo głównym punktem zainteresowania wszystkich jest latryna kanibalizm i nekrofilia sie zdarzają - ale Ciebie nie zjemy... chyba.... a długi ma kozę... wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.01.2007 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Koza dobra rzecz ponoć.....zamiast kosiarki . A z tą subtelnością....zapytajcie Sebusia....zna mnie trochę z topiku Rybnickiego.... może zaręczyć że subtelna nie jestem . Twarda ze mnie baba trzymająca wszystko w garści . Milutko tu u Was....zostaję jeśli można . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 15.01.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 no to cool teraz dopiero spojrzałam na Twój awatarek i stwierdzam (a jako jedna z matek założycielek szpitala - czuję się uprawniona do stwierdzania ), że się kobieto nadajesz No dobra - to teraz gonimy kota .... Lewatywa czy sprzątasz latrynę ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.01.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 W związku z tym, że każada niezaakceptowana przeze mnie ingerencja w moje ciało kończy się bardzo źle dla ingerującego.....wolę posprzatać latrynę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts